Ζώδια Σεπτέμβριος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

virgo 2

Ζώδια Σεπτέμβριος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Σεπτέμβριος 22 παρθένος : Η αρχή αυτού του μήνα φαίνεται ότι θα είναι αρκετά ανάλαφρη για το ζώδιό σας.

Παρόλο που το τέλος Σεπτεμβρίου μπορεί να δυσκολέψει, τα όποια πισωγυρίσματα, θα περάσουν πολύ σύντομα χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα. Γενικά ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα είναι για τους Παρθένους, μια αυθόρμητη περίοδος που θα απαιτήσει σημαντική προσπάθεια, αλλά που θα προσφέρει και πολλά.

Ο πανίσχυρος Δίας, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον περιορισμό των δυνατοτήτων της Παρθένου, θα αλλάξει την ενεργειακή απόδοση, λόγω της τρέχουσας αστρολογικής κατάστασης, η οποία θα φανεί σαν μια αύξηση της ζωτικότητας της Παρθένου.

zodia-taro-45

Μαζί όμως με τη δύναμη που σας προσφέρει ο Δίας θα σας δώσει παράλληλα κι ευθύνες. Γι’ αυτό θα πρέπει να λύσετε τα προβλήματα μόνοι σας. Τώρα δεν πρέπει να βασίζεστε καθόλου σε περιστάσεις, φίλους ή συμμάχους. Ακόμα κι αν συνεργάζεστε με κάποιον, δώστε στον εαυτό σας πολλά περιθώρια για να ελέγξετε τα πάντα. Εσκεμμένα κανείς δεν θα σας εξαπατήσει, αλλά αν αφήσετε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους, το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό.

Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, η αρχή του φθινοπώρου θα είναι εποχή για να ανακαλύψετε μυστικά. Για να επωφεληθείτε από αυτό, τα αστέρια συνιστούν να μην κάνετε κύκλους και να μην αποθηκεύετε τις πληροφορίες που λαμβάνετε, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή για να τις αποκαλύψετε. Πρέπει να δράσετε τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Σεπτέμβριος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου είναι σημαντικό όσον αφορά τις ευκαιρίες στη ρομαντική και προσωπική σας ζωή. Σκεφτείτε τις προοπτικές των σχέσεων σας… όπως επίσης τον τρόπο και το μέρος όπου αυτές οι σχέσεις θα μπορούσαν τελικά να σας οδηγήσουν.

Το αν είστε εντάξει με την κατεύθυνση που ακολουθούν, εξαρτάται από εσάς. Ακόμα κι αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα τι ευκαιρίες έχετε, αυτό δεν είναι λόγος να μένετε στάσιμοι. Είναι εύκολο να χάσετε μια ευκαιρία και να μην σας δοθεί δεύτερη. Εστιάστε λοιπόν. Έχετε μια μεγάλη ευκαιρία αυτή τη στιγμή. Αν είστε οικογενειάρχες, προσπαθήστε να κατανοήσετε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Μην συγκρούεστε μαζί τους, αλλά μην υπομένετε και τα λάθη τους. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που θα σας επιτρέψουν να αποδείξετε ξεκάθαρα την πλάνη της επιλεγμένης μεθόδου.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Σεπτέμβριος 2022

 

μελλοντολόγος

Να είστε προοδευτικοί και να εκμεταλλεύεστε όλες τις ευκαιρίες. Αν όλα πάνε καλά, να περιμένετε μερικές από τις πιο λαμπερές στιγμές στη ζωή σας. Τα μέσα Σεπτεμβρίου θα φέρουν στους Παρθένους μια απότομη αύξηση της δυναμικής σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Αν ετοιμάζετε καλλιτεχνικά, προσωπικά ή επαγγελματικά έργα ή αν υπάρχει μια ξαφνική ορμή έμπνευσης, προχωρήστε χωρίς δισταγμό.

Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στο προσωπικό και τους συμμάχους, εστιάστε στην επικοινωνία κι ενεργήστε πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Για να ξεπεράσετε τις περιστάσεις, πρέπει να τους εκπλήξετε με μια εξελιγμένη κίνηση, αλλά χωρίς φανατισμό, για να μην διακινδυνεύσετε τη θέση σας. Η μόνη εξαίρεση είναι αν έχετε μάθει κάτι πραγματικά σοβαρό. Θα έχετε περισσότερες επιλογές από τους άλλους στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια Σεπτέμβριος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Είναι ιδανική περίοδος για μεγάλες συναλλαγές και λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν όχι μόνο την κατεύθυνση της δουλειάς σας, αλλά και την υγεία σας. Να είστε συναισθηματικοί… γιατί μια ειλικρινής εκδήλωση συναισθημάτων θα είναι κατάλληλη… ακόμα κι αν σας επιπλήξουν. Η πρόβλεψη για την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου δεν υπόσχεται στους γεννημένους στον αστερισμό της Παρθένου τη λογική ολοκλήρωση των διαδικασιών, έργων ή δεσμεύσεων που ξεκίνησαν νωρίτερα.

Όπως φαίνεται, όλα αυτά μόλις ξεκινούν.. κι αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αποδείξετε στον εαυτό σας και στους γύρω σας ότι είστε ικανοί για περισσότερα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους Παρθένους που εργάζονται σε εταιρία.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Σεπτέμβριος 2022

 

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Σεπτεμβριος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αν οι απαιτήσεις δεν αυξηθούν, αυξήστε τον φόρτο εργασίας σας μόνοι σας. Ακόμα κι αν στην αρχή δεν έχετε απτά αποτελέσματα, το βήμα αυτό θα είναι σημαντικό μακροπρόθεσμα. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, βελτιώστε τα επαγγελματικά σας προσόντα.

Συνεχίστε να προσέχετε την υγεία σας. Η τελευταία περίοδος του Σεπτεμβρίου φαίνεται καλύτερη για όσους δεν έχουν σχέση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου κρατήστε αποστάσεις… ακόμα κι αν ξεσπάσει μια σύγκρουση μπροστά στα μάτια σας. Είναι φυσιολογικό. Δεν απαιτούν όλες οι καταστάσεις στη ζωή την παρέμβασή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66