Ζώδια Σ/Κ 01-02/09 Η νέα εποχή

ζωδια-ωροσκοπος-1

Ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Η νέα εποχή μπαίνει με την Σελήνη στον Ταύρο και την Αφροδίτη στον Ζυγό – και τα δύο ζώδια τα κυβερνά η θεά του έρωτα.

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, αντίθεση με τον Δία και προσεγγίζει τον Πλούτωνα για μια όψη τριγώνου.

Μια ώθηση, μια ανάγκη για συνδέσεις και κοινωνικότητα διέπει την ατμόσφαιρα. Ταιριάζει πολύ με τη γενικότερη διάθεση για πικάντικα όνειρα, που τα φουντώνουν οι δυναμικές ελπίδες…

zodia-taro-45

Ο Ερμής βρίσκεται στον Λέοντα, απ’ όπου θα δημιουργήσει ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη – που εξουσιάζει και τη Σελήνη. Αν και αυτή η όψη θα είναι στην ακμή της τη Δευτέρα, τώρα δημιουργεί τα ανοίγματα ευκαιριών για επιτυχίες που μπορείτε να αδράξετε στη διάρκεια αυτού του σαββατοκύριακου!

Οι ιδέες υπάρχουν και βγαίνουν στην επιφάνεια, η προδιάθεση είναι ώριμη για να γίνουν δημιουργικές ρυθμίσεις. Ένα σκηνικό ανάλογο της νοοτροπίας του Μαγκάιβερ, αν θυμάστε τον πολυμήχανο ήρωα… Για όσα θαλασσώσατε κάπως τις προηγούμενες μέρες, μπορείτε να ανατρέψετε τώρα τα προγνωστικά και να δημιουργήσετε καινούργιες προοπτικές!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Για όσα θεωρείτε ότι χάσατε το τραίνο, κάντε μια προσπάθεια ακόμη – ποτέ δεν ξέρετε… Αυτή η Σελήνη θέλει, έχει ανάγκη να ικανοποιηθούν τα αιτήματά της. Δώστε της τροφή για επανεξέταση!

Το Σάββατο το βράδυ, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο. Θα συναντήσει την Ήρα, θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ερμή και μια όψη χιαστί με την Αφροδίτη. Αυτές οι επιδέξιες κινήσεις κάνουν την ατμόσφαιρα λίγο πιο φλύαρη, με τόση φλυαρία όση χρειάζεται για να διεγερθούν οι διαθέσεις!

Αργότερα, η Σελήνη θα συναντήσει τον Άρη σε μια όψη τριγώνου. Αυτό είναι το ζητούμενο, εδώ έρχονται τα καλούδια… Βρείτε τα και αδράξτε τα!

zwdia

Ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Την Κυριακή το πρωί, η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους που τους κυβερνά ο Ερμής – το έτερο ήμισυ του δυναμικού ζευγαριού για αυτό το σαββατοκύριακο. Η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Χείρωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο.

Φέρτε στη θύμησή σας την Πανσέληνο του περασμένου σαββατοκύριακου. Ποιο ήταν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας; Πού βρίσκεστε σε σχέση με αυτό; Σκεφτείτε το ξανά, για να βρείτε ποια στοιχεία μπορεί να ξεφεύγουν από την κορύφωση.

Αυτό το σαββατοκύριακο, τις ευκαιρίες εναρμόνισης τις δίνει το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη, και τις αντηχεί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Χείρωνα. Προσφέρεται ένα καινούργιο πακέτο εργαλείων, ένας καινούργιος τρόπος να ζήσετε, να συνυπάρξετε, να επουλώσετε!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia