Ζώδια Σεπτεμβρίου 22 – Πρώτο δεκαπενθήμερο

test-gamos-zwdia

Ζώδια Σεπτεμβρίου 22 – Πρώτο δεκαπενθήμερο

Ζώδια Σεπτεμβρίου 22 Κριός:

Η θέση του Ήλιου σε ένα  γήινο ζωδιο, θα σας δώσει από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου  μια ιδιαίτερη δυναμική που θα ανεβάσει την καλή σας ψυχολογία. Οι σκέψεις γύρω από λάθη και αγωνίες του παρελθόντος θα αφεθούν στην λήθη…και για όσους προσπαθήσουν για κάτι νέο, θα το επιτύχουν σχετικά εύκολα. Για αυτούς που είναι ήδη σε σχέση, οι μέρες που έρχονται θα εμπεριέχουν γόνιμο διάλογο.

Ερωτική ημερομηνία: 12 Σεπτεμβρίου

zodia-taro-45

 

Ταύρος:

Είστε άκρως ερωτικοί και αυτό θα συνεχίσει και  για τις επόμενες εβδομάδες. Η αισιοδοξία και οι ευκαιρίες την  ημέρα της νέας Σελήνης στις 10-09 θα είναι σε υπερθετικό βαθμό.

Οι επικοινωνίες και οι τρυφερές – ρομαντικές συζητήσεις θα πολλαπλασιαστούν για τους Ταύρους που θα επιδιώξουν επανασύνδεση με άτομο που ακόμα τους απασχολεί…έστω και μετά την έλευση πολύ χρόνου.

Ερωτική ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

 

Ζώδια Σεπτεμβρίου 22 Δίδυμοι:

Ίσως δυσκολευτείτε να βρείτε την χρυσή και κοινά αποδεκτή λύση με τον άνθρωπο σας, ιδίως μετά από θέματα που προέκυψαν το Καλοκαίρι…γύρω από προδοσία και αδιαφορία. Οι περισσότεροι Δίδυμοι γύρισαν πίσω με άδειες τις μπαταρίες τους, αλλά τώρα καλούνται να επαναδραστηριοποιηθούν…να εκμεταλλευτούν τον Ερμή τους σε ζώδιο του αέρα και να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Ερωτική ημερομηνία: 03 Σεπτεμβρίου

 

Καρκίνος:

Πολλές οι προτάσεις που θα προκύψουν για διασκέδαση και γενικότερη ψυχαγωγία σε όλους τους Καρκίνους. Για τους αδέσμευτους ή έστω τους χωρισμένους, οι όψεις του Δία , θα φέρουν και νέους έρωτες που θα αναστατώσουν. Επίσης μπορεί να φέρει και κάτι από το παρελθόν!

Ερωτική ημερομηνία: 08 Σεπτεμβρίου

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/09 Ειδήσεις από μακριά – Ανανεωμένος έρωτας άντρα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Λέων:

Ψέματα, λάθη και πολλές αδιευκρίνιστες λεπτομέρειες και λοιπές πληροφορίες θα θελήσετε στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου να βάλετε σε μια λογική σειρά. Έχουν συσσωρευτεί πολλά.. μέσα στην ερωτική σας σχέση – γάμο, και καλείστε σαν Βασιλιάς. Η συντριπτική πλειοψηφία του ζωδίου, θα σκεφτεί μέχρι και τον χωρισμό!

Ερωτική ημερομηνία: 05 Σεπτεμβρίου

 

Παρθένος:

Όλο το μελάνι της Αστρολογίας τρέχει για εσάς. Όλοι οι πλανήτες του Ηλιακού σας συστήματος, σας ευνοούν. Αυτό σημαίνει, αναβίωση του παρελθόντος και τελική  λύση του, νέοι έρωτες που θα δοκιμάσουν την καρδιά και το μυαλό σας. Για τους δεσμευμένους ανανεώνονται γάμοι – εγκυμοσύνες- συγκατοίκηση… αλλά και περισσή οικονομική άνεση. Ποντάρετε τώρα που γυρίζει.

Ερωτική ημερομηνία: 12 Σεπτεμβρίου

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σεπτεμβρίου 22 Ζυγός:

Όλο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου θα είναι καλό για τα αέρινα ζωδια…με μόνο μια ιδιαίτερη προσοχή στις 10-09 που θα υπάρξει το φαινόμενο της Πανσελήνου που θα σας βγάλει έναν πιο επιθετικό εαυτό. Οι σκοτεινές πλευρές θα φανερωθούν και ίσως αυτό να δημιουργήσει επικοινωνιακές δυσκολίες μέσα σε ερωτικές σχέσεις. Απαιτείται ψυχραιμία και εγκράτεια.

Ερωτική ημερομηνία: 14 Σεπτεμβρίου

 

Σκορπιός:

Ο δυναμισμός σας είναι στο απόγειο του. Οι μέρες μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου είναι ιδανικές για να κάνετε διευκρινήσεις στον ερωτικό σας δεσμό και πως θα θέλατε αυτός να εξελιχτεί μέσα στον Φθινόπωρο. Φυσικά ακούστε και τις προτάσεις που θα προκύψουν από την πλευρά του συντρόφου σας.. που ίσως να έχει και κάποια μικροπαράπονα αυτόν τον καιρό.

Ερωτική ημερομηνία: 09 Σεπτεμβρίου

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/09 Ειδήσεις από μακριά – Ανανεωμένος έρωτας άντρα

zodia-taro-45

Τοξότης:

Ξεκινούν συζητήσεις και δράσεις για όλους του Τοξότες που ακόμα έχουν στην διάθεση του αρκετές εβδομάδες με τον Αρη απέναντι τους να τους τροφοδοτεί  . Εκκρεμότητες του παρελθόντος θα τερματιστούν, αλλά και νέοι και ποιοτικοί άνθρωποι θα εισβάλουν στην καθημερινότητα τους που θα δώσουν έναν νέο αέρα αλλαγής.

Ερωτική ημερομηνία: 11 Σεπτεμβρίου

 

Αιγόκερως:

Υπερβολή είναι αυτό που χαρακτηρίζει τις δράσεις και τους λόγους σας αυτήν την περίοδο. Έχετε αφήσει αρκετές υποθέσεις σας σε αναμονή…και αυτές μέχρι τις 10 του μήνα Σεπτεμβρίου θα συζητήσουν λύση. Για τους ελεύθερους πολλές οι νέες επαφές που θα δώσουν αφορμές για ερωτικά παιχνίδια! .

Ερωτική ημερομηνία: 07 Σεπτεμβρίου

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 01-10/09 – Έρωτες και Σχέσεις Πρώτο Δεκαήμερο Σεπτέμβριος 22

zodia-0988

Ζώδια Σεπτεμβρίου 22 Υδροχόος:

Δυσκολεύεστε ακόμα να ευθυγραμμίσετε αυτό που θέλει η ψυχή σας, με αυτό που επιτάσσει το απόλυτο μυαλό σας. Οι μέρες που ακολουθούν θα δώσουν λύσεις που θα γίνουν εύκολα αποδεκτές. Για όσους έχουν σχέση που μετράει λίγο χρονικό διάστημα, ίσως και να πάρουν την απόφαση να την εξελίξουν πριν λήξει το έτος σε κάτι πιο επίσημο. Για τους μόνους, σκέψεις για απομόνωση και ηρεμία.

Ερωτική ημερομηνία: 02 Σεπτεμβρίου

 

Ιχθείς:

Οι περιπέτειες δεν έχουν τελειωμό. Οι όψεις του κυβερνήτη σας με τον ήλιο στο απέναντι ζωδιο θα δώσουν την ισχύ σε εσάς για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Για τους αδέσμευτους Ιχθείς που έχουν μείνει πολύ καιρό μόνοι… θα έχουν την τύχη να συναντηθούν  με μοιραίο έρωτα μέσα στον Σεπτέμβριο….που θα τους οδηγήσει σε δέσμευση μέσα σε στους προσεχείς μήνες.

Ερωτική ημερομηνία: 04 Σεπτεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος