ζώδια Ταύρος Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

taurus_content_628x575

Αγαπητοί Ταύροι, ο Απρίλιος προβλέπεται να είναι μια εξαιρετική και συναρπαστική περίοδος για εσάς!

Οι καινούργιες εμπειρίες και οι απολαύσεις θα σας προσεγγίζουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο, μην θεωρήσετε ότι η εύνοια του σύμπαντος θα σας χαριστεί!

ζώδια Ταύρος Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Πιο συγκεκριμένα, θα χρειαστεί να καταβάλετε κι εσείς κόπο για να επικρατήσει όλο αυτό το αίσιο κλίμα. Αλλά καμία προσπάθειά σας δεν θα είναι μάταιη, όλες οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας θα επιφέρουν κέρδη. Ειδικά οι προσωπικές σας σχέσεις, θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή των επιτυχιών σας!

zodia-taro-45

Για όλο αυτό το θετικό σκηνικό μέσα στον Απρίλιο, θα φροντίσει η αίσια θέση της Σελήνης που αποτελεί την κινητήρια δύναμη των Ταύρων. Με το χάρισμά σας στην επικοινωνία σε έξαρση, αυτή είναι καλή περίοδος να δοκιμάσετε καινούργιες διαδρομές και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Η σύμπραξη με πολλούς θα αποφέρει εύκολα συνεργασίες, που θα βελτιώσουν και την οικονομική σας κατάσταση. Άλλοτε θα πρέπει να είστε κάθετοι και ειλικρινείς, άλλες στιγμές πολυμήχανοι. Αυτό που πρέπει να διαχωρίσετε, είναι την εξαπάτηση από την ευφυΐα… Να είστε απόλυτα αυθεντικοί, πρώτα προς τον εαυτό σας και μετά προς τους άλλους. Και επειδή οι συγκυρίες θα εναλλάσσονται, όσο πιο ευέλικτοι είστε τόσο περισσότερες επιτυχίες θα σημειώσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να είναι οι πιο αποδοτικές από οικονομικής πλευράς. Θα σας προκύψουν πολλές ευκαιρίες, που πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να τις μελετήσει για να ισοζυγίσετε τις επιθυμίες σας με τις καταστάσεις. Θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα να είστε προνοητικοί και να σχεδιάζετε τα πάντα εκ των προτέρων. Αυτή είναι καλή περίοδος να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες από τις ιδέες σας, όσο τολμηρές κι αν είναι. Η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τα χαρίσματά σας, μπορεί να επιφέρουν πραγματικά θαύματα!

Αυτές οι μέρες ενδείκνυνται για να ενδυναμώσετε και τη σχέση σας με το ταίρι σας. Τα ταξίδια ή οι σύντομες αποδράσεις είναι μια διασκεδαστική πρακτική προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς να έχει σημασία ο προορισμός ή η διάρκεια. Όσοι Ταύροι δεν είστε δεσμευμένοι, επιλέξτε να ξεφεύγετε πιο συχνά από την καθημερινή ρουτίνα και να λειτουργείτε πιο αυθόρμητα. Να ξέρετε ότι οι συμβουλές και οι απόψεις των φίλων σας θα έχουν ιδιαίτερη σπουδαιότητα τώρα!

ζώδια Ταύρος Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να είναι πιο αισθησιακό και συναισθηματικό, με τα επαγγελματικά σας θέματα να περνάνε λίγο σε δεύτερη μοίρα. Γι’ αυτό ειδικά όσοι Ταύροι έχετε δική σας επιχείρηση, φροντίστε να εμπιστευτείτε την ηγεσία της σε άξια και υπεύθυνα άτομα. Φυσικά, αυτές είναι γενικές συστάσεις: Η κάθε περίπτωση μπορεί να διαφέρει, άρα να μην μπορείτε να απουσιάσετε από τα εργασιακά σας καθήκοντα!

Πάντως το μέσο του μήνα θα έχει μια ελευθεριότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρεκκλίνετε λίγο των κατεστημένων συμπεριφορών, αρκεί να μην ξεφύγετε από τους βασικούς κανόνες. Δεν αποκλείεται να λάβετε ή να δώσετε κάποια ακριβά δώρα αυτή την περίοδο. Τα έσοδά σας θα σημειώσουν αύξηση, όπως και τα έξοδά σας… Αλλά να είστε προσεκτικοί, να μην χάσετε το μέτρο. Επιφυλακτικοί να είστε και με τις καινούργιες γνωριμίες, καθώς η εμπιστοσύνη πρέπει να κερδίζεται!

ζώδια Ταύρος Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να είναι ακόμα πιο αίσιο και ευχάριστο. Παράλληλα, θα είναι και η πιο ήρεμη φάση του μήνα. Όσοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να προσέχετε ιδιαιτέρως τα όποια εγχειρήματα προέρχονται από τρίτους. Αν θεωρείτε ότι έχει φτάσει ο καιρός να αλλάξετε πόστο, οφείλετε να αποδείξετε την αξία σας!

Αυτές τις ημέρες θα είναι δύσκολο να χάσετε ευκαιρίες που θα σας προκύψουν. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να είστε σε επαγρύπνηση για να τις εντοπίσετε. Όσο ο μήνας οδεύει προς το τέλος του, θα νιώσετε να χαλαρώνει η πίεση και η ένταση της καθημερινότητας. Η αυτοπεποίθηση και η σύνεση θα σας βοηθήσουν και σε προσωπικό επίπεδο. Όσοι Ταύροι είστε ήδη δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται να κάνετε τώρα το επόμενο βήμα με το ταίρι σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA