ζώδια Σκορπιός Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

scorpio

Καλή χρονιά σε όλους, αγαπητοί Σκορπιοί! Η καινούργια χρονιά θα μπει με αίσιο πρόσημο για εσάς.

Το αστρολογικό περιβάλλον θα ενισχύσει τη δύναμη και την οπτική σας για τα πράγματα…

Ίσως τώρα να συνειδητοποιήσετε ότι κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να σας ανακόψει την πορεία, προς τους στόχους που πιστεύετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα λάβει κυρίαρχη θέση στο ουράνιο σκηνικό, στη διάρκεια του Ιανουαρίου 2019. Επιπρόσθετα, θα τον ενισχύσει η ηλιακή ενέργεια. Ως αποτέλεσμα, όλοι οι Σκορπιοί να αναμένετε ότι θα γίνετε στόχος της προσοχής του αντίθετου φύλου! Αυτό θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σας… Αλλά και όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, θα νιώσετε τα πλεονεκτήματα αυτής της συγκυρίας!

Ο Ιανουάριος θα βάλει σε προτεραιότητα όλων των ειδών τις σχέσεις. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε, θα αποδειχθούν χρήσιμες στον επαγγελματικό σας τομέα ή για τη διεύρυνση της σφαίρας επιρροής σας. Δεν υπάρχουν κατευθυντήριες για τον καλύτερο χειρισμό των ευκαιριών που θα σας προσεγγίσουν… Χωρίς να υπάρχει «λάθος» τρόπος, σίγουρα κάποιος θα αποδειχθεί ο καλύτερος. Γι’ αυτό το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι να σκέφτεστε διεξοδικά τις επιλογές σας!

taro-zodia-76

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα καταφέρετε να επιλύσετε διάφορα σημαντικά θέματα που είχαν βαλτώσει. Η έναρξη του 2019 θα είναι μια σχετικά ήρεμη φάση χωρίς αντιξοότητες, άρα θα έχετε τον χρόνο να χειριστείτε εκκρεμότητες. Το πιο πιθανό είναι να αφορούν θέματα οικογενειακής ή προσωπικής φύσεως. Εδώ τα άστρα σας συμβουλεύουν να ακούτε τις συμβουλές τρίτων, ακόμα και αν δεν συμφωνείτε με όλες. Αυτό θα σας βοηθήσει, γιατί δεν θα μπορείτε να αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα και να τα δείτε αντικειμενικά – όσο κι αν το προσπαθήσετε… Οι πιστοί σας φίλοι αλλά και καινούργιοι άνθρωποι, είναι ιδανικές πηγές για να αξιολογήσουν τις καταστάσεις υπό διαφορετικό πρίσμα!

ζώδια Σκορπιός Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Δεν αναμένεται να προκύψουν ριζικές αλλαγές στα εργασιακά σας σε αυτό το διάστημα. Παράλληλα, δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες.
Η υγεία σας θα είναι σε καλό επίπεδο, άρα δεν θα έχετε περιορισμούς ούτε σε αυτό τον τομέα. Διατηρήστε την καθημερινή σας ρουτίνα σε διατροφικό επίπεδο και στην εξάσκησή σας, χωρίς αλλαγές.

tarw-erwtoskopio

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου προβλέπεται να είναι αρκετά πιο δραστήριο. Όλοι οι Σκορπιοί καλείστε να επενδύσετε στον επαγγελματισμό σας τώρα. Πιο κερδισμένοι θα βγείτε όσοι έχετε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία σε αυτό τον τομέα… Γι’ αυτό αν έχετε ελλείμματα στο γνωστικό σας πεδίο ή την εμπειρία, γεμίστε τα το συντομότερο δυνατόν. Αυτές οι μέρες δεν θα έχετε περιθώρια να προετοιμαστείτε, γιατί θα προκύψουν σημαντικά γεγονότα – και όχι μόνο για εσάς!

ζώδια Σκορπιός Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Σε γενικές γραμμές, τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην εθελοτυφλείτε, για να μην χάσετε καίριες ευκαιρίες. Δραστηριοποιήστε τη σκέψη σας στον εργασιακό χώρο, ειδικά όσο αφορά την πολιτική για το προσωπικό ή την βελτιστοποίηση των διαδικασιών. Τολμήστε να γίνετε ακόμα και ριζοσπαστικοί στα επαγγελματικά σας! Ο οικονομικός τομέας διαβλέπεται αίσιος, γιατί ενδέχεται να πάρετε μια αύξηση ή άλλου είδους μερίσματα. Σε καμία περίπτωση μην βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις τώρα, ακόμα και στις πιο υποσχόμενες περιπτώσεις… Σκεφτείτε τις επιμελώς!

zwdia-tarw-zodia-19

Κατά το τελευταίο δεκαήμερο του πρώτου μήνα του 2019, θα βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι. Από τη μία πλευρά, θα έχετε έντονη οικογενειακή και κοινωνική κινητικότητα. Θα υπάρχουν γενέθλια, γάμοι και αρκετές ονομαστικές εορτές. Εσείς θα αποφασίσετε αν θα παρευρεθείτε σε όλα αυτά ή όχι. Ωστόσο, και αυτές οι υποχρεώσεις είναι μέρος της ζωής… Αν επιλέξετε να τις αγνοήσετε, θα το μετανιώσετε αργότερα. Από την άλλη πλευρά, αυτή η περίοδος είναι σημαντική για τη συναισθηματική σας ωρίμανση. Τα αισθήματά σας θα είναι βαθιά και θα σας προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες!

Αν νιώσετε ερωτευμένοι, καλό θα ήταν να μην τραπείτε σε φυγή… Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν υποστηρικτικά, όμως εσείς πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας. Αυτές θα είναι αισιόδοξες μέρες και πολλά υποσχόμενες. Θα στρέψετε τη ματιά σας στον εαυτό σας και τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Η γνώση που θα αποκομίσετε, θα βοηθήσει τα μελλοντικά σας βήματα. Να είστε συνετοί, να φροντίζετε να ξεκουράζεστε και να μην χαθείτε στην εργασιομανία σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9