Ζώδια Σ/Κ 08-09/12 Κάτι που λαχταρούσατε εδώ και πολύ καιρό.

erwtikes-provlepseis-pempti-8-5

Ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Αυτό το σαββατοκύριακο ο θεραπευτής Χείρων γυρίζει σε ορθή πορεία!

Αρχίζετε όλοι πλέον να βαδίζετε καμαρωτά προς τη συνειδητοποίηση των μαθημάτων που σας δόθηκαν τον τελευταίο καιρό… Αν και ακόμα τα επεξεργάζεστε.Η διάθεση «τονώνεται» και φορτίζεται με ηλεκτρισμένη ανυπομονησία!

Το Σάββατο η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και «κυβέρνηση». Από τον Τοξότη περνά στον Αιγόκερω, από την ηγεσία του Δία σε αυτήν του Κρόνου. Εκεί που αναπηδούσατε, τώρα πρέπει να προσγειωθείτε.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό και προχωρά. Θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, με τον Δία από τον Τοξότη στο μέσο τους. Θέματα που αφορούν τους Αφροδίτη – Κρόνο, θα υπογραμμιστούν από αυτό τον σχηματισμό. Θα κυριαρχήσουν και θα διογκωθούν, από μια καίριας σημασίας τροχιά!

Ίσως να επεξεργάζεστε κάτι που λαχταρούσατε εδώ και πολύ καιρό. Ίσως κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική ή την οικονομική αρένα, κάπου που νιώθατε να ήσασταν μπλοκαρισμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Ποιο είναι το ευρύτερο σχέδιό σας για τις αξίες της ζωής; Θα νιώσετε σαν να αφυπνίζεστε, να βάζετε βάσεις για μελλοντικά οφέλη. Αυτή η αφύπνιση θα συνοδευτεί με μια «πρέζα» ελπίδας και ενθουσιασμού, ακόμα κι αν δεν υπήρχαν στις προηγούμενες προσπάθειές σας!

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη. Μετά θα έχει και μια συνάντηση με τον Κρόνο. Η διάθεση είναι γήινη και η ευχαρίστηση είναι εφικτή… Αρκεί να αφεθείτε στον ενθουσιασμό που φέρνει ο Δίας, με ένα ημιεξάγωνο με τον Σελήνη. Είναι το φούντωμα μιας ήρεμης φλόγας, γι’ αυτό πάρτε το χρόνο σας για να εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο!

chartomantia-098

Ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Ο Ερμής κινείται πλέον ορθόδρομος στον Σκορπιό. Όλο το σαββατοκύριακο θα διαμορφώνει μια όψη χιαστί με τον Ουρανό και ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα, που θα είναι ακριβείας την Κυριακή. Θα δυσκολευτείτε να χαλαρώσετε, αν εστιάσετε στο να χαλαρώσετε… Κάθε περισπασμός βοηθά!

Κομμάτια που αποτελούσαν γρίφο, θα αποκτήσουν νόημα ξαφνικά και θα σας διαποτίσουν με μια αίσθηση επούλωσης. Θα υπάρξουν διάσπαρτες φάσεις αναλαμπής, μέσα σε μια στοχαστική ομίχλη που θα συγκολλά τη λογική με μια φαινομενική μαγεία… Κοιτάξτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική, για να τα δείτε να αποκτούν εντελώς καινούργιες συνδέσεις!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Την Κυριακή το πρωί, η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει εξάγωνο με τη σύμπραξη των Ποσειδώνα – Άρη.

Το φεγγάρι διασχίζει και προχωρά σε μια συνάντηση με τον Πλούτωνα μέχρι το βράδυ.

Να κάνετε όσα νιώθετε σωστά. Αν ελαττώσετε ταχύτητα στις προσεγγίσεις σας, θα διασχίσετε αυτή τη μέρα με μια εξαιρετικά μετρημένη διάθεση.

Πώς είναι εφικτό αυτό; Απλώς, μην κάνετε τίποτα μέχρι να νιώσετε ότι ανοίγει μπροστά σας η σωστή διαδρομή. Βρείτε τον ρυθμό σας και ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων. Αν εξοκείλετε, κόψτε ταχύτητα και επιστρέψτε στη διαδρομή!

300x300a

Αναζητήστε τη νεραϊδόσκονη για να την διασκορπίσετε. Γελάστε, χορέψτε και τραγουδήστε όσο και όταν το νιώθετε σωστό.

Σταματήστε ή κινηθείτε όπως σας αρέσει, μέχρι να το βρείτε. Το κόλπο είναι να νιώθετε γειωμένοι – αλλά να κινείστε με απόλυτη πίστη ότι το κάθε βήμα σας είναι αυτό που πρέπει… Όπως κι αν φτάσετε σε αυτό, θα δείτε να έχει αποτέλεσμα!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA