Ζώδια Σεπτέμβριος 2020

erwtiki-astrologia-afroditi

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 .

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 : Στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου τα ζώδια της Γης θα έχουν την τιμητική τους από άποψη ενεργητικότητας… Σχεδόν όπως και τον προηγούμενο μήνα.

Στον Αιγόκερω εξακολουθεί να συγκατοικεί η τριανδρία των Δία, Κρόνου και Πλούτωνα. Ο Ουρανός διαμένει στον Ταύρο. Ο Ερμής θα διασχίζει την Παρθένο μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, ζώδιο που θα φωταγωγεί και ο Ήλιος μέχρι τις 22 του μήνα.

Το επακόλουθο αυτής της εικόνας είναι ότι όλοι λαμβάνουν υποστηρικτικές δονήσεις. Αυτές ενθαρρύνουν τον πραγματισμό, τον περιορισμό, την εστίαση στα ξεκάθαρα αποτελέσματα, τον σχεδιασμό εκ των προτέρων κάθε κίνησης με συγκεκριμένο στόχο!

zodia-taro-45

Κάθε διεκδίκηση που σχετίζεται με παραγωγή, συνετή και καλά οργανωμένη δράση, θα ευνοηθεί υπό αυτό το αστρολογικό περιβάλλον. Όλοι θα διαχειρίζεστε με περισσότερη διαφάνεια τις υλικές σας πηγές. Ειδικά μετά τις 13 Σεπτεμβρίου, θα βοηθήσει σε αυτό η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στα εδάφη του Αιγόκερω. Και ο Κρόνος θα γυρίσει ορθόδρομος στο ίδιο ζώδιο στις 29 του μήνα, άρα η δική του ευεργετική επίδραση θα φανεί περισσότερο τον Οκτώβριο.

Από την άλλη πλευρά, η ισχυρή ενέργεια των ζωδίων της Γης μπορεί να αφυπνίσει σε κάποιους τη λαχτάρα να ορμήσουν: Με μια εγωκεντρική ανάγκη να «αποκτήσουν» πράγματα… Και μια υπερβολική ροπή στον υλισμό, ίσως με κόστος στην πνευματικότητά τους!

tarw-taro-xartomanteia

Ζωδια Σεπτέμβριος 2020

Μεταξύ 6 και 16 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος θα σχηματίσει αρμονικά τετράγωνα με τους πλανήτες στον Αιγόκερω. Σε κάποιους αυτά θα αποφέρουν πλούσιες ανταμοιβές, ως αποτέλεσμα της εντατικής δουλειάς τους ως τώρα.

Θα υπάρξει επαγγελματική και προσωπική ικανοποίηση. Θα δοθούν ευκαιρίες για επικερδείς επενδύσεις ή θα έρθουν οφέλη από σοφές επενδύσεις που έγιναν στο παρελθόν!

Αλλά συνήθως οι αρμονικές όψεις έχουν και μια δεύτερη πλευρά, μια τάση προς την αυτοπεποίθηση… Και αυτή παραμερίζει κάπως τη διαίσθηση, ίσως σε σημείο να χαθούν σημαντικές ευκαιρίες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020

Η συμβουλή των άστρων είναι να μην επαναπαυθεί κανένας στις δάφνες του τώρα. Ακολουθήστε τα ζητούμενα του Ήλιου στην Παρθένο για σκληρή δουλειά, για βελτίωση των ικανοτήτων και των προσόντων σας. Προτιμήστε να οργανώσετε τη ζωή σας με γνώμονα την αποτελεσματικότητα, την εσωτερική και εξωτερική καθαρότητα!

Είναι ένα αστρολογικό περιβάλλον που σας ωθεί και σας βοηθά να θέσετε προτεραιότητες κατόπιν σκέψης, να κάνετε αποταμιεύσεις ή επενδύσεις με σύνεση. Το κλειδί τώρα είναι η σοφή διαχείριση των πηγών σας: Είναι ο μόνος τρόπος να οικοδομήσετε ό,τι λαχταράτε, είτε να ενισχύσετε όσα έχετε επιτύχει ήδη!

Στις 10 Σεπτεμβρίου ο Άρης ανοίγει τον ανάδρομο κύκλο του στον Κριό, ζώδιο που κυβερνά. Αυτός θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Νοεμβρίου. Η παρουσία του πολεμιστή πλανήτη εδώ, συνήθως σηματοδοτεί μια δυναμική και παραγωγική περίοδο: Στη διάρκειά της μπορείτε να πραγματώσετε όσα στοχεύετε, αρκετά γρήγορα!

κρυσταλλομαντεία

Όταν ο Άρης είναι ανάδρομος στον Κριό, καλείστε να είστε πιο συντηρητικοί και να μην αναμένετε άμεσα αποτελέσματα. Το γεγονός είναι ότι το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 6 Σεπτεμβρίου, θα σας εφοδιάσει με ισχυρή διάθεση…

Αλλά τώρα θα ωφεληθείτε περισσότερο από την ανάδρομη ενέργεια του Άρη, αν επανεξετάσετε τα σχέδια και τον τρόπο δράσης σας. Θα υπάρξουν αναστατώσεις και στιγμές που θα πιεστείτε πολύ για να ξεκινήσετε διάφορα. Αλλά θα νιώσετε ότι σας λείπει το κίνητρο και ότι διστάζετε!

Σε γενικές γραμμές, η ανάδρομη φάση ενός πλανήτη αποτελεί πρόσκληση για επιθεώρηση, κατανόηση και επίλυση κάθε έντασης και σύγχυσης. Επί του προκειμένου, ο ανάδρομος Άρης θα σας ωθήσει να αναλύσετε τον όποιο καταπιεσμένο θυμό και να τον διαχειριστείτε: Από μια καταστροφική δύναμη, μπορείτε να τον μετατρέψετε σε παραγωγική. Επίσης, θα σας ενθαρρύνει να εντοπίσετε όσα ενεργοποιούν την παρόρμηση και το κίνητρό σας… Να κατανοήσετε τι σημαίνουν για εσάς οι έννοιες του θάρρους, της υπομονής και της συνεργασίας!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζωδια Σεπτέμβριος 2020

Θα ωφεληθείτε αν αποδεχθείτε το γεγονός ότι δεν μπορείτε να δράτε με ταχύτητα. Καλύτερα να μειώσετε τον ρυθμό σας και να στραφείτε στις μακροπρόθεσμες στρατηγικές. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να αναζητήσετε οριστικές λύσεις. Προετοιμαστείτε για την καλύτερη αξιοποίηση των ευκαιριών που θα ακολουθήσουν, όταν λήξει ο ανάδρομος κύκλος του Άρη!

Παράλληλα, η ενέργεια του ανάδρομου Άρη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κοιτάξετε το παρελθόν. Ίσως υπάρχουν καταστάσεις που αφήσατε ημιτελείς, είτε σχέσεις που έληξαν ηχηρά – έστω σε λεκτικό επίπεδο. Θα ήταν καλό να στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο αλλά και τους δεσμούς με τους άλλους, χωρίς πικρία ή θυμό, διάθεση ανταπόδοσης ή εκδίκησης!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020

Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για μια δύσκολη διαδικασία… Και μπορεί να μην την φέρετε σε πέρας ή να μην πετύχει με την πρώτη. Αλλά η προσπάθεια που θα καταβάλετε, έχει τη σημασία της. Μπορεί να οδηγήσει σε ανακαλύψεις για τον εαυτό σας, που θα έχουν ευεργετική επίδραση σε όσα θα αναλάβετε μετά τις 14 Νοεμβρίου!

Η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα από τις 6 Σεπτεμβρίου και τονώνει την ερωτική και τη ρομαντική σας πτυχή. Επί αυτού θα συμβάλλει και η διαμονή του Ερμή στον Ζυγό, μεταξύ 5 και 27 του μήνα. Οι διαπροσωπικές επικοινωνίες μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να είστε πρόθυμοι να παραμερίσετε κάθε εγωισμό!

Προσπαθήστε να υιοθετήσετε τη θερμή, γενναιόδωρη και προστατευτική στάση που προάγει ο Λέων. Αντλήστε έμπνευση από την «βασιλική» του ικανότητα να αγαπά, με την πιο ρομαντική και ιδεαλιστική μορφή των συναισθημάτων!

Με τον Ήλιο να φωταγωγεί τον Ζυγό από τις 22 Σεπτεμβρίου, όλοι θα είστε πιο διπλωματικοί και δεκτικοί σε υγιείς συμβιβασμούς… Είναι τα βασικά ζητούμενα του ζωδίου της αρμονίας!

zodia-zvdia-yy

Μπορεί η ανάδρομη πορεία του Άρη να επιφέρει αναχώματα στις ρομαντικές σχέσεις σας. Να μην μπορείτε να σημειώσετε όση πρόοδο θα θέλατε, όσο γρήγορα θα θέλατε. Αλλά αυτός είναι ο κανόνας του παιχνιδιού αυτή την περίοδο, να κινήστε με πιο αργό ρυθμό!

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες επιδεικτικές κινήσεις τρυφερότητας… Αλλά από την άλλη πλευρά, το αστρολογικό περιβάλλον θα διεγείρει τη δημιουργικότητα και τη διάθεση για «παιχνίδι». Θα θέλετε να είστε το επίκεντρο της προσοχής, να νιώσετε ότι σας αγαπούν και σας θαυμάζουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος