ζώδια Σκορπιός Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

skorpios-kai-xrima2

Ο Μάρτιος του 2019 προβλέπεται να είναι μια σημαντική περίοδος για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί!

Με την τύχη στο πλευρό σας, θα εστιάσετε όλο το απόθεμα των δυνάμεών σας στην επίλυση των υφιστάμενων προβλημάτων σας.

Για να αξιοποιήσετε αυτό το μεταίχμιο για τη ζωή σας, καίριο εργαλείο θα καταστεί η εμπειρία!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η αίσια θέση που θα κατέχει ο Άρης απέναντί σας στη διάρκεια αυτού του μήνα, είναι το μισό μέρος της ιστορίας… Οι πράξεις σας είναι αυτές που θα καθορίσουν το μέλλον, η ανοικοδόμηση πάνω σε επιτυχίες που έχετε ήδη σημειώσει. Στην προσωπική σας ζωή, να πιέσετε καταστάσεις μόνο αν έχετε κουραστεί να περιμένετε… Από την άλλη πλευρά, μην ασκήσετε πίεση για προβλήματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον!

Στον εργασιακό τομέα, πρέπει να μετρήσετε με σύνεση τις προοπτικές σας και να τις συζητήσετε με τα άτομα που πρέπει. Τώρα πρέπει να εφοδιαστείτε με παραγωγικό πνεύμα, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις αναγκαίες αλλαγές προσωπικού. Όσοι Σκορπιοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, φροντίστε να αναλάβετε καινούργια πόστα που θα αυξήσουν και το εισόδημά σας!

taro-zodia-76

ζώδια Σκορπιός Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου έχουν τη διάθεση να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε μια πλειάδα θεμάτων σε πολλούς τομείς. Αρχικά, θα συνειδητοποιήσετε γιατί κάποια πράγματα δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Αυτή η γνώση δεν θα επηρεάσει πιθανές επιτυχίες στον οικονομικό τομέα, θα σας ωφελήσει μελλοντικά. Παράλληλα, τώρα θα αποκαλυφθεί κάποιο μυστήριο του εργασιακού χώρου, που θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές. Επίσης, ενδέχεται να κάνετε καίριες γνωριμίες που θα σχετίζονται με μελλοντικές συνεργασίες.

Όλα αυτά υπογραμμίζουν την ανάγκη να είστε συνεχώς σε επαγρύπνηση. Ειδικά όσοι Σκορπιοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να μιλάτε λιγότερο και να ακούτε ουσιαστικά και περισσότερο. Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από άτομα θετικά προσκείμενα απέναντί σας: Ακόμα κι αν τα κίνητρά τους δεν είναι τα πλέον αγαστά, οι κοινοί σας στόχοι μπορούν να σας καταστήσουν συμμάχους!

chartomantia-098

ζώδια Σκορπιός Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να είναι το πιο δυναμικό διάστημα του μήνα. Θα σας δώσει την ευκαιρία να αναλογιστείτε κάποιες θέσεις σας, ακόμα και να κάνετε γρήγορες διορθώσεις όπου πρέπει. Να είστε έτοιμοι να επιστρατεύσετε όλα τα ταλέντα και την αφοσίωσή σας στους στόχους σας. Σκεφτείτε την περίπτωση να κάνετε επενδύσεις, αρκεί να εμπλέκονται μόνο άτομα που γνωρίζετε καλά. Αποφύγετε να πάρετε μόνοι σας σημαντικές αποφάσεις – αλλά να είστε ριζοσπαστικοί αν χρειαστεί!

Να ξέρετε ότι πολλοί θα είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν αυτή την περίοδο: Μπορεί να το κάνουν για προσωπικό τους όφελος ή από στενομυαλιά, αν και αργότερα θα αναγνωρίσουν την αξία σας. Όσοι Σκορπιοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να γίνετε πολύ πιο δραστήριοι. Αν διακρίνετε κάποια ευκαιρία, να την συζητήσετε με τους υψηλότερα ιστάμενους. Πρέπει να είστε υπομονετικοί αλλά και αποφασιστικοί, γιατί η περίοδος δεν ενδείκνυται για εργασιακές αλλαγές. Από την άλλη πλευρά, ενδείκνυται για να κάνετε τα επόμενα βήματα στην προσωπική σας ζωή!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να είναι μια κάπως πιο ήρεμη φάση. Επειδή θα είστε σε εγρήγορση, να χειριστείτε θέματα του σπιτιού σας που έχετε αμελήσει. Προχωρήστε πιθανά σχέδιά σας για αγορά γης ή για την οικοδόμηση σπιτιού. Αν προκύψουν διαμάχες στο οικογενειακό περιβάλλον, προτιμήστε να μην πάρετε θέση και να παραμείνετε διαιτητές!

Σε κάθε περίπτωση, αυτή την περίοδο πρέπει να αποφύγετε κάθε επιθετική συμπεριφορά. Να είστε τρυφεροί με τους δικούς σας ανθρώπους. Δεν πρέπει να πραγματώνετε την κάθε επιθυμία των παιδιών σας, γιατί οφείλετε να τους διδάξετε τη σύνεση και το μέτρο. Δεν αποκλείεται να λάβετε κάποιες απρόσμενες ειδήσεις από μακριά. Η συμβουλή των άστρων για τον Μάρτιο, είναι να μην εμμένετε σε ό,τι δεν κατανοείτε: Όλα τα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια πολύ σύντομα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9