Ζώδια Σεπτέμβριος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-ixtheis

Ζώδια Σεπτέμβριος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Σεπτέμβριος 22 Ιχθύες : Τα καλύτερα έρχονται για τους Ιχθύες… αλλά δεν είναι ακόμα εδώ!

Ο Σεπτέμβριος του 2022 είναι μια ασταθής περίοδος, που μπορεί διαδοχικά να οδηγήσει σε πολλαπλά ευνοϊκά αποτελέσματα. Για να επιτευχθούν όμως, θα πρέπει να σκεφτείτε όχι μόνο τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους…και να προσπαθήσετε για το καλύτερο.

Από την άλλη, δεν προβλέπονται κρίσιμα εμπόδια, απλά πρέπει να εργαστείτε σκληρά και οργανωμένα.

zodia-taro-45

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας είναι σε καλή θέση, η οποία θα ενισχυθεί από τη Σελήνη, η οποία κυριαρχεί στον ουράνιο θόλο τον Σεπτέμβριο του 2022. Αυτό θα σας επιτρέψει να είστε ευέλικτοι και να παίρνετε γρήγορες αποφάσεις. Αν οι συνθήκες αλλάξουν μπροστά στα μάτια σας, μην σταθείτε ακίνητοι!

Αντιδράστε. Δεν απαιτείται άμεση αντίδραση, όμως οι ενέργειές σας θα πρέπει να αντιστοιχούν στην τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων – και όχι στο πώς σχεδιάζατε ή φανταζόσασταν τα πάντα. Το μότο σας γι’ αυτόν τον μήνα, είναι να ζείτε στην πραγματικότητα. Οι αρχές Σεπτεμβρίου ευνοούν τις ανακατατάξεις, ειδικά στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Σεπτέμβριος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Μπορεί να απαιτηθεί σημαντική αλλαγή προτεραιοτήτων. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση με εχθρότητα και θα έχουν δίκιο. Δεν υπάρχει χρόνος για ημίμετρα. Μιλήστε για τα πάντα ειλικρινά και ανοιχτά, αλλά με τακτ. Επειδή οι δικοί σας άνθρωποι μπορεί να βιώνουν καταστάσεις, που δεν γνωρίζετε καν.

Όσοι είναι οικογενειάρχες, πρέπει να φροντίσουν αυτούς που βρίσκονται κοντά τους και που τους εκτιμούν πραγματικά. Αυτό δεν θα είναι το πιο δυναμικό σας διάστημα, όμως θα είναι αισθησιακό κι ευγενικό. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν σταδιακά… έτσι μόνο με τον καιρό θα καταλάβετε πόσο σημαντικές ήταν. Σε επίπεδο δουλειάς, τα άστρα δεν δίνουν συγκεκριμένες ενδείξεις για τις αρχές του μήνα.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Σεπτέμβριος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Το δεύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου είναι εννοιολογικά σημαντικό όσον αφορά την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σας. Στα μέσα του μήνα, τα ζώδια του Νερού θα έχουν έντονη δραστηριότητα. Μια προοδευτική θετική τάση θα σημειωθεί σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων, όλα θα λειτουργήσουν από μόνα τους.

Όμως στα επαγγελματικά θέματα, αξίζει να εξεταστούν ορισμένα σημεία. Για όσους εργάζεστε σε έναν οργανισμό, είναι λογικό να πιέζετε τα πράγματα στην προσπάθειά σας να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Ίσως ακολουθήσετε μια ολοκληρωμένη στρατηγική. Μην φοβηθείτε να καθυστερήσετε λίγο την υλοποίηση του έργου. Το πιο σημαντικό, είναι να πετύχετε το στόχο σας με σωστές και μελετημένες κινήσεις. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, η αλλαγή θα έρθει από μέσα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο προσωπικό. Σ’ αυτόν τον τομέα συγκεντρώνονται οι μεγαλύτερες προοπτικές. Η καλύτερη λύση θα έρθει απροσδόκητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζωδια Σεπτέμβριος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αν σχεδιάσατε κάτι μεγάλο για αυτήν την περίοδο, βάλτε το σε εφαρμογή.. το συντομότερο δυνατό. Η τελευταία περίοδος του Σεπτεμβρίου παρουσιάζει σταδιακή πτώση της συνολικής δυναμικής των γεγονότων, αλλά η σφαίρα της εργασίας θα εξακολουθεί να παραμένει προτεραιότητα. Συνεχίστε να προχωράτε προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά μην καταπονηθείτε υπερβολικά. Αν είναι απαραίτητο, κάντε ένα διάλειμμα αναθέτοντας σε άλλους κάποιες εργασίες ή εγκαταλείψτε κάτι που απαιτεί μόνο πόρους και δεν προσφέρει τίποτα σε αντάλλαγμα.

Εναλλακτικά, ο Σεπτέμβριος είναι μια πολύ καλή περίοδος για εφήμερες περιπέτειες που δεν απαιτούν πολλή προσπάθεια. Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, είναι πιθανές φευγαλέες γνωριμίες. Μπορεί να είναι λαμπερές.. αλλά δεν θα είναι σημαντικές. Οποιαδήποτε κοινή δράση θα είναι περισσότερο παραγωγική παρά προσωπική. Αν γνωρίζετε για κάποιο γεγονός που είναι σημαντικό για ένα άτομο που νοιάζεται για εσάς, τώρα είναι η ώρα να τα δώσετε όλα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45