Ζώδια Σ/Κ 25-26/08 Μεταλλαξη στην Αγαπη

afroditi-ixtheis-zvdia

ζώδια ερωτικό σαββατοκυριακο

Συμφωνείτε ότι όλα φαντάζουν εκκεντρικά και ιδιόρρυθμα εδώ και αρκετό καιρό;

Περιμένατε ότι οι αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό αυτό το σαββατοκύριακο, θα έφερναν πίσω έστω τους ομαλούς ρυθμούς;Δεν πρόκειται,.

Αυτό που προμηνύουν οι ανακατατάξεις στο ουράνιο στερέωμα, είναι μια ατμόσφαιρα που θα έχει λογική – σε αντίθεση με μια ολόκληρη θερινή περίοδο σε έναν πύργο της Βαβέλ… Επιπρόσθετα, υποδεχθείτε την αυγουστιάτικη Πανσέληνο!

zodia-taro-45

Το ολόγιομο φεγγάρι θα σχηματιστεί στους Ιχθύες νωρίς την Κυριακή, απέναντι στον Ήλιο από την Παρθένο. Αυτή η αντίθεση δημιουργεί μια όψη χαρταετού: ένα τρίγωνο ανάμεσα στον ανάδρομο Κρόνο και τον Ουρανό, με ένα μεγάλο τρίγωνο σε ζώδια της Γης με τη Σελήνη στους υδάτινους Ιχθύες στην ακμή του.

Αυτό που θα αρχίσει να επιστρέφει πλέον είναι το θέμα της συμβατής προσφοράς, με αναβάθμιση της υποδομής των πηγών και την σταθεροποίηση των ίδιων των υποδομών. Αλλά προσφορά προς ποιον, προς τι; Όσο απρόσιτη κι αν αυτή η Σελήνη στους Ιχθύες, αποτελεί την απάντηση… Προς όλο το αλληλένδετο σύστημα, ως μονάδα. Δεν μπορούμε να το δούμε, γιατί είναι εμείς. Όλοι εμείς. Ποιος μπορεί να δει τα μάτια του;

taro-zodia-76

Πρόκειται για τη συμβολική λήξη της θυματοποίησης, της αυτολύπησης. Υπόσχεται επιστροφή της σύμπραξης. Αντιπροσωπεύει το τέλος του ατομικού παραγκωνισμού από την πνευματικότητα εν γένει, με χειροπιαστές πρακτικές.

Η παρουσία του στοιχείου της Γης παράσχει τις ουσιαστικές και απαραίτητες πηγές, παρά την ύπαρξη της Σελήνης από τους Ιχθύες σε αυτή την όψη!

Η αυτολύπηση των Ιχθύων είναι άσχημη, γιατί είναι ψεύτικη. Δεν βιώνει κανέναν χωρισμό. Η Πανσέληνος που αναδύεται εδώ τερματίζει αυτό το ψέμα, ακόμα κι αν είναι μόνο για ένα λεπτό στην καρδιά σας. Αυτή η εφήμερη πεποίθηση, είναι αρκετή για να γίνουν στιβαρές αλλαγές!

zodia-taro-zwdia

Ζώδια Σ/Κ 25-26/08

Αυτό το σαββατοκύριακο, η αγάπη που θα νιώθετε μπορεί να μεταλλαχθεί σε αγάπη προς την συνδετικότητα. Δεν θα είναι το μόνο βίωμα αυτής της φάσης, αλλά μπορεί να συμπυκνώσει τα πάντα!

Παράλληλα, θα υπάρξει η ανάμιξη του Ερμή από τον Λέοντα, στο τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα. Οι πληροφορίες που θα καταπέσουν από τις κυψέλες του μυαλού, δεν θα είναι απλές ή εύπεπτες στον τρόπο διοχέτευσής τους – θα είναι όμως η επίδρασή τους στο σύνολο. Μην φοβηθείτε την αλήθεια που θα επιδεικνύουν, υπάρχει ένας ανώτερος σκοπός σε αυτήν.

Η Αφροδίτη οδευει στο τετράγωνό της με τον Πλούτωνα,(Ζυγού – Αιγόκερω) που θα γινει ακριβείας μετά την Πανσέληνο της Κυριακής. Ο Δίας θα προσεγγίσει τον Πλούτωνα σε μια όψη εξαγώνου.

zwdia

Ζώδια Σ/Κ 25-26/08

Ακόμα κι αν κάτι σας φανεί άδικο, κατά κάποιον τρόπο δεν θα είναι. Θα υπάρχει μια λαχτάρα να αναδειχθεί η δύναμη και να κινηθεί κάτι… Το θέλετε, με όλο το είναι σας! Και οι άλλοι θέλουν πράγματα. Οι μακροπρόθεσμες προοπτικές είναι αυτές που κυριαρχούν στις πιο άγριες παρορμήσεις σας, ιδανικά… Σκεφτείτε το!

Αν παραμείνετε στους οικείους κόλπους σας, τιμήστε την έννοια της αξιοπρέπειας και των ορίων στη διάρκεια αυτού του θερμού σαββατοκύριακου. Το μεγάλο τρίγωνο Γης εισάγει την απόλαυση, η σύμπραξη Αφροδίτης – Πλούτωνα φέρνει την έκρηξη!

Ο Άρης είναι απόμακρος και μόνος στις παρυφές του Αιγόκερω, όπου προετοιμάζεται για να γυρίσει σε ορθή πορεία. Θυμηθείτε τι συνέβαινε και τι κάνατε στα μέσα Μαΐου που ο Άρης ήταν ξανά στο ίδιο σημείο, όπως και όταν γύρισε ανάδρομος στα τέλη Ιουνίου.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σ/Κ 25-26/08

Οι κινήσεις του Άρη αυτό το καλοκαίρι, εμπερικλείουν όλη την εποχή των εκλείψεων. Η πρώτη Πανσέληνος χωρίς έκλειψη τερματίζει αυτή την ενέργεια, με τον Άρη να σφραγίζει τη λήξη της!

Πολλά συνέβησαν. Ακόμα πιο πολλά δεν συνέβησαν. Όσα δεν συνέβησαν, έχουν μεγάλο μερίδιο στην πλοκή.

Ο χρόνος θα δείξει. Αξιοποιήστε αυτή τη στιγμή για να επανασυνδεθείτε με όλα και όλους, και χαρείτε την έκρηξη της ορμητικής λαχτάρας καθώς αποκτούν ροή οι πρότερα στομωμένες συζητήσεις!

zwdia-765

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη ολοκληρώνει τη διαμονή της στον Υδροχόο και περνά στους Ιχθύες. Απολαύστε τα τρίγωνα της Γης με χαρωπή παρέα ή βυθιστείτε στην ορμητική λαχτάρα που αποπνέουν οι Αφροδίτη – Πλούτωνας.

Την Κυριακή η προσοχή θα στραφεί στην Πανσέληνο στους Ιχθύες. Δεχθείτε την πνευματική της πτυχή και το κάλεσμα για ολοκλήρωση των επαφών, χωρίς να παραγκωνίσετε τη δική σας σχέση με το σώμα, τη θέση σας στον χρόνο και πάνω στη Γη. Είναι και τα δύο απαραίτητα, αυτή είναι η ουσία!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia