ζώδια Σ/Κ 09-10/02 Συναισθηματικά Αποτελέσματα

provlimata-epikoinwnias

Ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο 

Το σαββατοκύριακο αρχίζει με ένα εξάγωνο: Ο Ερμής στα τέλη του Υδροχόου, σχηματίζει αυτή την όψη με τον Ουρανό από τον Κριό.

Στο μεταξύ η Σελήνη βρίσκεται στις αρχές του Κριού, ενώ ετοιμάζει ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω.

Η ταχύτητα στην σκέψη και τις επικοινωνίες αυξάνεται, θα εντοπίζετε εξαιρετικές ευκαιρίες για να σημειώσετε πρόοδο. Ωστόσο, η διάθεση μπορεί να επηρεάσει το συναισθηματικό αποτέλεσμα… Αν το επιτρέψετε!

zodia-taro-45

Το άγχος μπορεί να επικρατήσει, χωρίς να είναι απαραίτητο. Σκέφτεστε ότι κάτι παραείναι δύσκολο, δεν σας ταιριάζει ή δεν θα πετύχει; Εναλλακτικά, είναι πιθανό να παρεξηγήσετε μια μικρή παύση για σκέψη, θεωρώντας τη ανία.

Κάτι τέτοιο θα σας παρεκκλίνει από τις συνήθεις αντιδράσεις σας. Προτιμήστε να αναζητήσετε τη σπίθα από κάτι καινούργιο και ακολουθήστε αυτή την πορεία. Ακόμα κι αν σας φανεί αδέξια αρχικά, αυτό δεν την κάνει λανθασμένη!

Δεν είναι ίδια η αίσθηση του αδέξιου με το λανθασμένο. Επιστρατεύστε την ικανότητά σας να διαχωρίζετε αυτά τα δύο. Θα σας βοηθήσει και η συνάντηση του Άρη με τον Ουρανό, όλο το σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που ακολουθεί. Όπως λένε «δράστε όσο το σίδερο είναι ζεστό»… Δείτε το ανοικτό παράθυρο και πηδήξτε μέσα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο 

Οι εμπνευσμένες επικοινωνίες και οι ζωηρές αισθήσεις εναλλάσσονται, όπως το ζεστό με το κρύο. Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων – αλλά να παραμένετε ανοικτοί στην όποια μορφή πάρει αυτή η ροή. Είναι μια διανοητική αλλά και σωματική διασκέδαση!

Το Σάββατο η Σελήνη διασχίζει τον Κριό, με πολλές δραστηριότητες: Θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, ένα τρίγωνο με τον Δία, ένα εξάγωνο με τον Ήλιο και θα προσεγγίζει τον Πλούτωνα για ένα τετράγωνο.

Οι διαθέσεις εκφράζονται καλύτερα όταν δεν εστιάζουν σε λεπτομέρειες αλλά φλερτάρουν με την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό στη διάρκεια της μέρας και της νύχτας. Μια βραδινή πρόκληση στις αναστολές σας, μπορεί να βελτιώσει τις λάγνες περιπέτειες… Θα «γειώσει» τον ηλεκτρισμό της συνάντησης Άρη – Ουρανού!

chartomantia-098

Ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο 

Την Κυριακή ο Ερμής θα αλλάξει κατοικία και θα περάσει στους Ιχθύες. Θα προσεγγίσει την Εστία, που προετοιμάζει μια όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη. Οι αισθήσεις και οι επικοινωνίες απαλύνουν, χάνουν το συνεκτικό τους σχήμα… Αυτό είναι απαραίτητο, για να καταφέρει η οπτική να ανασχηματιστεί μέσα στην έμπνευση!

Χαλαρώστε την διανοητική πίεση, κάντε ένα διάλειμμα από την ευστροφία που σας έχει φτάσει μέχρι εδώ. Τίποτα δεν θα χαθεί. Αφήστε τα πράγματα να πάρουν την καινούργια τους μορφή, ακόμα κι αν δεν ξέρετε ποια θα είναι. Πολλά φαντάζουν κάπως θολά κατά τη διαδικασία της επανεστίασης… Αλλά γίνονται απολαυστικά όταν ολοκληρώνεται!

zodia-astra-tarot

Ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο 

Η Σελήνη θα διασχίσει τον υπόλοιπο Κριό την Κυριακή. Καθ’ οδόν θα συναντήσει τον Άρη και τον Ουρανό. Να κινείτε το σώμα σας όποτε νιώθετε το έναυσμα, ολοκληρώστε τις εκκρεμότητες της εβδομάδας που πέρασε.

Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο που τον κυβερνά η Αφροδίτη. Θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ερμή και θα ετοιμάζει ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη. Τελειώστε γρήγορα με τις υποχρεώσεις σας, έχετε να διασκεδάσετε το απόγευμα και το βράδυ!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA