Ζώδια Σ/Κ 11-12/05 Προσοχή στα Δράματα

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

ζώδια : Η Σελήνη αρέσκεται στα δράματα όταν βρίσκεται στον Λέοντα!

Το βράδυ της Παρασκευής σχηματίζει και ένα τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο. Ο Ερμής από την πλευρά του, σχηματίζει εξάγωνο με την Ήρα από τον Καρκίνο – ζώδιο που κυβερνά η Σελήνη.

Μπαίνετε στο σαββατοκύριακο με δημιουργική και ορμητική διάθεση. Υπάρχει μια σύγκρουση απόψεων, μιας και ο Ταύρος αποζητά περισσότερο την απόλαυση… Αλλά δεν είναι τόσο σημαντική που να σας προβληματίσει!

zodia-taro-45

Το πιο βασικό είναι ότι θέλετε να περάσετε καλά και έχετε τα εφόδια να μειώσετε τους ρυθμούς σας για να το πετύχετε. Είναι πολλές οι πιθανότητες να διαμορφωθεί έτσι το περιβάλλον, που να ικανοποιηθεί η διάθεσή σας για απολαύσεις: Είπαμε, ο Λέων αγαπά τις εντάσεις και τα αφηγήματα!

Μην μπείτε στη διαδικασία να διανύσετε διαδρομές για να φτάσετε στην ικανοποίηση. Μπορείτε να διασκεδάσετε παντού και με όλους. Σε αυτό βοηθά ο Ερμής από τον Ταύρο, που διευρύνει το πεδίο των «μεστών» εμπειριών!

Ο Ήλιος κυβερνά τον Λέοντα. Τώρα που ο Ήλιος συγκατοικεί με τον Ερμή στον Ταύρο, εντείνεται η επίδραση της Αφροδίτης. Η θεά του έρωτα βρίσκεται στις παρυφές που Κριού – που τον κυβερνά ο Άρης, ο οποίος τώρα βρίσκεται στους Διδύμους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Η Αφροδίτη θα περάσει όλη την εβδομάδα σε όψη εξαγώνου με τον Άρη. Είναι ένα όμορφο τουρνουά από θετικές επιρροές. Θα είναι πολλές οι ευκαιρίες να βιώσετε μια πλειάδα απολαύσεων. Αν για κάποιο λόγο εσείς δεν τις βιώνετε, αλλάξτε την κατάσταση που έχετε εστιάσει. Κινηθείτε, γιατί υπάρχει η απαραίτητη ώθηση και από τον Ουρανό στον Ταύρο!

Το Σάββατο ο Ήλιος θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Όλο το σαββατοκύριακο θα έχει τη γεύση εγκαθίδρυσης μιας πολυτελούς σταθερότητας. Αναζητήστε τις αποδείξεις της: Είναι βέβαιο ότι θα τις βρείτε, ακόμα κι αν δεν είναι εμφανείς στην επιφάνεια… Ο Ήλιος θα σχηματίσει και ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα – ψάξτε πιο βαθιά!

chartomantia-098

Ζωδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη από τον Λέοντα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ήλιο. Στη συνέχεια θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Δία και ένα ακόμη με την Αφροδίτη. Μπορεί αυτό το Μεγάλο Τρίγωνο Φωτιάς να μην υπερισχύει απόλυτα της ισχύος του τετραγώνου… Αλλά είναι βέβαιο ότι βελτιώνει τη δυσαρέσκεια της αδράνειάς του, με μια έντονη ώθηση δραστήριας και γλυκιάς απόλαυσης. Αν επιστρατεύσετε και την αίσθηση του χιούμορ σας, όλα θα αρχίσουν να αποκτούν κίνηση και θα δείτε τα χαμόγελα να ανθίζουν!

Η Σελήνη θα πατήσει στο μεσαίο σημείο ανάμεσα στους Κρόνο και Ποσειδώνα. Θα σας εκπλήξουν ευχάριστα οι μεταμορφώσεις που θα προκύψουν, υπό αυτή την τόσο λαμπερή Σελήνη. Πώς; Με το να είστε ο εαυτός σας! Να είστε εξίσου αισιόδοξοι στις δυσχερείς αλλά και τις νεφελώδεις στιγμές. Είναι μαγική η θαλπωρή που θα νιώσετε!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για ολα τα ζώδια

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο ακριβείας με την Αφροδίτη, διατηρώντας και το αχνό φως της. Το φεγγάρι θα σχηματίσει και ένα εξάγωνο με τον Άρη. Είναι η ιδανική στιγμή για να αδράξετε τη μέρα από νωρίς, να λάμψετε και να βάλετε θεματάκια σε κίνηση.

Ξανασκεφτείτε τα σχέδια που κάνατε στην έναρξη του σαββατοκύριακου, υπό το εξάγωνο του Ερμή με την Ήρα. Αν τα παραμελήσατε, επανορθώστε!

Η Σελήνη θα περάσει αργότερα στην γήινη Παρθένο. Τότε θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό – που σας βοηθά στο «σκάψιμο», αν θυμάστε. Με τον Ερμή (τον κυβερνήτη της Παρθένου) στον Ταύρο, σκεφτείτε τώρα τρόπους να προσφέρετε σε άλλους. Ταυτόχρονα, αξιοποιήστε τα ακονισμένα σας ταλέντα με ενασχολήσεις και τρόπους που σας ευχαριστούν. Βρείτε καινοτόμες οδούς να εκφραστείτε στην πράξη: Θα δείτε να μεγεθύνονται, τόσο τα ταλέντα όσο και η αίσθηση ικανοποίησης!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9