Ζώδια Σ/Κ 27-28/10 Αποκαλυπτικές Αγάπες

afroditi-ixtheis-zvdia

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Άνθρωποι και σύμπαν φαίνεται να συντονίζονται στο ρυθμό του Χάλοουιν αυτές τις μέρες!

Πρόκειται για τη Μέρα των Πνευμάτων στις ΗΠΑ, που συνοδεύεται από τη γνωστή φράση «Κέρασμα ή Πείραγμα».

Η Σελήνη από τους Διδύμους διαχέει στην ατμόσφαιρα μια βαθιά και «ζοφερή» διάθεση… Κάποιοι την προσλαμβάνουν ως ενθουσιώδη, σε άλλους προκαλεί τρόμο. Στο ενδιάμεσο υπάρχει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε!

zodia-taro-45

Όλα ξεκινούν από μια εσωτερική βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Μια συνεύρεση του Ερμή με τον Δία, φροντίζει να απολαύσετε κάθε εμπειρία στο έπακρο. Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο Σκορπιό και σχηματίζει μια αντίθεση με τον Ουρανό, που είναι επίσης ανάδρομος.

Ο Ήλιος από τον Σκορπιό είναι ακόμη κοντά στην Αφροδίτη, ενώ ετοιμάζεται για ένα εξάγωνο με τον Κρόνο. Θα είναι ακριβείας το Σάββατο το βράδυ.

Υπάρχει μια λαχτάρα να κάνετε αλλαγές, σε σημείο να αδειάσετε τον πίνακα στο σχεδιαστήριο και να τα πάρετε όλα ξανά απ’ την αρχή. Παράλληλα, δίνεται μια ευκαιρία να καταφέρετε κάτι που είχατε υπό επεξεργασία. Κάτι που συνάδει απόλυτα με τον τωρινό τρόπο ζωής σας, με την καθημερινότητά σας.

zwdia-fotia

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Η θαυμάσια χρυσή τομή, είναι ότι αυτές οι φαινομενικά αντικρουόμενες ενέργειες συνυπάρχουν άρτια. Γι’ αυτό μην κάψετε τώρα γέφυρες, επιλέξτε να το διασκεδάσετε. Δηλαδή, ανακαλύψτε τα διασκεδαστικά σημεία καθώς διασχίζετε τις παλιές γέφυρες… Είτε διακοσμήστε τις γέφυρες και κάντε το πάρτυ σας σε αυτές!

Η επικείμενη σύμπραξη του Ερμή με τον Δία, προσδίδει μια χαρά στους διαλόγους. Ο Σκορπιός και η χαρά δεν είναι πάντα ο πιο βολικός συνδυασμός, χωρίς να είναι ανέφικτος. Πολλά μπορεί να ειπωθούν «κατά λάθος», άλλα τόσα να αποκαλυφθούν.

Βρείτε τον δικό σας τρόπο να κατανοήσετε το βάθος και το εύρος των πληροφοριών. Υπάρχει αφθονία. Κινηθείτε στα σημεία που διεγείρουν τις δικές σας αισθήσεις. Έτσι θα διευρύνετε την ουσία όσων ανακαλύψετε… Είναι μια πρόκληση!

zwdia-9-zvdia

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη από τους Διδύμους θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Άρη και μια όψη χιαστί με τον Πλούτωνα. Είναι η ιδανική στιγμή για να βάλετε το κοστούμι σας, να εξωτερικεύσετε τον δικό σας στοιχειωμένο εσωτερικό κόσμο. Αυτή την εξωτερίκευση στηρίζει ο Άρης από τον Υδροχόο. Αδράξτε την ευκαιρία και πειραματιστείτε, ο πειραματισμός θα φέρει την απόλαυση!

Η Σελήνη θα διασχίζει τους Διδύμους και την Κυριακή το πρωί. Θα βρεθεί σε όψη χιαστί με τη σύμπραξη των Ερμή – Δία, ενώ θα σχηματίσει και ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα από τους Ιχθύες. Να έχετε συναίσθηση της στιγμής που πρέπει να μειώσετε το γλέντι… Διαφορετικά να έχετε σε ετοιμότητα τα γιατροσόφια σας, για να συνέλθετε από το μεθύσι!

dream

Αργότερα την Κυριακή, η Σελήνη θα περάσει στον υδάτινο Καρκίνο. Αρχικά θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, μετά ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη. Μέχρι το βράδυ θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Κρόνο και σε μια όψη τριγώνου με τον Ήλιο. Όλοι αυτοί οι σχηματισμοί της Σελήνης στον Καρκίνο, ενέχουν έναν σπάνιο μυστικισμό… Συντάσσουν αυτό το ανόμοιο πλήρωμα σε μια μοιραία σύμπραξη, που καταλήγει απολαυστική!

Η Σελήνη από ένα ζώδιο που κυβερνά, ρίχνει φως σε κάτι σημαντικό: Πόσο καλά συνδυάζετε όσα λαχταράτε για τον τρόπο ζωής σας μακροπρόθεσμα, έναντι της έλξης για κάτι διαφορετικό απ’ όσα γνωρίζετε… Και το κέντρο ελέγχου αυτού του «διαφορετικού», φαντάζει να βρίσκεται κάπου έξω από τον εαυτό σας. Εντούτοις, η συνολική επήρεια δείχνει ότι τίποτα δεν είναι «έξω». Αυτό ακριβώς νιώθετε!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το κατά πόσο σας αρέσει αυτή η αίσθηση, εξαρτάται κυρίως από το πώς κρίνετε τον εαυτό σας. Αν η κρίση ασκείται από εξωγενείς παράγοντες, κατανοήστε τη σημασία τους. Τίποτα δεν είναι κατασταλαγμένο ακόμη. Εσείς καλείστε να σκεφτείτε τι μπορείτε να αντέξετε. Αυτό θα σας βοηθήσει την κατάλληλη στιγμή, για να δώσετε απαντήσεις σε όλα. Κάποια στιγμή, στο μέλλον!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot