Ζώδια Σ/Κ 27-28/04 Οι σχέσεις αρχίζουν να αποκτούν «όγκο»

zwdia-zodia-astrologia-3

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Μια ευχάριστη και αίσια ατμόσφαιρα θα διέπει αυτό το σαββατοκύριακο: Μια ατμόσφαιρα που ευνοεί να «ανακατέψετε» λίγο τα πράγματα!

Αν έχετε κάποια ιδέα, να την προωθήσετε. Ο χρόνος θα δείξει τι μπορεί να αποδώσει. Αλλά το κλίμα θα είναι χαρωπό, χωρίς να αποκλείονται και αλησμόνητες στιγμές!

Ο Άρης από τους Διδύμους θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Ο Άρης είναι ταχύτατος και πολυπράγμων, ο Ποσειδώνας έχει τις δικές του ανώτερες δονήσεις:

zodia-taro-45

Τις νιώθετε στο όλον και στο κενό, ταυτόχρονα! Είναι και οι δύο μεταβλητοί πλανήτες, ικανοί να ακολουθούν τη ροή των κυμάτων ή της αύρας. Αλλά δεν θα τους αποκαλούσε κανείς προφανείς, φυσικούς συμμάχους. Διαφέρει ο τρόπος που μεταβάλλονται!

Ο Ερμής από τον Κριό προσφέρει ένα άγρυπνο δίκτυο επικοινωνίας. Θα ευεργετηθείτε αν εκμεταλλευτείτε αυτές τις οξείες και συντονισμένες αισθήσεις σας, αν δώσετε πραγματική σημασία σε αυτά που σας λένε. Οι κινήσεις είναι γρήγορες και άνετες, ακόμα κι αν τα αποτελέσματά τους δεν είναι εμφανή ή άμεσα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Γι’ αυτό πρέπει να εμπιστευτείτε τις αισθήσεις σας για να προχωρήσετε με ασφάλεια. Αν αμφιβάλετε για κάτι, ρωτήστε. Αν ακόμη διστάζετε, ρωτήστε με άλλο τρόπο. Δράστε ευέλικτα αλλά και δεκτικά στο να μάθετε μέσω της παρατήρησης!

Το Σάββατο, η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ερμή και ένα τρίγωνο με τον Άρη. Το τετράγωνο των Άρη – Ποσειδώνα φθίνει, καθώς ο Ερμής στήνει το εξάγωνό του με τον πολεμιστή πλανήτη.

Παραμένει λίγη ομίχλη, αν και εξασθενεί. Θεωρήστε τη ένα θελκτικό γκρίζο φόντο, μέσα σε μια χαρωπή και ηλεκτρισμένη διάθεση που ερεθίζει και ενθουσιάζει!chartomantia-098

 

Ζωδια ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Τη νύχτα η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία, έχοντας ανάμεσά τους τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία. Πολλοί πέρασαν μια εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα, είναι θετική μια ευκαιρία για αποσυμπίεση. Ορμήστε και δράστε: Περιπλανηθείτε, παίξτε, πειραματιστείτε! Αν και τίποτα δεν είναι θέσφατο, υπάρχουν μικρές και απλές ενεργειακές συμπράξεις που ξαλαφρώνουν τη διάθεση. Και αυτό το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να ξεδώσετε!

Ο καθένας έχει τη δική του οπτική και προσέγγιση ζωής. Αυτή αποτελεί και το φίλτρο του, για το πώς κάθε επίδραση θα τον επηρεάσει σε προσωπικό επίπεδο. Αν κάποια στιγμή νιώσετε παραγκωνισμένοι ή θιγμένοι, σκεφτείτε ότι τα κίνητρα των άλλων μπορεί να είναι απόλυτα αγνά. Αυτό το τετράγωνο των Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να προσδώσει μια αβεβαιότητα στις κινήσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Ο Ερμής στήνει το τετράγωνό του με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, εισάγοντας μια σοβαρότητα στην οπτική – ίσως με λίγο φόβο ή ανησυχία. Αλλά ενίοτε, τα πράγματα είναι καλύτερα απ’ αυτό που φαίνεται. Ενίοτε, τα ευχάριστα σας αναμένουν στην επόμενη γωνία. Δεν είναι όλα σαν μια γροθιά στο πρόσωπο, ενίοτε είναι ένα φιλί… Αφήστε χώρο για το φιλί! Υπάρχει επίσης μια ευκαιρία στην ελπίδα. Το δίδυμο Άρη – Ποσειδώνα αποτελεί αυτό που δεν μπορεί να γίνει απτό, ακόμη!

Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη από τον Υδροχόο προωθείται με ταχύτητα, για να περάσει στους Ιχθύες αργότερα. Αφού μπει στα ψάρια, θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, μετά με τον Ήλιο και τον Χείρωνα, μετά η Αφροδίτη θα βρεθεί ανάμεσά τους.

Αφεθείτε σε αυτή τη νέα αίσθηση της ροής. Θα σας γεμίσει με μια καινοτόμα εμπειρία χαλάρωσης και ικανοποίησης.

dream

Ζωδια ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Η Σελήνη σχηματίζει ένα τρίγωνο με την Ήρα από τον Καρκίνο, για να μεγεθύνει τα αρώματα ή/και το ερωτικό κέντρισμα… Είναι γαργαλιστικό!

Άρης με Ερμή, Ερμής με Κρόνο, Άρης με Ποσειδώνα: Επιρροές που θα σιγοβράζουν στο παρασκήνιο όλο το σαββατοκύριακο. Την Κυριακή μπορεί να αρχίσετε να διαισθάνεστε την προσέγγιση του Άρη στον Δία για μια όψη αντίθεσης.

300x300a

Οι σχέσεις αρχίζουν να αποκτούν «όγκο» ή μια έμμεση ώθηση για δράση, προς τη μία κατεύθυνση ή την άλλη. Δώστε χρόνο να φιλτραριστούν, είναι βέβαιο ότι θα σας ενθουσιάσουν.

Επί του παρόντος, χαρείτε την εμπειρία του τρεμάμενου ενδιαφέροντος και της μεθυστικής προσέγγισης… Πειραματιστείτε με την ερμηνεία και τον συντονισμό στη μεγάλη γκάμα συναισθημάτων που σας προσφέρει!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε γι’ αυτό το αναστάσιμο σαββατοκύριακο; Χρόνια Πολλά σε όλους!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia