ζώδια Σκορπιός Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

scorpio

Ο Απρίλιος διαγράφεται εξαιρετικά κοινωνικός και με προνομιακές γνωριμίες για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί!

Θα έχετε καινούργιες προσεγγίσεις και σημαίνουσες συναντήσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ειδικά στο προσωπικό, θα παρατηρήσετε ότι είστε πόλος έλξης του αντίθετου φύλου!

ζώδια Σκορπιός Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Ετοιμαστείτε για ορμητικές κινήσεις, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα διανύσει τον Απρίλιο από αίσιες θέσεις απέναντί σας. Ο Ουρανός, ο υποκινητής της δράσης για όλους τους Σκορπιούς, θα είναι ενδυναμωμένος από την κυρίαρχη θέση του Ήλιου. Αυτό το περιβάλλον θα φροντίσει να έρθετε πιο κοντά με περισσότερο κόσμο και να γίνετε επίκεντρο της προσοχής. Αν και γνωρίζετε ότι αυτή είναι μια γενικότερη τάση για όλο το 2019, μέσα στον Απρίλιο θα φτάσει στην κορύφωσή της!

zodia-taro-45

Όσοι Σκορπιοί είστε δεσμευμένοι, πρέπει να κινηθείτε με σύνεση και διακριτικότητα για να μην αναστατώσετε το ταίρι σας. Όσοι Σκορπιοί είστε ελεύθεροι, πραγματικά θα κατακλυστείτε από «κρούσεις». Μέσα σε αυτές ενδέχεται να βρίσκεται και η αδελφή-ψυχή σας, άρα να είστε επιλεκτικοί και αξιοπρεπείς! Στο εργασιακό περιβάλλον όλα θα κυλήσουν ομαλά. Θα σας προκύψουν πολλές καινούργιες εναλλακτικές ή ευκαιρίες, γι’ αυτό να είστε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Επειδή δεν αποκλείεται μια αλλαγή πόστου ή χώρου εργασίας, να ερευνάτε διεξοδικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν: Έχουν τη δυναμική να ωθήσουν την ανέλιξή σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να κεντρίσουν τις πιο αίσιες καταστάσεις. Αυτές θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε πόση διαδρομή έχετε διανύσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Όσοι Σκορπιοί έχετε δική σας επιχείρηση, μην βιαστείτε να κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Θα είναι πιο συνετό να κάνετε τις απαραίτητες συγκρίσεις, τόσο με τον ανταγωνισμό όσο και με τους συμμάχους σας. Αυτές οι μέρες θα ευνοήσουν τις συμφωνίες και τις οικονομικές επενδύσεις!

ζώδια Σκορπιός Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε τώρα, είναι οι συμπάθειες και οι αντιπάθειές σας. Μην εμπιστεύεστε άτομα που αντιπαθείτε – ακόμα και χωρίς προφανή λόγο – όποια συμβουλή κι αν σας δώσουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις καλείστε να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, που συνήθως δεν σας απογοητεύει. Να κινήστε στο παρασκήνιο αλλά με αυτοπεποίθηση, μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας και μην προσπαθείτε να προβληθείτε. Με αυτή την στρατηγική θα αξιοποιήσετε καλύτερα τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Να ξέρετε ότι πολλές νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας στο μέλλον!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να διαφέρει από το πρώτο. Η προσοχή σας τώρα πρέπει να στραφεί στις προσωπικές σας σχέσεις και το θέμα της οικειότητας. Χωρίς να περιορίσετε τη φαντασία σας, ενδείκνυται να ενδώσετε περισσότερο στη θέληση των συναισθημάτων. Αυτή θα είναι μια περίοδος εξέλιξης, ειλικρίνειας και πάθους: Έχετε την ευκαιρία να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας, χωρίς να σκέφτεστε πρώτα τον εαυτό σας. Αν δώσετε προτεραιότητα στα άτομα του περιβάλλοντός σας, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

ζώδια Σκορπιός Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μην βιάζεστε να καταλήγετε σε συμπεράσματα: Είναι σημαντικό να κατανοείτε πλήρως τις συνθήκες υπό τις οποίες συμβαίνει το καθετί. Όσοι Σκορπιοί είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι η περίοδος που καλείστε να μείνετε στο σπίτι όσο το δυνατόν λιγότερο. Αυτό δεν ισχύει για τους δεσμευμένους του ζωδίου, καθώς τα γεγονότα θα σας προσεγγίσουν ακόμα και μέσα στην οικογενειακή εστία. Τα εργασιακά σας θα κυλήσουν με σταθερό βηματισμό, αρκεστείτε στο να παρακολουθείτε την εξέλιξή τους. Θα σας ωφελήσει να είστε παρόντες στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες που θα αφορούν τον επαγγελματικό σας χώρο!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να είναι κάπως ιδιόρρυθμο. Από τη μία πλευρά θα είστε στην κορυφή ενός κύματος, που πρέπει οπωσδήποτε να αξιοποιήσετε για τους δικούς σας σκοπούς. Ταυτόχρονα, θα αρχίσουν να σας αποκαλύπτονται τα χαρακτηριστικά του επόμενου κύκλου της ζωής σας. Σε πολλές περιπτώσεις η υπερβολική εξωστρέφεια μπορεί να σας βλάψει, γι’ αυτό πρέπει να κινηθείτε πιο επιδέξια!

ζώδια Σκορπιός Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Στον εργασιακό τομέα, να αναμένετε αύξηση των ευθυνών και των καθηκόντων σας. Να σκέφτεστε γρήγορα αλλά να κάνετε αργά και σταθερά βήματα, ακόμα και σε συγκυρίες που θεωρείτε βέβαιες. Μην επιτρέψετε να επικρατήσουν διχόνοιες ή συγκρούσεις μέσα στο σπιτικό σας. Να επιλύετε το κάθε πρόβλημα όταν προκύπτει, προκειμένου να διατηρήσετε τη γαλήνη και την αρμονία. Οι τελευταίες μέρες του Απριλίου ενδέχεται να σας επιφυλάσσουν μια σημαντική έκπληξη, που ίσως να συνοδευτεί από υλικό κέρδος!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia