ζώδια Σκορπιός Αύγουστος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-skorpios-romantika-mystika

ζώδια Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι μια ιδιόρρυθμη περίοδος για τη ζωή όσων ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού.

Χωρίς να σας λείπει η ζωντάνια ή η αισιοδοξία, πολλά πρόσωπα και πράγματα στο περιβάλλον σας θα σας φαντάζουν ανούσια ή υπερβολικά…

Η δική σας διάθεση θα είναι περισσότερο να δράτε με πιο ήρεμες και δημιουργικές πρακτικές. Μάλιστα, αγαπητοί Σκορπιοί, σε εσάς αναφέρεται το σύμπαν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι πρώτες μέρες του Αυγούστου προβλέπεται να είναι οι πιο «παράξενες» για εσάς: Θα έχετε την αίσθηση ότι όλοι και όλα κινούνται με υπερβολική ταχύτητα γύρω σας, άνευ λόγου. Να ξέρετε ότι όσα προτίθεται να σας δείξει τώρα το σύμπαν, δεν σχετίζονται με την ηλικία ή τη φυσική σας κατάσταση. Ούτε καν με τις αρχές που έχετε θέσει στη ζωή σας. Σχετίζονται μόνο με τις αποφάσεις που θα πάρετε, έχοντας επίγνωση των επιλογών που σας δίνονται. Να θυμάστε ότι ακόμα και οι πιο θετικές αλλαγές, μπορεί να έρθουν μέσα από την πιο επίπονη διαδρομή!

ζώδια Σκορπιός Αύγουστος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το στοιχείο που θα βοηθήσει πολύ στην εξέλιξή σας μέχρι τα μέσα του μήνα, θα είναι η κίνηση. Γι’ αυτό δεν πρέπει να χαραμίζετε τον χρόνο σας μένοντας στάσιμοι ή χωρίς αντικείμενο ενασχόλησης. Θα σας ωφελήσει να δώσετε περισσότερη σημασία στο σπιτικό σας και σε εγχειρήματα που απαιτούν εστίαση και συγκέντρωση. Δεν αναμένεται να προκύψουν καίριες αλλαγές σε κάποιον τομέα της ζωής σας τώρα: Αλλά πρέπει να δείτε αυτή την περίοδο ως φάση εγκαθίδρυσης ενός πιο ήρεμου και χαλαρού τρόπου διαβίωσης – και αυτή θα είναι μια θεμελιώδης αλλαγή για εσάς!

taro-zodia-76

ζώδια Σκορπιός Αύγουστος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σας θα διέπονται από ηρεμία και σταθερότητα στη διάρκεια του Αυγούστου. Αν και θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις, θα προτιμήσετε να εστιάσετε την προσοχή σας σε έναν τομέα ή ένα εγχείρημα. Εκεί θα διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας, σαν να μην υπάρχει τίποτε άλλο γύρω σας. Οποιουσδήποτε αποσυντονισμούς θα τους αγνοήσετε σε τέτοιο σημείο, που μπορεί να σας διαφύγουν και κάποια σημαντικά θέματα ή ευκαιρίες!

Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να μην χάνετε τελείως την επαφή με το περιβάλλον σας. Έτσι θα εντοπίσετε καθετί που μπορεί να ενισχύσει την επιτυχία σας μακροπρόθεσμα. Είναι δεδομένο ότι διαθέτετε αυξημένη διαίσθηση… Αξιοποιήστε αυτό το πλεονέκτημά σας και θα καταφέρετε να στρέψετε πολλές καταστάσεις προς όφελός σας!

chartomantia-098

Μέσα στον Αύγουστο κάποιοι παράγοντες θα διαφέρουν αρκετά από όσα έχετε συνηθίσει. Ωστόσο, με αυτό τον τρόπο το σύμπαν θα σας παράσχει τα εναύσματα για να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να είστε σε ετοιμότητα να δράσετε προς διαφορετικές κατευθύνσεις!

Κάποιες αλλαγές και γενικότερες βελτιώσεις των συνθηκών της ζωής σας, θα επέλθουν μόνο αν νιώσετε έτοιμοι γι’ αυτές και τις δείτε με δημιουργικό πνεύμα. Φροντίστε να μην αφήσετε την προσοχή σας να αποσπαστεί από τα ζητούμενά σας και είναι βέβαιο ότι έχετε να κερδίσετε πολλά από αυτό τον ιδιόμορφο μήνα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9