ζώδια Σκορπιός Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

scorpio-sign1

Αγαπητοί Σκορπιοί, ο Μάιος προβλέπεται να είναι ο μήνας με τις πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη ζωή σας!

Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σας θα είναι σχεδόν αστείρευτοι σύμμαχοί σας, χάρη στο πλανητικό σκηνικό που θα στηθεί προς όφελός σας!

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης και ο Ουρανός είναι οι πλανήτες που θα επηρεάσουν περισσότερο την ιδιοσυγκρασία σας. Η αίσια θέση τους στη διάρκεια του Μαΐου, θα σας ωθήσει σε πολλές καινούργιες γνωριμίες: Αυτές με τη σειρά τους θα εξελιχθούν σε καίριες επαφές για τα σχέδια και την ανέλιξή σας. Για να τις αξιοποιήσετε καλύτερα, καλείστε να εστιάσετε σε δράσεις με μακροπρόθεσμα οφέλη και όχι σε βραχυπρόθεσμους στόχους!

zodia-taro-45

Να διατηρείτε συνεχή επαφή με όσα τεκταίνονται γύρω σας: Η πληροφόρηση και η κατανόηση όσων στοιχείων συλλέγετε, θα καταστούν τα δυνατά όπλα σας. Θα σας αποδώσουν σε εμπειρία, θα σας ανοίξουν νέες πόρτες και θα σας δώσουν γνώση για τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας. Σε εργασιακό επίπεδο, η περίοδος ενδείκνυται για σημαντικές «μεταλλάξεις». Ενδέχεται να λάβετε μια αύξηση ή προαγωγή, ενώ ευνοούνται και οι μεγάλης κλίμακας οικονομικές συνδιαλλαγές. Σε προσωπικό επίπεδο, καλείστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις – αντιθέτως, ίσως χρειαστεί να πιέσετε το ταίρι σας να πάρει κάποιες αποφάσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να είναι ενδιαφέρουσες και αίσιες. Ενδέχεται να προκύψουν κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον, στις οποίες δεν είστε υποχρεωμένοι να λάβετε ενεργά μέρος. Ωστόσο, να είστε παρόντες αλλά να προσφέρετε τη βοήθειά σας μόνο σε εξαιρετικά ακραίες περιπτώσεις. Αυτές τις μέρες ενδείκνυνται οι συναντήσεις με συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό. Στις προσωπικές σας σχέσεις, φροντίστε να κάνετε συχνά ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σας. Να ξέρετε ότι ευνοούνται οι κοντινές και μακρινές αποδράσεις!

ζώδια Σκορπιός Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Στην επαγγελματική αρένα, τα πράγματα θα εξελιχθούν ήρεμα και σταθερά. Ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ σας, γι’ αυτό ασχοληθείτε με θέματα που έχετε σε εξέλιξη αλλά ήταν κάπως παραμελημένα. Θα είστε σε θέση να στήσετε με διαύγεια τους στόχους σας και να πορευτείτε προς αυτούς. Θα σας προκύψουν πολλές προοπτικές για αύξηση των εσόδων σας, ακόμα και με εναλλακτικές πηγές εργασίας!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι το πιο υποβοηθητικό για όλους τους Σκορπιούς. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να επιλύσετε χρονίζοντα προβλήματα, που εξελίχθηκαν σε εμπόδια για την πρόοδό σας. Δεν έχει σημασία ο τρόπος που θα ανακύψουν αυτές οι ευκαιρίες στη διαδρομή σας. Σημασία έχει να τις αδράξετε και να τις αξιοποιήσετε άμεσα. Αυτή είναι μια περίοδος που κανείς δεν θα σας πιέσει ιδιαίτερα για κάτι: Άρα θα είναι πιο συνετό να κινείστε διακριτικά, χωρίς να προκαλείτε ή να φέρεστε επιδεικτικά!

Καλό θα είναι να δώσετε σημασία στις σχέσεις σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Δεν πρέπει να δημιουργήσετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, ακόμα κι αν διαφωνείτε με κάποιους. Αν νιώσετε ότι οδεύετε προς μια σύγκρουση, καλείστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να ελιχθείτε: Ίσως να υπάρχουν εναλλακτικές διέξοδοι, ίσως και να έχετε άδικο σε κάποια σημεία. Αυτά να τα εφαρμόσετε τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική σας ζωή. Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια, με διάθεση εξεύρεσης των χρυσών τομών και από τις δύο πλευρές. Η ειλικρίνεια και η διαύγεια στα ζητούμενά σας, θα επιφέρει περισσότερα οφέλη από τη συνήθη διπλωματική σας στάση προς τους άλλους!

ζώδια Σκορπιός Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι το πιο ενδιαφέρον διάστημα του μήνα. Θα σας φέρει πολλές αποκαλύψεις και ανακαλύψεις, όπως και πολλές ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Θα αρχίστε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων που καταβάλατε από την αρχή του μήνα. Η συμβουλή των άστρων για όλους τους Σκορπιούς τώρα, είναι να μην σπαταλήσετε χρόνο στο να δίνετε εξηγήσεις… Να είστε επιφυλακτικοί με τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε – αλλά φροντίστε να τις διατηρήσετε ως επαφές: Θα είναι χρήσιμες σε επίπεδο πληροφοριών αλλά και κέρδους!

Να ακούτε με προσοχή τις συμβουλές που θα σας δώσουν άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, που νοιάζονται και θέλουν το καλύτερο για εσάς. Σε αυτή τη φάση μην παραμελήσετε τα νεότερα μέλη της οικογένειάς σας και να προσφέρετε επιπλέον φροντίδα στους ηλικιωμένους. Μέσα στον Μάιο θα συνειδητοποιήσετε την αξία της τιμής, των ηθικών αρχών. Η συνέπεια και η ειλικρίνεια θα σας φέρουν πιο κοντά στην ευτυχία!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia