ζώδια Ταύρος Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-tayros-erwtika-xaraktiristika

Ο τελευταίος μήνας αυτής της χρονιάς αναμένεται να είναι μια περίοδος με πολλές επιτυχίες, αγαπητοί Ταύροι!

Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βελτιώσετε τη ζωή σας θα είναι πολλές, τόσο σε σχέση με τα επαγγελματικά όσο και με τα προσωπικά σας.

Το πρόσθετο πλεονέκτημα της περιόδου είναι ότι σε πολλά θέματα δεν θα χρειαστεί καν να κάνετε πολλά εσείς!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Δεκέμβριος θα κυλήσει υπό το βλέμμα της βασικής σας προστάτιδας της Αφροδίτης, που θα είναι σε εξαιρετικά προνομιούχα θέση απέναντί σας. Σε γενικές γραμμές, η ατμόσφαιρα θα σας επιτρέψει να χειριστείτε μια ευρεία γκάμα θεμάτων που δεν καταφέρατε να επιλύσετε νωρίτερα. Η ευστροφία και η αποδοτικότητά σας θα είναι σε έξαρση και θα σας ωθήσει να κλείσετε πολλά θέματα του παρελθόντος για να προχωρήσετε στο μέλλον!

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας και να μην ασχοληθείτε με θέματα που δεν είναι στις προτεραιότητες της περιόδου. Αν σας προσεγγίσουν άτομα που θα σας αμφισβητήσουν, να τα αγνοήσετε και να συνεχίσετε την πορεία σας. Στη διάρκεια αυτού του μήνα μπορείτε να προηγηθείτε έναντι του ανταγωνισμού και να χαράξετε τις καινούργιες διαδρομές σας!

taro-zodia-76

Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να μετανοήσετε για λάθη του παρελθόντος και να ζητήσετε την απαραίτητη συγχώρεση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώσετε ντροπή, να εμμείνετε σε ξεπερασμένα στερεότυπα ή αξίες που δεν έχουν πλέον εφαρμογή. Να ξέρετε ότι το πιο ισχυρό όπλο σας μέσα στον Δεκέμβριο, θα είναι η ειλικρίνεια. Αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνιακή σας δεινότητα πρέπει να πάρει τα ηνία, προκειμένου να κάνετε αυτή την εποχή ισορροπημένη και αρμονική!

ζώδια Ταύρος Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτό που αρκεί για να διανύσετε μεγαλύτερη απόσταση, είναι να επιστρατεύσετε την επιμονή σας και να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα. Έχετε ενίοτε μια τάση να αμφισβητείτε την ικανότητά σας να κατακτήσετε κορυφές, κάτι που σας κάνει αναβλητικούς. Τώρα δεν πρέπει να αφήνετε τίποτα για αργότερα, διαφορετικά θα σας καταπιεί και πάλι η ρουτίνα και δεν θα σημειώσετε πρόοδο. Εναπόκειται σ’ εσάς να δώσετε αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σας, χωρίς να επισκιάζετε τα ταλέντα σας με αρνητισμό!

taro-6-9

Η επαγγελματική και οικονομική πτυχή της ζωής σας έχει όλα τα εχέγγυα να ανορθωθεί μέσα στον Δεκέμβριο. Θα έχετε πραγματική όρεξη για δουλειά, γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία και διαπρέψτε!

Όσοι Ταύροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, θα νιώσετε την ενέργεια να σας διαπερνά. Αυτή θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με όσα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα ή έχετε αναβάλει. Αν τα αντικρύσετε εκ νέου από μικρή απόσταση, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε τις λύσεις που απαιτούν. Να ξέρετε ότι ο Δεκέμβριος δεν είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε καινούργια εγχειρήματα… Ωστόσο, ενδείκνυται για να τα σχεδιάσετε, ώστε να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας ορίζοντα και τον κύκλο επαφών σας!

chartomantia-098

ζώδια Ταύρος Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Ταύροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, στη διάρκεια αυτού του μήνα θα κληθείτε να λειτουργήσετε σε «ποικίλα» επίπεδα. Αρχικά, φροντίστε να είστε συνεπείς και αποδοτικοί στα καθήκοντά σας. Δεν υπάρχει λόγος να αυτοπροβάλλεστε ή να επιμένετε στις δικές σας θέσεις: Τέτοια συμπεριφορά μπορεί να εκληφθεί ως αλαζονική και να σαμποτάρει τα ζητούμενά σας από τη διοίκηση! Είναι βέβαιο ότι θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν είστε προσεκτικοί και στοχεύετε στην επιστράτευση συμμάχων και όχι αντιπάλων!

Ακόμα κι αν προκύψουν μικρά εμπόδια στην πορεία σας, θα γίνουν αφορμή για να ανακαλύψετε ταλέντα σας που θα βοηθήσουν την ανέλιξή σας. Δεν αποκλείεται να έρθετε αρκετά κοντά με ιδιαίτερα άτομα από τον εργασιακό σας χώρο και να δημιουργήσετε μια όμορφη σχέση. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην παρέμβει το συναίσθημα στην επαγγελματική σας υπόσταση. Να ξέρετε ότι ο Δεκέμβριος έχει τη διάθεση να στρέψει την προσοχή σας στη χάραξη μιας καινούργιας πορείας για τη ζωή σας, με πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66