ζώδια Σκορπιός Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

skorpios-kai-xrima2

ζώδια Τι πραγματικά συμβαίνει στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Σκορπιοί;

Ο φετινός Νοέμβριος σας προσεγγίζει κάπως νευρικός ή αναστατωμένος…

Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, χρειάζεστε περισσότερο διάλογο και διάθεση να ακούσετε τις άλλες πλευρές!

zodia-taro-45

Μια εριστικότητα ή μια ψυχρότητα υπάρχει στην ατμόσφαιρα, με το άνοιγμα της αυλαίας του φετινού Νοεμβρίου. Οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες σας είναι νευρικοί, για κάτι που κάνατε εσείς ή για δικούς τους λόγους. Το ταίρι σας ή ένας φίλος, συμπεριφέρεται με πικρία. Ίσως και ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, να φαντάζει απόμακρο – ίσως και θιγμένο από εσάς. Δώστε χρόνο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να μιλήσουν!

Δεν θα εξυπηρετήσει καμία πλευρά να αδιαφορήσετε ή να περιμένετε να περάσει αυτή η φάση. Είναι βέβαιο ότι κάτι έχει συμβεί από πλευρά σας, ακούσια ή εκούσια. Γιατί αν ήταν κάτι προσωπικό τους, θα το έλεγαν προκειμένου να μην νιώσετε υπεύθυνοι εσείς. Άρα μπορεί να αρκεί να αλλάξετε κάτι ή να απολογηθείτε για μια συμπεριφορά σας… Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ακούσετε την άλλη πλευρά!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ζώδια Σκορπιός Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Η ένταση των πρώτων ημερών θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αναπτερώσετε τις δυνάμεις σας. Για να αρχίσει να ρέει και πάλι η θετική ενέργεια γύρω σας, χρειάζεται κίνηση: Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, στραφείτε στη γυμναστική. Ένα καινούργιο πρόγραμμα εξάσκησης, θα ωφελήσει πολύ το σώμα και το πνεύμα σας. Κατά προτίμηση, επιλέξτε μια παραλία ή ένα πάρκο!

Όσο επανέρχεστε στους ομαλούς ρυθμούς σας, θα επιστρέφει και η έμπνευσή σας. Με τη διαίσθησή σας σε έξαρση, δώστε σημασία στα όνειρά σας γύρω στις 12 του μήνα. Σίγουρα θα υποκρύπτουν τις κατευθύνσεις που πρέπει να πάρετε στο εξής, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η καριέρα και η ζωή σας θα σημειώσουν εξέλιξη και άνθιση… Αρκεί να ακολουθήσετε αυτό ακριβώς που υποδεικνύει το υποσυνείδητό σας, μέσα από τα όνειρά σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Σκορπιός Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Είναι πιθανό να έχετε γίνει και πάλι λίγο ατομιστές γύρω στις 17 Νοεμβρίου… Δεν είναι παράλογο, με όλα όσα είχατε να διαχειριστείτε αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό η στιγμή είναι κατάλληλη, να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Μια έκπληξη για τους συνεργάτες ή τους δικούς σας ανθρώπους, θα εξομαλύνει το μεταξύ σας κλίμα. Να είστε βέβαιοι ότι θα εκτιμήσουν την καλή σας πρόθεση… Και θα απολαύσουν τη χειρονομία σας!

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας μεταξύ 20 και 22 Νοεμβρίου. Η αγάπη, η χαρά και η ευτυχία θα κατακλύσουν τη ζωή σας. Οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη στα εργασιακά σας. Είναι η στιγμή που πρέπει κι εσείς να απολαύσετε τη συγκυρία, να αδράξετε την ευκαιρία για να προοδεύσετε!

zwdia-fotia

Όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, τόσο περισσότερες πόρτες θα ανοίγουν για εσάς. Τολμήστε να υπογράψετε μια καινούργια συμφωνία που σας προτείνεται. Στραφείτε σε δημιουργικές ενασχολήσεις, που θα σας μάθουν καινούργια πράγματα και θα σας φέρουν κοντά με καινούργιους κύκλους!

Αγαπητοί Σκορπιοί, το ρομάντζο είναι αυτό που θα κλείσει την αυλαία του φετινού Νοεμβρίου. Ακόμα και στον εργασιακό σας χώρο, κάτι θα φορτίσει αυτή την πτυχή σας. Μπορεί να είναι και η δική σας οπτική τέτοια, επειδή κάτι ανάλογο συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή… Ό,τι κι αν είναι, να το καλωσορίσετε με ανοικτές αγκάλες και να το απολαύσετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66