ζώδια Σ/Κ 04-05/08 – Οι Σχέσεις Επουλωνονται

pws-na-epanorthwsete-me-kathe-zwdio

ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται όσο πιο αίσιο είναι δυνατόν αυτή την περίοδο, ήδη από την Παρασκευή το βράδυ.

Χωρίς να επιλύονται τα πάντα μαγικά, κάτι στην ατμόσφαιρα των σχέσεων αρχίζει να επουλώνεται και να βρίσκει ισορροπίες…

Δεν είναι ένα βολικό κλίμα, είναι ένα κλίμα που στρέφει την αναζήτηση της ικανοποίησης στο «σωστό»!

zodia-taro-45

Το πρωί του Σαββάτου βρίσκει τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα, να σχηματίζει όψη χιαστί με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Ανάλογη όψη ακριβείας είχε σχηματιστεί και στα μέσα του Ιουλίου, λίγο μετά την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Είναι πιθανές κάποιες επανεμφανίσεις… Ίσως να αφορούν πρόσωπα ή θέματα που προέκυψαν την περίοδο των εκλείψεων, ίσως παλαιότερα, ίσως και τα δύο.

Δεν προβλέπεται να είναι μια δύσκολη συγκυρία, ενδέχεται να είναι άλλη μία προσπάθεια για μεταμόρφωση. Θέσεις και απόψεις αλλάζουν όταν νιώθετε διαφορετικά τα δεδομένα – και αυτή αναμένεται να είναι η αίσθηση μέσα σε αυτό το σαββατοκύριακο. Η οπτική των πραγμάτων είναι το παν!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο το Σάββατο. Η σύμπραξή της με την Ήρα θα χαλαρώσει κάπως την αντίθεσή της με τον Δία. Επίσης, η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ένα τετράγωνο με τον Ερμή. Διατηρήστε τη δική σας διάθεση προσγειωμένη. Ικανοποιημένη – σε βάθος κατά το δυνατόν, με οποιονδήποτε τρόπο!

Θα ξεπροβάλλουν κάποια άτομα που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την προσγείωσή σας, προκειμένου να καταλάβουν το προσκήνιο ακόμα και υποτιμώντας ή θίγοντας άλλους. Φροντίστε να μην τους δώσετε την ευκαιρία!

zwdia

ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Αν σας προκύψει, ωστόσο, αντιδράστε ήρεμα και κοιτάξτε τους στα μάτια λέγοντας «δεν σου οφείλω καμία απάντηση». Αυτή είναι η πρακτική του ταυρίσιου φεγγαριού, που συναντά τον Πλούτωνα υπό το βλέμμα του λιονταριού! Μην επιτρέψετε να σας λυγίσουν, είστε ανώτεροι και πρέπει να το νιώθετε!

Όλες αυτές οι όψεις ολοκληρώνονται μέχρι το πρωινό της Κυριακής. Στη συνέχεια, η Σελήνη από τον Ταύρο θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη στις παρυφές της Παρθένου. Όλα θα γίνουν πιο νόστιμα, πνευματώδη και πρακτικά. Σηκωθείτε και υποδεχθείτε την καινούργια μέρα, είτε «χαρείτε» το πρωινό και μετά σηκωθείτε για να υποδεχθείτε τη μέρα!

Η Αφροδίτη ανοίγει διάπλατα τις κουρτίνες, για να ευχαριστήσει τη Σελήνη. Η μέρα είναι ανάλαφρη και ανέμελη, από το πρόγευμα και σε όλη τη διάρκειά της!

zodia-astra-tarot

ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Αργότερα την Κυριακή, η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Άρη. Αέρας με αέρα. Επίσης, θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Χείρωνα. Η στιγμή δεν είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα, γιατί ενδέχεται να μην έχει διάρκεια.

Από την άλλη πλευρά, είναι καλή στιγμή για να επανέλθετε σε όσα παραμελήσατε ή παρατήσατε. Σκεφτείτε την επιστροφή σας στα μαθήματα γιόγκα ή διαλογισμού, στο περπάτημα, σε όσα κάνατε με ενθουσιασμό αλλά δεν τα συνεχίσατε. Αναζητήστε ξανά εκείνο τον ενθουσιασμό γι’ αυτά, μπορεί να καταστεί το έναυσμα που χρειάζεστε!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra