Ζώδια Σεπτέμβριος 2021 – Πρέπει να αγκαλιάσετε τα μυστήρια

krios-zvdia-astrology

Ζώδια Σεπτέμβριος 2021, Αστρολογική Σύνοψη .

Ζώδια Σεπτέμβριος : Στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου, οι εκπρόσωποι όλων των ζωδίων θα επηρεαστούν δραστικά από τον Δία!

Η ισχυρή ενέργεια αυτού του πλανήτης θα επιτρέψει να δείτε τις κρυμμένες δυνατότητές σας, ενώ μπορεί να εισάγει αλλαγές στη ζωή σας!

Για τις πιο δημιουργικές ιδιοσυγκρασίες, αυτός ο μήνας θα φέρει ένα νέο κύμα έμπνευσης!

zodia-taro-45

Το σύμπαν διανύει την Εποχή της Παρθένου, καθώς ο Ήλιος διασχίζει τα εδάφη της που κυβερνά ο Ερμής: Όλοι καλείστε να κάνετε αυστηρές αποτιμήσεις και να πιάσετε δουλειά. Πρακτικά μιλώντας, ο φετινός Σεπτέμβριος είναι ο μήνα που πρέπει να επιδιώξετε αυτά που θέλετε αυτόνομα… Κάθε εξωγενής βοήθεια μπορεί να είναι ανεπαρκής ή αναξιόπιστη. Άτομα που είναι συνήθως πειθήνια και ανήμπορα, ίσως αρχίσουν να κουράζονται από αυτή την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω!

Ταυτόχρονα, αυτό τον μήνα ίσως να έρθουν αρκετά θέματα ισχύος στο προσκήνιο: Κάποιοι θα μάχονται μανιασμένα για την αυτονομία τους. Σχέσεις αλληλεξάρτησης, άνθρωποι που απομυζούν την ενέργειά σας και καιροσκόποι θα γίνονται εύκολα αντιληπτοί… Έτσι θα σας είναι πιο εύκολο να αποβάλλετε από τη ζωή σας αυτά τα ενοχλητικά αρχέτυπα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Σεπτέμβριος 2021, Αστρολογική Σύνοψη .

Τις πρώτες μέρες του φετινού Σεπτεμβρίου, οι Άρης και Ποσειδώνας θα βρεθούν σε αντίθεση από την Παρθένο και τους Ιχθύες αντιστοίχως. Αυτή η συγκυρία αποτελεί αίσιο οιωνό για την ολοκλήρωση και ανάκαμψη από θέματα που έχουν προηγηθεί.

Ωστόσο, θα πρέπει συλλογικά να αναζητήσετε την ισορροπία ανάμεσα στην πράξη και τα όνειρα, προκειμένου αυτοί οι πλανήτες να αποδώσουν συνεργατικά. Επί του προκειμένου, ο Άρης δεν αντέχει την ονειρική ιδιοσυγκρασία του Ποσειδώνα με τάσεις φυγής… Γι’ αυτό θα τον προκαλεί να αφυπνιστεί και να κάνει κάτι!

Από τις 2 έως τις 11 Σεπτεμβρίου, η Λίλιθ και ο Βόρειος Δεσμός θα βρίσκονται σε σύνοδο. Παράλληλα, θα συνευρεθούν με τους Κρόνο και Ερμή μέσω ενός τριγώνου. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα περίπλοκη ατμόσφαιρα, αν και το κάλεσμα για δράση θα είναι εξαιρετικά ξεκάθαρο!

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/09 Επανασυνδέσεις ζευγαριών – Προτάσεις γάμου

chartomantia-098

Ζώδια Σεπτέμβριος 2021, Αστρολογική Σύνοψη .

Τόσο η Λίλιθ όσο και ο Βόρειος Δεσμός είναι στοιχεία στην τροχιά της Σελήνης, επομένως συνδέονται άμεσα με τα συναισθήματα όλων. Ο Βόρειος Δεσμός αντιπροσωπεύει τα κίνητρα και το κάρμα του καθενός, που πρέπει να τα ισορροπήσετε. Η Λίλιθ συμβολίζει την καταπιεσμένη και αιρετική πλευρά σας, αυτή που κρατάτε κρυμμένη από τους πολλούς. Γι’ αυτό η σύνοδός τους δείχνει την απελευθέρωση από κοινωνικές πιέσεις, που επιβάλουν συγκεκριμένα πρότυπα!

Όταν στο σκηνικό θα ενταχθεί το τρίγωνο με τους Κρόνο και Ερμή, έρχεται η αμφισβήτηση του δικού σας ορισμού για την αλήθεια. Αυτή η όψη δηλώνει ότι εσείς και μόνο πρέπει να ορίσετε το νόημα και τον σκοπό της ζωής σας. Οτιδήποτε έχετε εντάξει στη ζωή σας – επειδή κάποιος σας είπε ότι «έτσι είναι τα πράγματα», απλά δεν θα επαρκεί!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Σεπτεμβριος 2021, Αστρολογική Σύνοψη .

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες θα δεχθεί την επίδραση του Ποσειδώνα, μιας και θα βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο της φαντασίας. Αυτή είναι μια φάση ανασύνταξης, για να εξερευνήσετε πιθανότητες πέρα από τα ισχύοντα περί πραγματικότητας. Αυτή θα ανοίξει μια δίοδο στο υποσυνείδητό σας, συνεπώς όλα τα φαντάσματα που κρύβετε εκεί θα σας κοιτάξουν κατά πρόσωπο!

Τώρα δεν πρέπει να σας φοβίσουν τα μυστήρια, πρέπει να τα αγκαλιάσετε… Γιατί θα παράσχουν απαντήσεις ώστε να αποκτήσει λογική όλος ο κόσμος, με τις δοκιμασίες και τις αναταράξεις με έχετε βιώσει μέχρι εδώ. Είναι μια στιγμή σπουδαίας επαναφοράς, καθώς η συναίσθησή σας ενοποιείται με το φως της Σελήνης!

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/09 Επανασυνδέσεις ζευγαριών – Προτάσεις γάμου

zwdia-66

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 6 Σεπτεμβρίου διατηρεί την ατμόσφαιρα της αυτονομίας, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτή η όψη θα στηρίξει την κατανόηση των ιδιοτροπιών, που διαχωρίζουν τον καθένα από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η «παραξενιά» κάθε ανθρώπου, συχνά τον ενδυναμώνει να προσφέρει στο σύνολο τις μοναδικές του δεξιότητες… Και αυτό – με πολλούς τρόπους, κάνει τον πλανήτη ένα καλύτερο μέρος για όλους. Η καταστολή αυτών των στοιχείων να αναδυθούν, καταλήγουν καίριο τροχοπέδη στη συλλογική εξέλιξη των ανθρώπων!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream