ζώδια Σκορπιός Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

scorpio

ζώδια Αγαπητοί Σκορπιοί, ο Ιούνιος αναμένεται να διαφέρει πολύ από τους προηγούμενους μήνες αυτής της χρονιάς για εσάς!

Τούτου λεχθέντος, είναι βέβαιο ότι πρέπει να συνεχίσετε να κοπιάζετε για να κατακτήσετε όσα θέλετε. Ωστόσο, θα σας παράσχει κάθε βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση και θα κάνει τις λύσεις πολύ πιο προσιτές για εσάς.

Μιας και θα είναι συμβατός με την ιδιοσυγκρασία σας, επιστρατεύστε τον αυθορμητισμό και την ξεγνοιασιά σας. Αυτά θα καταστούν τα πρωταρχικά σας όπλα για να εντοπίσετε και να αδράξετε τα θετικά της περιόδου!

zodia-taro-45

Για την αίσια πλανητική ατμόσφαιρα του Ιουνίου θα φροντίσει κυρίως ο Άρης, που αποτελεί τον κυβερνήτη σας. Θα καταλάβει κυρίαρχη θέση στο ουράνιο στερέωμα για εσάς, που επιπρόσθετα θα την μοιραστεί με τον Ουρανό. Παραδοσιακά, αυτός είναι ο πλανήτης που καθορίζει την ανέλιξή σας. Άρα, κατανοείτε ότι θα διανύσετε μια περίοδο εύνοιας και πιο εύκολης επίλυσης κάθε προβλήματος!

Να ξέρετε ότι το μόνο στοιχείο που μπορεί να παρεμποδίσει την πρόοδό σας, είναι η ανασφάλεια. Γι’ αυτό καλείστε να την χειριστείτε και να την αποβάλετε από νωρίς, προκειμένου να φτάσετε στα επιθυμητά ζητούμενά σας. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, κινηθείτε με αποφασιστικότητα: Παραμερίστε τις όποιες ανησυχίες και βάλτε στόχους. Είναι η εποχή που θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να είναι εστιασμένες περισσότερο στις προσωπικές σας σχέσεις όλων των τύπων. Δεν χρειάζεται να πιέσετε εσείς τις καταστάσεις, θα σας ευνοήσει περισσότερο να αφήσετε να κυλούν με τον δικό τους ρυθμό. Αυτό θα διασφαλίσει τη συνολική ευημερία σας, γιατί θα ανορθώσει τόσο τα κίνητρα να προχωρήσετε όσο και την αποδοτικότητά σας συνολικά. Αν και τα επαγγελματικά θέματα θα είναι σε δεύτερη μοίρα, μην επαναπαυθείτε και φτάσετε σε σημείο να γίνετε ανεπαρκείς. Να παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα και να ακούτε με προσοχή όσα λέγονται γύρω σας. Έτσι θα συλλέξετε πολλές πληροφορίες, που θα αποδειχθούν πολύτιμες στη συνέχεια του μήνα!

ζώδια Σκορπιός Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Είναι δεδομένο ότι η ιδιοσυγκρασία σας διέπεται από τάσεις απομόνωσης, μυστικοπάθειας και λίγο εγωκεντρισμό. Μέσα στον Ιούνιο, αυτά τα χαρακτηριστικά σας μπορεί να γίνουν αιτία για μικρές «συγκρούσεις» με τους δικούς σας ανθρώπους. Το δύσκολο για εσάς, θα είναι να αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα ανάμεσα στο «καθήκον» και την καρδιά. Γι’ αυτό καλείστε να αξιοποιήσετε τη λογική και πρακτική σκέψη σας, για να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να διέπεται από αρκετές και σημαίνουσες επιτυχίες. Η χείρα βοήθειας που σας απλώνει τώρα το σύμπαν, σας προτρέπει να βάλετε σε εφαρμογή ακόμα και τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας. Ειδικά οι Σκορπιοί που έχετε δική σας επιχείρηση, εστιάστε σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε: Αιφνιδιάστε τον ανταγωνισμό αλλά και τους συμμάχους σας, με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις. Ελάχιστες καταστάσεις θα έχουν τη δύναμη να σταματήσουν την πορεία σας… Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσετε τους άλλους ή να στοχεύσετε στην «κατατρόπωσή» τους!

ζώδια Σκορπιός Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Σκορπιοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, δεν πρέπει για κανένα λόγο να προκαλέσετε διαμάχες στο εργασιακό περιβάλλον. Το μόνο που θα καταφέρετε σε μια τέτοια περίπτωση, θα είναι να κλιμακώσετε τον αρνητισμό στην ατμόσφαιρα… Και δεν το θέλετε ούτε το χρειάζεστε αυτό! Η πραγματική δουλειά είναι αυτή που θα σας αποδώσει αποτελέσματα, τα οποία θα είναι περισσότερα απ’ όσα έχετε φανταστεί. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε σε αυτή την πορεία, είναι να μην πιέσετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται!

tarw-zwdia

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι η φάση εξισορρόπησης για όλους τους Σκορπιούς. Οι επιχειρηματίες καλείστε να αφιερώνετε στα εργασιακά σας όσο χρόνο χρειάζονται, προκειμένου να επιστρέφετε στο σπίτι και τους δικούς σας ανθρώπους. Οι υπάλληλοι καλείστε να κάνετε τώρα το επιπλέον βήμα, προς την κατεύθυνση που έχετε ονειρευτεί. Το πλέον ευχάριστο αυτών των ημερών, είναι ότι θα δείτε με απόλυτη διαύγεια θέματα που μπορεί να μην κατανοούσατε στο παρελθόν. Έτσι θα παραμερίσετε τα όποια εμπόδια και θα οδεύσετε προς την «κορδέλα» του τερματισμού!

ζώδια Σκορπιός Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Η προσωπική και ερωτική ζωή σας θα βρεθεί μπροστά σε κάποιες καινούργιες προοπτικές. Όσοι Σκορπιοί είστε ήδη οικογενειάρχες, θα νιώσετε ότι όλα εξελίσσονται προς τη σωστή κατεύθυνση χωρίς να προκύπτουν εμπόδια στην πορεία σας. Το μόνο που ζητούν τα άστρα από εσάς, είναι να είστε απόλυτα ειλικρινείς και πρόσχαροι. Το ίδιο ισχύει και για όσους Σκορπιούς είστε αδέσμευτοι. Με την συζήτηση αλλά και την έκφραση των συναισθημάτων σας, θα αποτρέψετε κάθε περίπτωση να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή αμφιβολίες!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65