ζώδια Σκορπιός Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

scorpio-sign1

Ένας ευχάριστος μήνας με αρκετές επιτυχίες προβλέπεται να είναι ο Φεβρουάριος για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί.

Οι τομείς που αναμένεται να ευνοηθούν ιδιαίτερα, είναι οι προσωπικές σχέσεις και τα οικονομικά σας.

Αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να αξιοποιήσετε την αίσια ατμόσφαιρα για να προοδεύσετε και να ωριμάσετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση απέναντί σας, καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού Φεβρουαρίου. Μάλιστα θα είναι τόσο αίσια, που θα καταφέρει να καταστείλει κάθε αρνητική επήρεια που θα απορρέει από την Αφροδίτη. Η θεά της ισορροπίας και της αρμονίας, ευθύνεται για το κέντρισμα προβλημάτων και φόβων για το ζώδιο του Σκορπιού!

Μέσα σε αυτό τον μήνα δεν αποκλείεται να έρθουν ξανά στο προσκήνιο παλαιότερες γνωριμίες και επαφές σας, κάθε τύπου… Να ξέρετε ότι ενδέχεται επίσης να αυξηθεί το ενδιαφέρον που θα λαμβάνετε από το αντίθετο φύλο. Αυτές τις συγκυρίες θα πρέπει να τις χειριστείτε με λεπτότητα και σύνεση, ειδικά όσοι Σκορπιοί είστε δεσμευμένοι ή έχετε ήδη οικογένεια. Βρείτε τη λεπτή γραμμή, να τις αξιοποιήσετε προς όφελός σας, χωρίς να επιφέρετε αναταραχές στη ζωή και το σπιτικό σας!

taro-zodia-76

ζώδια Σκορπιός Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου θα συνοδευτούν από κάτι θεμελιακά καινούργιο. Να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, καθώς μπορεί να αφορούν και συναισθήματα που δεν σας είναι οικεία. Προσπαθήστε να φτάσετε ή να ακολουθήσετε την πηγή των εν λόγω συναισθημάτων, πραγματικά θα αξίζει τον κόπο!

Να ζητήσετε ή να δεχθείτε βοήθεια από δικούς σας ανθρώπους, μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο. Αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να κινηθείτε μόνο με τις ατομικές σας ηθικές αξίες. Με την ίδια πρακτική πρέπει να λειτουργήσετε και σε εργασιακό επίπεδο. Να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά, προς έναν συγκεκριμένο στόχο, να επιλύετε τα θέματα όταν προκύπτουν. Μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε, όσο κι αν σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός. Μια τέτοια παρόρμηση θα είναι άδικη σπατάλη χρόνου, καθώς δεν έχετε λόγο να βιάζεστε ή να αποδείξετε κάτι!

chartomantia-098

ζώδια Σκορπιός Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, ενδείκνυται για τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σας σχέδια. Να μην ξεχνάτε ότι εσείς έχετε την ηγεσία και την ευθύνη της επιχείρησής σας, για την οποία έχετε εργαστεί σκληρά ως τώρα. Δικαιούστε να αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας, ακόμα κι αν δεν εξελίσσονται όλα ακριβώς με τους τρόπους που θα θέλατε. Το σημαντικό είναι ότι τα έσοδα και τα κέρδη σας θα αυξηθούν, άρα αξιοποιήστε αυτή την περίοδο προς αυτή την κατεύθυνση!

Αν βλέπετε ότι κάτι δεν έχει αποτέλεσμα, μην διστάζετε να αλλάξετε τις τακτικές και τις απόψεις σας. Να ζητήσετε βοήθεια από εξωγενείς πηγές, μόνο αν έχετε πλήρη επίγνωση και συναίσθηση όλων των παραγόντων και στοιχείων. Αυτό είναι ένα διάστημα που απαιτεί λιγότερη συναισθηματική φόρτιση και περισσότερη διαύγεια και οξύνοια πνεύματος. Να παρίσταστε σε ομαδικές ψυχαγωγικές δραστηριότητες, φροντίζοντας να είστε διακριτικοί αλλά ορατοί!

zwdia-66

ζώδια Σκορπιός Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου προβλέπεται να είναι το πιο καίριο διάστημα αυτού του μήνα. Τώρα θα έχετε τη δυναμική να ξεδιπλώσετε και να αντιληφθείτε πλήρως όλες τις πτυχές του εαυτού σας, τόσο σε δημιουργικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Μην διστάσετε να αναλάβετε ευθύνες και πρωτοβουλίες, ειδικά αν θέλετε να ανελιχθείτε στην ιεραρχική κλίμακα το συντομότερο δυνατόν!

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να γεμίσετε κενά, σε πρακτικό ή γνωστικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να κινηθείτε νομότυπα και βάσει των κανόνων, ακόμα και των άγραφων – που μπορεί άλλοι να τους καταπατούν. Το ίδιο ισχύει και για τις προσωπικές σας σχέσεις: Να μην ξεχνάτε ότι η αμοιβαιότητα είναι πιο σημαντική από τα ατομικά συμφέροντα. Να ακούτε τους άλλους, να τους κατανοείτε και να στοχεύετε στην ευτυχία… Ενίοτε, αρκεί να παραδοθείτε στη ροή των πραγμάτων για να αδράξετε τα περισσότερα οφέλη από το σύμπαν!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9