ζώδια Σκορπιός Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-skorpios-idaniki-erwtiki-sxesi

ζώδια Ένας μήνας ιδανικός για ενδοσκόπηση και λίγη απομάκρυνση από την οχλαγωγία αναμένεται να είναι για εσάς αυτός, αγαπητοί Σκορπιοί.

Ο Σεπτέμβριος θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας, αρκεί να εστιάσετε μόνο στις δικές σας αποφάσεις και κινήσεις.

Πρέπει να καταλήξετε στους στόχους σας με ρεαλιστική προοπτική και να καταβάλετε τον επιπλέον κόπο που απαιτείται!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να χαρακτηριστεί ευνοϊκό για εσάς, ειδικά κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Οι περισσότεροι στο περιβάλλον σας θα έχουν αντίθετη γνώμη, καθώς αυτές οι μέρες θα τους δυσκολέψουν. Όμως οι ιδιαίτερες πλανητικές συγκυρίες θα καταστήσουν τις όποιες προκλήσεις ουδέτερες προς εσάς!

Είναι σημαντικό να μην χάσετε την αισιοδοξία σας στη διάρκεια αυτού του μήνα, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας στάση απέναντι στις καταστάσεις. Κανένας εξωγενής παράγοντας δεν θα σας φέρει αντιμέτωπους με δυσχέρειες. Κάτι τέτοιο θα προκύψει μόνο από δικούς σας χειρισμούς ή επιλογές που θα κάνετε. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε λάθη αυτή την περίοδο, είναι να μην πάρετε ρίσκα!

taro-zodia-76

ζώδια Σκορπιός Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Θα είναι συνετό για εσάς να κρατήσετε αποστάσεις από τον πολύ κόσμο στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου. Προτιμήστε να εργάζεστε πιο μεμονωμένα και να αφιερώσετε χρόνο σε θέματα ή εργασίες εντός του σπιτικού σας. Πιο συγκεκριμένα, τα άστρα σας καλούν να δώσετε σημασία στη σχέση που έχετε με τον εαυτό σας και τον περιβάλλοντα χώρο σας, αντί για όσους και όσα άλλα υπάρχουν μέσα σε αυτόν!

Αυτή είναι η ιδανική περίοδος να απασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή άλλες δημιουργικές ενασχολήσεις. Μέσα από αυτές, θα νιώσετε να αντανακλάται ο εαυτός σας με διαφορετικό είδωλο απ’ αυτό που θεωρούσατε ότι έχετε. Θα είναι σαν ένα επιστημονικό πείραμα, χωρίς να είναι όλα τόσο μελετημένα και υπολογισμένα!

prodosia

Όλη αυτή η επεξεργασία του εαυτού σας, δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αρνητική εμπειρία για εσάς. Ωστόσο, αρχικά θα σας φανεί περιοριστική και κάπως κουραστική. Είναι γεγονός ότι η εποχή του Ζυγού είναι πιο χαλαρών τόμων και πιο εκφραστική από αυτό που αντέχει η ιδιοσυγκρασία σας… Γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι να βιώσετε κάποια αναταραχή ή νευρικότητα!

ζώδια Σκορπιός Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Τα άτομα που θα μπορέσουν να «εισβάλουν» στον κύκλο σας στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, είναι αυτά που οι σχέσεις σας έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο. Θα πρέπει να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι υπάρχει ανάμεσά σας εμπιστοσύνη και εχεμύθεια. Δώστε μεγάλη σημασία σε αυτό το σημείο, γιατί αυτό θα καθορίσει και το μέλλον των σχέσεών σας μακροπρόθεσμα!

zwdia-66

Ο επαγγελματικός και οικονομικός τομέας θα κυλήσει από σταθερά μέχρι και θετικά για εσάς μέσα στον Σεπτέμβριο. Δεν προβλέπεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες που να σας πιέσουν, αρκεί να παραμείνετε συνεπείς και αντικειμενικοί στα ζητούμενα και τις υποχρεώσεις σας. Ελάχιστες καταστάσεις θα έχουν τη δύναμη να ανακόψουν την πορεία σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να μειώσετε την επαγρύπνησή σας.

Μην ξεχνάτε ότι αυτές που εσείς αντικρίζετε ως ευνοϊκές συνθήκες, δεν είναι απαραίτητα ευνοϊκές και για τους άλλους. Η αποδοτικότητα, η επιμέλεια και το συνεργατικό πνεύμα χωρίς εξαρτήσεις, είναι τα εργαλεία που μπορούν να σας αποδώσουν ακόμα και περισσότερα αποτελέσματα απ’ όσα έχετε φανταστεί. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε σε αυτή την πορεία, είναι να μην πιέσετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9