ζώδια Σ/Κ 22-23/09 Το Παρελθόν Επουλώνεται

gynaika-zygos-rantevoy-antras-krios

ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Είστε θυμωμένοι, παθιασμένοι, ξενερωμένοι με κάτι; Άραγε το εκφράζετε, το μπλοκάρετε ή σας μπλοκάρει; Υποβόσκει και σιγοκαίει ή γίνεται μανία;

Το Σάββατο, ο Ερμής περνά στον Ζυγό. Ζώδιο του αέρα, που το κυβερνά η Αφροδίτη. Από εκεί ο αγγελιαφόρος θεός σχηματίζει μια αντίθεση με τον Χείρωνα, που είναι ανάδρομος στον Κριό.

Πού βρίσκεται η πληγή που σας πονά; Εκείνη που είναι ανοιχτή, ακόμα κι αν οι ρίζες της βρίσκονται στο παρελθόν. Είστε βέβαιοι; Σύντομα θα είστε – και σύντομα θα αρχίσετε να την επεξεργάζεστε. Αυτό είναι καλό. Αλλά μπορεί και να σας βρει απροετοίμαστους, μπορεί να σας σοκάρει!

zodia-taro-45

Αυτό θα συμβεί εξαιτίας των παράλληλων όψεων του Ερμή. Θα σχηματίσει μια όψη χιαστί με τον Ουρανό και ενός τριγώνου με τον Άρη. Από την πλευρά του, ο Άρης βρίσκεται σε ένα ημιεξάγωνο με τον Κρόνο. Κάποια πρόκληση σας προσεγγίζει… Θα απαιτήσει να δράσετε με τη λογική, θα σας αναγκάσει να το χειριστείτε. Γιατί υπό τις συνθήκες, ο Ερμής σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο μαζί με το τρίγωνο του Άρη!

Με τον Ερμή στον Ζυγό, μπορείτε να υιοθετήσετε μια στάση ανωτερότητας, ενώ θα παραμένετε υπό έλεγχο και συγκροτημένοι. Μπορεί και να σας εκπλήξει η δύναμη της διακριτικής συμπεριφοράς. Ο Ερμής γίνεται πιο δριμύς από το εξάγωνο με τον Κρόνο, αλλά η αυστηρότητά του είναι έντιμη. Έχει την πρόθεση να επιδώσει ένα μήνυμα: στους άλλους, σε εσάς τους ίδιους, γενικότερα.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο  Φθινοπωρινή Ισημερία αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Μπορεί το μήνυμα να προέρχεται από εσάς αλλά και πάλι να σας εκπλήξει. Η έκπληξη δεν είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό. Σκεφτείτε να πείτε «δεν ήξερα καν ότι το είχα αυτό μέσα μου»!

Μπορεί να σας εκπλήξει το πόσο δεσποτικοί είστε, πόσο συγκροτημένοι, πόσο εκλεπτυσμένοι. Είστε έτοιμοι για επουλώσεις; Είναι κι αυτές πιθανές. Η πληγή δεν θα εξαφανιστεί ποτέ – αλλά δεν χρειάζεται να αποτελεί ένα μόνιμο φορτίο.

Η Αφροδίτη που κυβερνά τον Ζυγό, βρίσκεται στον Σκορπιό και θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Νερό με νερό. Τα ύδατα της σύμπραξης μεταμορφώνονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Η κατανόηση σε συνδυασμό με την αλλαγή κατευθύνσεων, ενδέχεται να είναι καλύτερη της συγχώρεσης… Αυτή είναι μια βαρια λέξη. Ρίχνει βάλσαμο στα δικά σας κατάβαθα της θυματοποίησης. Παραμένετε όμορφοι, ακόμα κι όταν πληγώνεστε. Το βλέπετε διαφορετικά, επειδή αποσυνδέεστε!

Προσεγγίστε ξανά τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Ο λόγος που τραυματίζεστε, είναι ότι αποσπάστε βίαια από το σύνολο. Συνδεθείτε ξανά.  Επαναστατήστε, επιστρέφοντας στον συντονισμό με το σύνολο. Πάρτε πίσω τη ζωή σας, την όμορφη ζωή σας!

Γίνεται μέσα σε μια στιγμή, αλλά θεμελιώνεται σε συνήθεια με την πάροδο του χρόνου. Ανορθωθείτε, ισορροπήστε τη φωνή και την κατανόησή σας με την ουσία, της επιστροφής του απομονωμένου στο σύνολο!

zodia-taro-zwdia

ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Η Σελήνη περνά στους υδάτινους Ιχθύες το Σάββατο, σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη. Τα συναισθήματα κατακάθονται, αν και είναι φορτισμένα με μεταμορφωτική δύναμη… Μπορεί να είναι κάπως διάσπαρτα, σαν μια ομίχλη. Αφήστε αυτή τη δύναμη να σας βοηθήσει, προκειμένου να βρείτε την πορεία σας προς τη σύνδεση. Μπορεί να γίνει εξαιρετικά απολαυστική και βαθιά ικανοποιητική. Μπορεί να προκύψουν δάκρυα, δεν είναι κακό!

Το Σάββατο είναι η τελευταία μέρα του καλοκαιριού. Μέσα στη μέρα ο Ήλιος θα περάσει από την Παρθένο στον Ζυγό. Το Φθινοπωρινό Ηλιοστάσιο, η έναρξη της συγκομιδής. Η διάθεση της μέρας θα περάσει από τον Ερμή στην Αφροδίτη, από ευμετάβλητη σε αφροδισιακή, σε γενναιόδωρη.

zodia-astra-tarot

ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Αλλά με τον Ερμή στον Ζυγό και τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, με Αέρα και Νερό συνδυασμένα, η αισθητική και οι αισθήσεις ευθυγραμμίζονται. Ο Ήλιος σχηματίζει μια αντίθεση με τον Χείρωνα, ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, ένα τρίγωνο με τον Άρη και μια όψη χιαστί με τον Ουρανό.

Έχετε ήδη την αισθησιακή χροιά όλων αυτών, τώρα θα σας πάει κάπου πιο σταθερά. Παίρνετε μια ιδέα για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σας, καθώς ο Ερμής θα τελειοποιεί το τρίγωνό του με τον Άρη την Κυριακή.

Επίσης την Κυριακή, η Σελήνη από τους Ιχθύες θα συναντήσει τον Ποσειδώνα, θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα και ένα τρίγωνο με τον Δία. Ναι, ο Δίας! Η ορμή της πληθωρικότητας φέρνει πίσω τον ζουμερό ενθουσιασμό.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Σαν την ελπίδα – αλλά όχι την ποταπή, γλυκανάλατη, άχρωμη ελπίδα. Αυτή έχει φλεγόμενα φτερά και θερμές πνοές ανέμου, είναι αποτελεσματική! Τώρα θα αποδράσετε από όλες τις μετριότητες, θα σαρώσετε!

Όλα αυτά μπορεί να συντελεστούν σε περισσότερα από ένα πεδία. Η αντίθεση του Ερμή και του Ήλιου με τον Χείρωνα, υπογραμμίζει τις σχέσεις ενός προς έναν. Η στιβαρή επίδραση του Άρη από τον Υδροχόο, όπως και του Ουρανού από τον Ταύρο μαζί με τον σταθερό Κρόνο, θα φέρει στο προσκήνιο μακροχρόνια θέματα με ομάδες και άλλους απρόσωπους!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream