ζώδια Σεπτέμβριος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-krios

ζώδια Σεπτέμβριος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Σεπτέμβριος 21 Κριός Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση του κυβερνήτη σας του Άρη, με τον εξωτερικό πλανήτη Ποσειδώνα.

Αυτή συμβαίνει στον 6ο και 12ο Οίκο σας αντίστοιχα, ρίχνοντας φως στις συνήθειές σας για την ψυχική υγεία και την φροντίδα του εαυτού σας!

Προσπαθήστε να κάνετε ένα διάλειμμα, ακόμα κι αν αρχικά δεν νιώθετε άνετα με την ιδέα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Άρης στον 6o Οίκο σας, έχει την τάση να εξουθενώνει το σώμα. Η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στον 12ο Οίκο σας, συμβολίζει τη σωματική άσκηση που επηρεάζει την ψυχική σας κατάσταση. Μην είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας, ειδικά αν το κάνετε για να αποδείξετε κάτι. Να ξέρετε ότι υπάρχει πάντα περισσότερος χρόνος για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Το Σύμπαν δεν θα σας αρνηθεί αυτό που είναι ήδη δικό σας!

Μια άλλη σημαντική διέλευση αυτό τον μήνα είναι η σύνδεση μεταξύ δύο σημείων στην τροχιά της Σελήνης. Η Λίλιθ και ο Βόρειος Δεσμός κάνουν σύνοδο στον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας, που τονίζει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις απόψεις σας στους άλλους. Υπάρχει μια τάση να πιστεύετε ότι ο τρόπος σας μπορεί μερικές φορές να είναι ανώτερος. Ακόμα κι αν αυτό ισχύει σύμφωνα με τη δική σας εμπειρία, κάποιοι μπορεί να έχουν διαφορετικές ανάγκες… Και είναι ανόητο να υποθέτετε πως έχετε τη λύση για όλα!

zwdia-66

ζώδια Σεπτέμβριος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Λίλιθ αφορά την απωθημένη πλευρά της ψυχής, που πιθανώς προέρχεται από κάποια ανασφάλεια για τον τρόπο ζωής σας. Μερικές φορές αμφιβάλλουμε για τον εαυτό μας και καταφεύγουμε να το «βγάζουμε» στους άλλους. Ενώ η πιο συνηθισμένη μέθοδος είναι ο θυμός, η Λίλιθ έχει διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης αυτών των ζητημάτων. Είναι το πνεύμα μέσα μας, που αψηφά και μειώνει τις εξωτερικές ιδέες για να εξυψώσει τις δικές της πεποιθήσεις!

Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο, όταν αντιμετωπίζετε άτομα που προσπαθούν να αφαιρέσουν τη δική σας ελευθερία λόγου… Αλλά είναι λάθος να υποθέσετε ότι όλοι προσπαθούν να το κάνουν. Να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που αμύνεστε!

chartomantia-098

Η Λίλιθ θα παίξει σημαντικό ρόλο και σε μια άλλη όψη αυτό τον μήνα, σε ένα Μεγάλο Τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου στα ζώδια του Αέρα. Αυτό συνδέει τον 3ο, τον 7ο και τον 11ο Οίκο σας, τονίζοντας το πώς χειρίζεστε τις δύσκολες καταστάσεις με τους άλλους. Υπάρχει μια μικρή τάση να θέλετε να εξερευνήσετε τις πιο επιστημονικές πτυχές του κόσμου και να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες. Αλλά θα είναι δύσκολο, αν αναζητήσετε σοφία σε συγκεκριμένα μέρη. Η αλήθεια είναι ότι η σοφία είναι παντού, μπορείτε να μάθετε από οποιονδήποτε αν είστε πρόθυμοι να ακούσετε!

ζώδια Σεπτέμβριος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

Η πρόκληση εδώ είναι να είστε πιο ανοιχτοί και λιγότερο επικριτικοί με τη διάνοια των άλλων ανθρώπων. Η εμπειρία ζωής είναι συχνά πιο πολύτιμη από χίλια βιβλία που διαβάσατε. Προσέξτε ένα σύμπλεγμα ηθικής υπεροχής, καθώς θα κάνει τη ζωή σας προβληματική μακροπρόθεσμα!

Αυτός ο νέος σεληνιακός κύκλος φωτίζει επίσης στις κοσμικές πτυχές της ζωής σας. Μπορεί να βρίσκεστε σε μια βαθιά αναζήτηση για πνευματική εξέλιξη. Αλλά η παραμέληση των σκέψεων και των συναισθημάτων σας, θα καταστήσει ατελείς τις προσπάθειες για αυτοβελτίωσή σας. Υπάρχει μια συλλογική φύση στην εξέλιξη, δεν αρκεί μόνο η φροντίδα του εαυτού μας αν θέλουμε να προχωρήσουμε περισσότερο στον δρόμο του διαφωτισμού!

zwdia-zodia-astrologia-65

Αυτή δεν θα είναι η πιο διασκεδαστική Νέα Σελήνη, είναι όμως απαραίτητη. Θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον 2ο Οίκο σας, συνδέοντας στενά τα οικονομικά σας μ’ αυτά τα θέματα. Να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας. Ο μήνας τελειώνει με την Πανσέληνο στους Ιχθύες και τον 12ο Οίκο σας. Αυτή θα ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο… Και η επεξεργασία που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί, μπορεί να προκαλέσει κάποια ψυχική αστάθεια!

Ο Ποσειδώνας επηρεάζει επίσης αυτή την Πανσέληνο, οπότε να περιμένετε κάποια υπερφόρτωση πληροφοριών. Φροντίστε να ακολουθήσετε τη γενική ατμόσφαιρα. Ο 12ος Οίκος υποκινεί ένα αίσθημα μοναξιάς – αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα είναι μια διαδικασία που την παλεύετε μόνοι σας. Η υποστήριξη υπάρχει… αν είστε πρόθυμοι να την αναζητήσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76