Ζώδια Σ/Κ 20-21/04 Μυστήριες Διαθέσεις και Καταστάσεις

zwdio-skorpios-afroditi

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Η ατμόσφαιρα του σαββατοκύριακου στήνεται από τη νύχτα της Παρασκευής. Η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει μια όψη χιαστί με τον Άρη και ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

Αυτές οι θέσεις θα γίνουν ακριβείας το Σάββατο. Από τη μία πλευρά θα ενισχύσουν ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα, διάρκειας μίας εβδομάδας. Παράλληλα θα «λειάνουν» τη διάθεση, όταν οι πράξεις δεν είναι όσο ιδανικές θα θέλατε!

Ενίοτε, και τα πιο καλοσχεδιασμένα προγράμματα παρεκκλίνουν του στόχου. Αν το έχετε λάβει υπόψιν σας, θα βοηθήσει να κοιτάξετε τις συγκυρίες με χιούμορ ή να εκτιμήσετε όσα μέρη τους πήγαν καλά. Ακόμα και τα άσχημα κέικ είναι γευστικότατα: Να το εκλάβετε ως μεταφορά, εδώ εμπλέκεται ο Σκορπιός!

zodia-taro-45

Μην ασχοληθείτε πολύ με τις λεπτομέρειες που δεν συνάδουν με το όνειρό σας. Αντί να νιώσετε άσχημα, επιλέξτε να γελάσετε. Ασχοληθείτε με το μάθημα της κατάστασης. Λειτουργήστε με τον παρορμητισμό του Κριού – που φιλοξενεί τον Ερμή – και γελάστε πρώτα με τον εαυτό σας. Το κριάρι ξέρει ότι όλοι κάνουν λάθη, τα διακωμωδούν και προχωρούν παρακάτω. Κάντε το γρήγορα, προσαρμόστε την οπτική σας ακόμα πιο γρήγορα. Παραμείνετε χαρωποί, δραστήριοι και εστιασμένοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Από τις παρυφές του Κριού ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο με την Ήρα, που με τη σειρά της σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη.

Όλα αυτά συμβαίνουν επίσης το βράδυ της Παρασκευής, κεντρίζοντας την λαχτάρα με ταχύτητα και αποφασιστικότητα. Η έξαψη θα επιφέρει κάποια περιφρόνηση… Αλλά ξεπεράστε τη!

Το Σάββατο η Σελήνη κλείνει το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα. Στη συνέχεια θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Η διάθεση είναι μυστηριώδης – αλλά σταθερή και «ολισθηρά» θετική. Ήλιος, Αφροδίτη και Ήρα αλλάζουν ζώδιο, ενώ διατηρούν τους σχηματισμούς τους.

chartomantia-098

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Ο Ήλιος από τον Ταύρο σχηματίζει όψη ημιεξαγώνου με την Αφροδίτη από τον Κριό, την κυβερνήτη του Ταύρου. Ήλιος και Αφροδίτη συμπράττουν με την Ήρα από τον Καρκίνο.

Μην αρνηθείτε μια πρόκληση. Σχέσεις χωρίς πρόκληση μαραζώνουν από ανία. Ο Ήλιος που πλησιάζει τον Ουρανό, δεν αντέχει την ανία: Δεν ταιριάζουν! Το κλειδί είναι να αποφασίσετε πόση πρόκληση κάνει υγιή τη σχέση, πόση επιμονή ή επιδίωξη είναι συνετή!

Πώς θα το χειριστείτε όλο αυτό; Η διάθεση θα σας συνεπάρει, η συμβολή του Ερμή από τον Κριό ευνοεί τους διαλόγους. Κάντε τους – αλλά σε ουσιώδες και αποτελεσματικό επίπεδο!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Μην βαριέστε και μακρηγορείτε, ούτε να πληγώσετε κάποιον. Αν προκύψει κάτι τέτοιο, πάρτε το μάθημα και επανορθώστε. Όποιος δεν μπορεί να το χειριστεί, κατά πάσα πιθανότητα δεν σας ταιριάζει… Εσείς να λειτουργήσετε έτσι, ο Ερμής θα συνδυάσει ή θα ελαχιστοποιήσει τις εντυπώσεις!

Η σύμπραξη Ήλιου – Αφροδίτης – Ήρας θα διανύσει όλο το σαββατοκύριακο. Αναζητήστε τρόπους να μετατρέψετε την πρόκληση σε δεσμευτικό πάθος. Είναι μια ευκαιρία να αποδώσει η «μηχανορραφία» χωρίς να θυσιάσετε την σταθερότητα… Κατ’ ακρίβεια, θα ενισχύσει την σταθερότητα!

Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στον Σκορπιό και περνά στον Τοξότη. Από εκεί θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη και ένα σημείο κορύφωσης με τον Ήλιο και την Ήρα.

tarw-taro-xartomanteia

Ζωδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Η διάθεση είναι πιο ανέμελη και δυναμική, αν και μπορεί να ενέχει μια ανάγκη εφόρμησης. Μην ανησυχήσετε αν κάποιος εφορμήσει προς εσάς: Αν είναι απολαυστικό, θα επιστρέψει κάποια στιγμή. Αν δεν είναι απολαυστικό, δεν θέλετε να επιστρέψει έτσι κι αλλιώς!

Η Σελήνη προχωρά σε όψεις τριγώνου με τον Χείρωνα και τον Ερμή. Είναι εύκολο να επικοινωνήσετε όσα έχετε μάθει και πού θέλετε να πάτε. Αλλά θα απολαύσετε πιο πολύ την πορεία. Ας επιλέξετε και τα δύο!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA