Ζώδια Σ/Κ 15-16/12 Οι Δεσμευσεις Αποκτουν Υπόσταση

imerisies-12414

 

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Αυτό το σαββατοκύριακο, η ανάδρομη Ήρα από τον Ταύρο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω: Γη με Γη.

Στο μεταξύ, ο Άρης από τους Ιχθύες αγγίζει το κέντρο τους και σχηματίζει εξάγωνο και με τους δύο.

Η δράση είναι μοιραία και θεϊκά εμπνευσμένη, αν όχι δικαιωματικά επιτακτική από τις συγκυρίες!

zodia-taro-45

Τίποτα δεν θα σας ταράζει στη διάρκεια των κινήσεών σας. Αν έχετε βρει τη ροή σας, αυτή τη ροή ακολουθεί και η κίνηση. Αν δεν την ακολουθεί, δεν είστε σε σωστό δρόμο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περιμένετε, μέχρι να νιώσετε σωστό το περιβάλλον.

Μπορεί και να συνεχίσετε να κινήστε, μέχρι να βρείτε την κατάλληλη έξοδο. Θα μπείτε στον σωστό αγωγό αν δεν αντιδράτε στο ρεύμα!

Ο Ερμής από τον Τοξότη προσεγγίζει τον Δία, που κυβερνά τον Τοξότη. Ο Δίας διογκώνει ή γνωστοποιεί κάθε μετριοπάθεια. Ο Ερμής στον Τοξότη είναι έτσι κι αλλιώς υπερκινητικός και συνεργάσιμος ή υπερβολικά φωνακλάς…

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Ο Δίας τα μεγιστοποιεί όλα αυτά. Παράλληλα κεντρίζει τις αισθήσεις, τις απόψεις και τις επικοινωνίες. Ανεβάστε την ένταση στη χαρά, στον ενθουσιασμό, στη θέαση της ευρύτερης εικόνας!

Η αίσθηση του χιούμορ θα είναι πρωταγωνίστρια κάθε στιγμή, παντού. Αλλά οι άνθρωποι μπορεί να μην την αντιλαμβάνονται, δεν έχουν απόθεμα υπομονής τώρα για λεπτομέρειες και ενημερώσεις. Υπάρχει μια βιάση να υπάρξει εξέλιξη. Δεν κοιτούν πίσω, κοιτούν περισσότερο το μέλλον.

Κάποιοι μπορεί να θελήσουν να μείνουν πίσω και να ανοίξουν κουβέντα, κοιτώντας όσα προηγήθηκαν. Αυτό οφείλεται στην ανάδρομη σκιά που ακολουθεί για λίγο ακόμη τον Ερμή. Καλή είναι λίγη επισκόπηση – αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι να εστιάσετε μπροστά και να μπείτε στην καινούργια πορεία!

tarw-wroskopio-4

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Ο Ήλιος προχωρά προς τον Ουρανό, για να τον συναντήσει σε όψη τριγώνου. Θα είναι ακριβείας την επόμενη εβδομάδα. Διαχέει στην ατμόσφαιρα μια εκλεκτική κινητικότητα, που υποστηρίζει την εστίαση του Ερμή στο μέλλον.

Θα βοηθήσει στις μεταβάσεις, όσο μεταβλητές κι αν φαντάζουν κάποιες στιγμές. Πρόκειται για μια φάση που θέλει βήματα, πηδήματα – ό,τι φανερώνει κίνηση… Ακόμα κι αν ρεαλιστικά, όλα κινούνται πιο διακριτικά και ήρεμα!

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό κλείνει το εξάγωνό της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω: Νερό με Γη. Αν και αυτό θα γίνει την Κυριακή, επηρεάζει έντονα όλο το σαββατοκύριακο. «Γεμίζει ό,τι είναι άδειο, αδειάζει ό,τι είναι γεμάτο».

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Ταυτόχρονα, ο Πλούτωνας βρίσκεται σε όψη τριγώνου με την Ήρα. Ευνοϊκό για μεταμορφώσεις με διάρκεια και ενισχυτικό για δεσμεύσεις. Οι συμφωνίες τηρούνται, ακόμα κι αν τις κάνετε με τον εαυτό σας!

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, κουβαλά ευκαιρίες: Για να παγιώσετε αξίες, να κεφαλαιοποιήσετε την σταθερότητα, για να κάνετε επενδύσεις με απόδοση, για να αποδώσετε σε επενδύσεις. Δεν αποκλείεται να αφορούν και την γνωστή, καλή, απλή, απολαυστική αγάπη με διάρκεια – ή και την απόλαυση… Όλα είναι καλοδεχούμενα, γι’ αυτούς που κάνουν τη δουλειά που χρειάζεται!

Αν εσείς κάνατε τη δουλειά αλλά δεν βλέπετε αποτελέσματα, μην απελπίζεστε… Θα έρθουν σύντομα.

Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη συναντά τον Χείρωνα. Θα καταλάβετε πού έχετε μεταβεί, προκειμένου να μάθετε να ξεπερνάτε την εγκόσμια ζώνη άνεσής σας για να επουλώσετε και να ωριμάσετε.

zwdia-fotia

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Η Σελήνη περνά στον Κριό… Η αφετηρία του ζωδιακού κύκλου, μια καινούργια αρχή για να νιώσετε την εσώτερη φλόγα σας. Μια καρδιά γεμάτη φωτιά έχει ανάγκη να εκφραστεί, οι αισθήσεις της είναι οξυμένες!

Την Κυριακή το πρωί, η Σελήνη τριγωνίζει τον Δία, ακριβώς μετά από το εξάγωνο ακριβείας της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Μετά το φεγγάρι σχηματίζει όψη χιαστί με την Αφροδίτη και τετραγώνου με τον Κρόνο.

300x300a

Ο συνδυασμός Αφροδίτης – Κρόνου είναι αίσιος, προνομιακός, επιθυμητός… Αλλά ο Κρόνος παραμένει μια σκληρότητα που προσκρούει μια τρυφερότητα (Αφροδίτη). Υπάρχει μια επίδραση. Μην αφήσετε να χαλάσει την ισορροπία της διάθεσής σας. Αν είστε σε επαγρύπνηση, θα νιώσετε να σας παρακινεί από μέσα σας.

Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή, να ενώσετε την ενέργεια των Αφροδίτη –Κρόνου με την ενέργεια των Άρη – Πλούτωνα… Και ό,τι ήθελε προκύψει!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot