Ζώδια Σ/Κ 08-09/09 Σύνθετες και Τεταμένες Σχέσεις

GOODiz.ru

Ζώδια ερωτικό σαββατοκυριακο

Η ατμόσφαιρα του σαββατοκύριακου άρχισε να χτίζεται από την Παρασκευή το βράδυ.

Η Σελήνη από τον Λέοντα σχημάτισε τετράγωνα με τον Δία και την Ήρα, ο Ήλιος από την Παρθένο σχημάτισε εξάγωνο με τον Δία.

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό προσέγγισε τον Άρη στον Αιγόκερω, για να σχηματίσουν ένα τετράγωνο που θα γίνει ακριβείας το Σάββατο… Οι σχέσεις μπαίνουν στο επίκεντρο, σύνθετες και τεταμένες – αλλά και γεμάτες υποσχέσεις και δυνατότητες!

zodia-taro-45

Κατά την εποχή των εκλείψεων, το ολύμπιο ζεύγος της Ήρας και του Δία βρέθηκε σε αντίθεση. Το φεγγάρι που φθίνει στον Λέοντα επιστρέφει στην ανάγκη για ισορροπία στη σχέση των ζευγαριών, όπως την είχε πρόσφατα.

δεν σημαίνει ότι αναφλέγει τη συμπλοκή, πρόκειται για την αίσθηση ενός βιώματος που διατηρεί την έντασή του. Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνα και με τα δύο μέρη διαδοχικά. Πώς αποδίδει η πρότερη ισορροπία υπό πίεση; Δίνει αποτελέσματα; Θα αντέξει;

Τότε ο Ήλιος ήταν στον Λέοντα, τώρα είναι στην Παρθένο. Όλοι αντάλλασαν ιδέες για την εύρεση αποδοτικών οδών, αν και γενικώς δεν απέδιδε κάτι ομαλά. Τώρα δίνεται μια ευκαιρία για να αντιληφθείτε κατά πόσο εκείνες οι ιδέες άνθισαν ή κατέρρευσαν.

zwdia-fotia

Ζώδια ερωτικό σαββατοκυριακο

Όταν η Σελήνη μικραίνει, υπάρχει μια τάση να βλέπετε τα πάντα μάταια, ακόμα και αποτυχημένα. Επειδή η ανάγκη σας αποζητά τη λιακάδα, δεν νιώθετε ηλιόλουστη την ατμόσφαιρα.

Αλλά θα γίνει! Αρκεί να βρείτε τα σημεία που μπορείτε να κάνετε διορθώσεις. Μικρά αγγίγματα εδώ κι εκεί μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είναι η γνώση που μπορεί να σας βοηθήσει αν δεν νιώθετε σε φόρμα – σαν να κάνετε μια παύση. Η γνώση ότι κάτι μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο αισιόδοξοι και δημιουργικοί, πιο σφριγηλοί και ζωντανοί!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια ερωτικό σαββατοκυριακο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις παρυφές των κύριων ζωδίων, αντηχεί τη φάση εκκαθάρισης των κύκλων με ποικιλία όψεων. Είναι μια εκκαθάριση, σε ζώδια εκκινήσεων. Η επαναφόρτιση υπό ένα απαιτητικό τετράγωνο, ξεβράζει όλα τα λιμνάζοντα θέματα -προκειμένου να πάρετε αυτά που θέλετε, αυτά που ήδη επεξεργαζόσασταν!

Τα ίδια θέματα που μπορούν να αποδώσουν, δεν κυλούσαν άρτια ως τώρα. Είναι δύσκολο να πει κανείς αν αυτό οφείλεται σε αδράνεια ή στο ότι δεν ήταν καλή κίνηση… Ό,τι κατασταλάξει μέσα σε αυτή την πρόκληση, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε όσα θα έχουν αποτέλεσμα!

Αυτό το σαββατοκύριακο κινηθείτε αργά και ταπεινά. Ο ορθόδρομος πλέον Ερμής μέσα στην Παρθένο, ανορθώνει άριστα τα διαισθητικά σας χαρίσματα. Επίσης, εγείρει τα σωστά ερωτήματα μέσα στη σωστή ατμόσφαιρα, για να αναλύσετε τις πληροφορίες. Και ο Κρόνος είναι σε ορθή πορεία, γι’ αυτό πιστέψτε ότι όλα θα αποδώσουν.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια ερωτικό σαββατοκυριακο

Δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς και γιατί. Παραμείνετε στη διαδικασία, χαρείτε όσα μπορείτε. Η Σελήνη από τον Λέοντα θα σας βοηθήσει επί αυτού, αν δεν μπλεχτείτε σε άλλα γρανάζια!

Είναι πιθανό να εκνευριστείτε… Αλλά δεν είναι απαραίτητο!

Το Σάββατο η Σελήνη περνά στην Παρθένο, στον τερματισμό για την ανάδυση της Νέας Σελήνης. Εκεί θα συναντήσει την Αθηνά και θα σχηματίσει ένα Μεγάλο Τρίγωνο Γης με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Μετά θα συναντήσει τον Ερμή, τον κύριο μαέστρο για τη σταθεροποίηση της διάθεσης!

Μεταφορικά μιλώντας, μπορείτε να δείτε στο σκοτάδι, θα είναι πιο εύκολο να πλοηγήσετε το ρίγος σας… Τα όρια της λογικής είναι απτά, λαμπυρίζουν στο σκοτάδι. Η Σελήνη δεν έχει πια τη θέρμη του Λέοντα – όμως αποκτά τη σταθερότητα του Κρόνου, την ώθηση του Ουρανού, την προοπτική του Ερμή, και την ικανότητα να τα συνδυάσει όλα αυτά με την οξύνοια της Αθηνάς!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια ερωτικό σαββατοκυριακο

Με τη Γη στο προσκήνιο, ξυπνά η αισθησιακή απόλαυση όταν έχει στερέψει η πηγή του διδύμου Αφροδίτης – Άρη. Αυτό μπορεί να είναι απίστευτα απελευθερωτικό!

Την Κυριακή το πρωί η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό, απ’ όπου θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό και σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο. Η Αφροδίτη δεν αποδίδει άρτια στον Σκορπιό.

Είναι δύσκολη η ευάλωτη πλευρά της εδώ, γιατί μπορεί να φαντάζει επικίνδυνη. Ωστόσο, με την αίσια όψη της με τον Κρόνο, τα όρια κάνουν την υγιή λαχτάρα εφικτή και κερδοφόρα!

Το μονοπάτι οδηγεί στην πρόοδο, αν εμείνετε σε αυτό. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σημάνει την έξοδο από τις ζοφερές αναστροφές, ευπρόσδεκτη ή όχι – αλλά οπωσδήποτε με εκπλήξεις.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζώδια ερωτικό σαββατοκυριακο

Η ανάμιξη του Κρόνου μπορεί να στηρίξει τις συγκυρίες, με την αίσθηση ότι μετέχετε σε μια ευρύτερη προσπάθεια προς το ανώτερο καλό: το προσωπικό σας καλό, ακόμα και όταν οι κινήσεις των άλλων φαντάζουν απρόσωπες ή απορριπτικές!

Μετά, το φεγγάρι στην Παρθένο συναντά τον Ήλιο στην Παρθένο και στήνουν τη Νέα Σελήνη! Θα σχηματίσουν τρίγωνο με τον

Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία. Ωθήστε να μεταμορφωθείτε αλλά επιδέξια, όχι βίαια. Μεταφέρεστε προς τις φρέσκιες δυνατότητες για να ξεκινήσετε καθαροί και ακμαίοι, σε πείσμα όσων πρότερα θεωρούσατε ντροπή σας ή μειονέκτημα. Αυτή είναι η απόλυτη προοπτική – γιατί καλό είναι ό,τι αποδίδει. Ό,τι λειτουργεί, είναι καλό!

zodia-zvdia-yy

Ζώδια ερωτικό σαββατοκυριακο

Αφροδίτη, Κρόνος, Ουρανός: αυτή είναι η πιο στιβαρή ευκαιρία για μια βαθιά ανταμοιβή, με περιτύλιγμα μια σοκαριστική αποκάλυψη. Υπερασπιστείτε τα εδάφη σας, ανοίξτε το μυαλό σας. Δοκιμάστε να παραμείνετε ευάλωτοι, στηριζόμενοι στα εύφορα όριά σας. Αφήστε τα όλα να γίνουν κατανοητά, καθώς προχωράτε μπροστά και χαράζετε τον καινούργιο δρόμο σας!

Προς τα ξημερώματα της Δευτέρας, η Σελήνη από την Παρθένο θα σχηματίσει τρίγωνο με την Ήρα και τον Άρη σε ζώδια της Γης. Δεν είναι απαραίτητα αυτή η στιγμή για να φυτέψετε τους σπόρους. Ωστόσο, είναι σίγουρα η στιγμή για να δεσμευτείτε να φυτέψετε τους σπόρους… Καταλήξτε μέσα στο μυαλό σας προς τι θα είναι αυτή οι σπόροι!

Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι αυτή, έσο έτοιμοι για οργάνωση!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot