Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-skorpios-romantika-mystika

Σεπτέμβριος 2020 Σκορπιός Το μηνιαίο ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι κάποιες υποσυνείδητες αμφιβολίες μπορεί να σας κάνουν αναποφάσιστους.

Θα ανοίξετε τον φετινό Σεπτέμβριο κάπως ανήσυχοι, αγαπητοί Σκορπιοί…

Αν δεν ξέρετε το γιατί, ρίξτε μια ματιά στα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Έχετε σκεφτεί όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας επικείμενης συμφωνίας; Αυτής της απόφασης για μετακίνηση; Για αυτό το κόκκινο πουκάμισο που θέλετε να αγοράσετε; Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, όλες οι αμφιβολίες και κάθε αναποφασιστικότητα θα αποτελούν στοιχεία του παρελθόντος: Θα είστε σε εξαιρετική κατάσταση και θα απολαμβάνετε κάθε στιγμή!

Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου, οι ιδέες που θα εφαρμόζετε θα σας τύχουν πολλών φιλοφρονήσεων. Μεταξύ 16 και 17 μπορεί να αναλώνεστε σε μια διαφωνία – αλλά γιατί; Δεν θα ήταν καλύτερα να αποσυμπιέσετε το όποιο θυμό σας στο γυμναστήριο;

zwdia-66

Στις 22 και 23 του μήνα, σταματήστε να προσπαθείτε να ελέγξετε τα πάντα: Από την εξυπηρέτηση στο εστιατόριο που θα καλέσετε τον προϊστάμενό σας για γεύμα, μέχρι τις προσωπικές σας σχέσεις. Όλοι οι τομείς θα επωφεληθούν, αν ακολουθήσετε συνειδητά τη ροή των πραγμάτων!

Αγαπητοί Σκορπιοί, λίγη υπομονή θα σας κάνει καλό στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου. Θα δείτε πολλά πράγματα θα προχωρούν ακόμα πιο μακριά. Και εφόσον βλέπετε πρόοδο, μην βιαστείτε άλλο. Κλείστε τον μήνα με μια γιορτή στις 30, είναι τέλεια ημέρα για αυτό!

xartomanteia

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Σκορπιός προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας επιβεβαιώνει ότι η συνθηκολόγηση δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας… Αλλά τις πρώτες δύο ημέρες του φετινού Σεπτεμβρίου, η υποχώρηση θα είναι η καλύτερη λύση για ένα πρόβλημα στη δουλειά!

Αν την θεωρήσετε συμβιβασμό, θα σας είναι ευκολότερο να παραμερίσετε την περηφάνια και να δώσετε στην άλλη πλευρά αυτό που θέλει. Μέχρι τις 5 του μήνα κιόλας, θα αποκομίσετε τα οφέλη αυτής της υποχώρησής σας… Αποδεικνύεται ότι το να παραδοθείτε δεν ήταν τόσο και κακό!

taro-6-9

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Σκορπιοί, αν σκέφτεστε ένα νέο εγχείρημα, βάλτε το μολύβι στο χαρτί και κάντε το επίσημο. Στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου, προσπαθήστε να μην συγκρουστείτε για μια συμφωνία που έχετε κάνει. Στις 19 θα σκέφτεστε ήδη την επόμενη επιχειρηματική σας κίνηση!

Πρέπει να είστε προσεκτικοί με την ανασφάλειά σας, μην αφήσετε να σας αποτρέψει από τη δράση. Η λάμψη σας στις 25 του μήνα θα τραβήξει την προσοχή… Και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, θα βλέπετε πόσο μακριά μπορεί να σας οδηγήσει!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia