Ζώδια Σεπτέμβριος 22 σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Ζώδια Σεπτέμβριος 22 σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Σεπτέμβριος 22 σκορπιός : Ο Σεπτέμβριος, υποδηλώνει μια πιθανή αλλαγή στα πρότυπα ζωής και μια αναθεώρηση της στάσης, απέναντι στον εαυτό σας.

Για κάποιους, μπορεί αυτό να εστιάζεται στο σπίτι και την οικογένεια. Σαν ζώδιο του Νερού, θα έχετε ειδικά οφέλη από την ευνοϊκή θέση της Σελήνης, που ευθύνεται για τα προβλήματα και τους φόβους του ζωδίου σας.

Από την άλλη τον Σεπτέμβριο, ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας, θα βρίσκεται σε ισχυρή θέση. Ως αποτέλεσμα, αυτό που κρύβεται από τα μάτια – κι όχι αυτό που είναι στην επιφάνεια – θα είναι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή.

zodia-taro-45

Δυσκολίες μπορούν να δημιουργηθούν, μόνο από διαφορές στην προσέγγιση. Αν αντιμετωπίζετε κάποιον που κοιτάζει τον κόσμο διαφορετικά, δεν αποκλείεται μια σύγκρουση. Μην κάνετε πίσω σε μια τέτοια περίπτωση. Έχετε δύο επιλογές: ή προσαρμόζεστε ή επιβάλλετε τη θέλησή σας. Είναι σημαντικό να αλλάξετε και οι δύο τη συμπεριφορά σας, όπως και την κατάσταση στο σύνολό της.

Οι παγκόσμιοι μετασχηματισμοί είναι δυνατοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά θα ξεκινήσουν μέτρια. Επομένως, η βιασύνη θα είναι περιττή, αλλά η εστίαση στις πιο κρίσιμες λεπτομέρειες, θα σας βοηθήσει να μην χάσετε την ευκαιρία. Το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου πιθανότατα θα σας κάνει να νιώσετε πιο ανοιχτοί στις αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αλλάζετε γνώμη τόσο ξαφνικά, που οι άλλοι θα σαστίζουν και δεν θα μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Σεπτέμβριος 22 σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

Εσείς όμως μπορείτε να κάνετε μαζί τους μια σοβαρή συζήτηση… και μια σειρά από γεγονότα θα μπορούσαν να είναι το αποτέλεσμα αυτής της συνομιλίας. Αν είστε οικογενειάρχες βέβαια, τότε δεν χρειάζεται να αναζητήσετε τίποτα.

Μόλις θελήσετε να εφαρμόσετε κάποια ιδέα, θα έχετε όλες τις πιθανότητες και τις δυνατότητες να το κάνετε. Μένει μόνο η διαπραγμάτευση. Ποντάρετε στη διπλωματία και γίνετε πιο ευέλικτοι από το συνηθισμένο. Αν είστε ελεύθεροι, τότε δεν θα εξελιχθούν όλα με τον ίδιο τρόπο, χωρίς κάποια σύννεφα. Πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν διέξοδοι…. και πρέπει να επιλέξετε τη σωστή.

Όσον αφορά τις εργασιακές στιγμές, δεν είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη όλοι οι πιθανοί παράγοντες, γιατί μερικοί, θα εξαφανιστούν γρήγορα. Επομένως, η εστίαση δεν είναι στην προοπτική αλλά στην υλικοτεχνική υποστήριξη. Προσπαθήστε να μην ξοδεύετε άσκοπα τον ελεύθερο χρόνο σας με τους πρώην συντρόφους – με τους οποίους δεν έχετε προοπτικές.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Σεπτέμβριος 2022

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Σεπτέμβριος 22 σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα μέσα Σεπτεμβρίου θα φέρουν απρόσμενη βοήθεια, την οποία παραδόξως δεν φαίνεται να χρειάζεστε. Όπως και να έχει, αξίζει να την αποδεχτείτε… γιατί οι νέες επαφές θα σας προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες. Τα μέσα του μήνα είναι ιδανικά για όσους σχεδίαζαν εδώ και καιρό κάτι μεγάλης κλίμακας… αλλά δεν το τόλμησαν.

Αν έχετε δική σας επιχείρηση, ξεκινήστε μια τεχνική αναβάθμιση, επέκταση ή οτιδήποτε χρειάζεστε περισσότερο αυτή τη στιγμή. Να βάζετε προτεραιότητες και να πετυχαίνετε τους στόχους σας, με συνέπεια. Αν εργάζεστε σε εταιρεία, αξιολογήστε τη θέση όσων βρίσκονται κοντά σας. Έχετε περισσότερα κοινά από όσα νομίζετε.. και αυτή είναι η δύναμή σας. Χρησιμοποιήστε τη για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Σεπτέμβριος 2022

xartomanteia

Ζωδια Σεπτέμβριος 22 σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου είναι σημαντική, σχετικά με τις ευκαιρίες που πρόκειται να παρουσιαστούν – αν και θα νιώθετε νευρικοί, θυμωμένοι και θα ψάχνεστε για καβγά. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, θα πρέπει να κάνετε αναμφίβολα, το πρώτο βήμα. Αντιθέτως όσοι έχετε οικογένεια πρέπει να παραμείνετε ο εαυτός σας και να βασίζεστε στην ειλικρίνεια. Στα επαγγελματικά σας, φροντίστε τα κεκτημένα σας, γιατί η ώρα του ρίσκου έχει ήδη περάσει.

Θα υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία στο μέλλον, αλλά τώρα πρέπει να ακολουθήσετε.. ή την πεπατημένη ή την κατεύθυνση που καθορίσατε για τον εαυτό σας από την αρχή του μήνα. Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αλλάξετε στρατηγική – όχι όμως για να πειραματιστείτε. Στην τελευταία περίοδο του μήνα είναι πιθανές δύο μοιραίες συναντήσεις. Η μία θα γίνει σε δημόσιο χώρο και θα έχει αντίκτυπο στην προσωπικότητά σας. Η άλλη συνάντηση θα είναι επιχειρηματική και θα βοηθήσει στην επίλυση των οικονομικών σας ζητημάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45