ζώδια Σκορπιός Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

scorpio-sign1

ζώδια Αγαπητοί Σκορπιοί, ανοίγετε την αυλαία του φετινού Οκτωβρίου με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη σας!

Επιπρόσθετα, νιώθετε και βλέπετε τους πάντες και τα πάντα να χαμογελούν επίσης γύρω σας… Από τα πουλάκια και τις μέλισσες, μέχρι το αφεντικό σας.

Άραγε είναι πραγματικά όλοι σε τόσο αίσια διάθεση;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το γεγονός είναι ότι οι δονήσεις σε μια ατμόσφαιρα μπορούν να είναι καταλυτικές. Και όταν είναι θετικές, τις νιώθουν όλοι όσοι βρίσκονται σε ένα περιβάλλον. Άρα, η δική σας ευχάριστη διάθεση είναι αυτή που κάνει ευχάριστα και όλα όσα σας περιτριγυρίζουν!

Αυτή η ανάτασή σας έχει επίδραση στο σώμα και το πνεύμα σας εξίσου. Φορτίζετε τις ενεργειακές μπαταρίες και ανανεώνετε τον τρόπο που σκέφτεστε. Η αλήθεια είναι ότι δεν σας συμβαίνει συχνά κάτι ανάλογο. Γι’ αυτό φροντίστε να την απολαύσετε – και να την υιοθετήσετε μόνιμα, στο μέτρο του δυνατού!

zwdia-zodia-33

Η γενικότερη αλλαγή σας θα γίνει δεκτή από τα άτομα του περιβάλλοντός σας με ιδιαίτερη χαρά. Φυσικά θα αποτελέσετε θέμα συζήτησης… Άλλοι θα το σχολιάζουν εν αγνοία σας, άλλοι έχουν την οικειότητα να σας ρωτήσουν ευθέως για την αιτία της ανάτασής σας. Αλήθεια, τι είναι αυτό που σας κάνει τόσο καλό; Το ρομάντζο έχει συμβάλλει σημαντικά στη διάθεσή σας!

ζώδια Σκορπιός Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Βρίσκεστε σε κλίμα ρομαντισμού, που θα ενταθεί μεταξύ 5 και 7 Οκτωβρίου. Δεν έχει σημασία αν αφορά το ταίρι σας ή ένα άτομο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Μπορεί να μην υπάρχει καν ένα άτομο ως αντικείμενο του πόθου σας. Νιώθετε μια συναισθηματική χαρά που πηγάζει από μέσα σας. Άρα αν υπάρχει και ένα ιδιαίτερο άτομο στο σκηνικό, ακόμα καλύτερα… Θα πετά στα ουράνια, όπως κι εσείς!

Αγαπητοί Σκορπιοί, οι πειρασμοί είναι πάντα παρόντες για τη δική σας ιδιοσυγκρασία. Όπου κι αν είστε, υπάρχει κάτι που αποτελεί πειρασμό. Ωστόσο, στις 12 του μήνα θα είναι πιο προφανής η ύπαρξή του απ’ όσο συνήθως. Τώρα πρέπει να επιστρατεύσετε τη σύνεση και την ακεραιότητά σας!

Πρέπει να κάνετε επιλογές πολύ προσεκτικά, όσο αφορά τους ανθρώπους που εντάσσεται στον στενό σας κύκλου. Το σκεπτικό σας πρέπει να διέπεται από ένα σημαντικό ερώτημα: Τι και πόσα είστε πρόθυμοι να ρισκάρετε ή να επενδύσετε, για χάρη ενός συγκεκριμένου πειρασμού;

chartomantia-098

Αν το ζητούμενό σας είναι μια επαγγελματική ανέλιξη, να την προσεγγίσετε με αργά και σταθερά βήματα μετά τις 17 Οκτωβρίου. Αν θέλετε προαγωγή ή αύξηση, το αίτημά σας πρέπει να τεθεί ήρεμα και με επιχειρήματα. Φυσικά έχετε πολλές πιθανότητες να πάρετε ότι ζητήσετε… Ωστόσο, πρέπει να κάνετε στρατηγικά μελετημένες κινήσεις!

ζώδια Σκορπιός Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Γύρω στις 25 του μήνα, όλοι οι άνθρωποι γύρω σας είναι ενθουσιασμένοι μαζί σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε τα επιπλέον βήματα για να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας. Όχι τόσο επειδή έχετε κερδίσει το κοινό σας, όσο επειδή η εύνοια του σύμπαντος θα σας ωθήσει προς τις σωστές διαδρομές!

Να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας περισσότερο και λιγότερο τις συμβουλές των άλλων. Κανείς δεν θέλει το κακό σας, ούτε υπάρχει πρόθεση να σας εξαπατήσουν. Απλώς, το υποσυνείδητό σας γνωρίζει καλύτερα ποιες κατευθύνσεις και πρακτικές σας ταιριάζουν καλύτερα: Γι’ αυτό θα σας στρέψει προς τα εκεί. Πριν κλείσει τις πύλες του ο φετινός Οκτώβριος, θα έχετε πολλούς λόγους να γιορτάζετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66