ζώδια Ταύρος Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

boga-burcu-resimi

Καλή Χρονιά σε όλους σας, αγαπητοί Ταύροι!

Ο Ιανουάριος θα ανοίξει την αυλαία του 2019 με τις καλύτερες προθέσεις για εσάς.

Ειδικά η επαγγελματική σας πορεία θα είναι δραστήρια και θα σας χαρίσει πολλές επιτυχίες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κυρίαρχη θέση στις πλανητικές σας επιρροές στη διάρκεια αυτού του μήνα, θα έχει η Γη. Αυτή η συγκυρία σημαίνει ότι θα κατασταλεί κάθε αρνητική ενέργεια προς εσάς, ειδικά όση θα μπορούσε να απορρέει από τη Σελήνη. Το αποτέλεσμα θα είναι να ανορθωθεί ουσιαστικά η σωματική σας δύναμη αλλά και ο ενθουσιασμός σας!

Η μόνη δυσκολία που μπορεί να προκύψει από αυτό το γεγονός: Μπορεί να μην καταφέρετε εξ αρχής να βρείτε πού να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην καθυστερήσετε να αποφασίσετε… Όσο πιο γρήγορα επιλέξετε, τόσο σε πιο ευνοϊκή θέση θα βρεθείτε για την οικονομική σας επιτυχία!

zwdia-taro-astra

Μην θεωρήσετε ότι αυτές οι συγκυρίες απαιτούν να ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας. Αντιθέτως, θα είναι αυξημένη η ανάγκη να είναι κοντά σας οι δικοί σας άνθρωποι. Από πλευράς σας, θα θέλετε να κάνετε τα πάντα για να είναι ευτυχισμένοι όσοι αγαπάτε! Να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε όλα τα φόντα για να το κάνετε πράξη. Επιπρόσθετα, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα ασκείτε ισχυρή επιρροή σε όσους βρεθούν στο περιβάλλον σας!

Το πρώτο δεκαήμερο του 2019 θα κυλήσει με πολλές επιτυχίες για εσάς. Να αναμένετε εύνοια στον τομέα των χρημάτων. Πιθανές είναι και οι αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον, ειδικά για όσους εργάζεστε με υπαλληλική σχέση. Όσοι Ταύροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, καλείστε να κινηθείτε πιο αργά και σταθερά αυτές τις μέρες. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε σε διαρκή κίνηση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, μην σπαταλάτε πολύ χρόνο σε σκέψεις!

ζώδια Ταύρος Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-9-zvdia-9Ο Ιανουάριος ζητά από εσάς ευελιξία και όχι περισυλλογή. Αν θέσετε αυτή την πρακτική ως βάση και στην προσωπική σας ζωή, σας αναμένουν καίριες επιτυχίες και στην ερωτική αρένα. Αν και αυτή η πτυχή θα σας απασχολήσει περισσότερο αργότερα, τώρα θα θέσετε τα θεμέλιά της. Για παράδειγμα, αρχίστε να συλλέγετε πληροφορίες για όσα προτιμά το αντικείμενο του πόθου σας!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα σας φέρει κάτι εξ ολοκλήρου καινούργιο. Οι αλλαγές που θα προκύψουν τώρα σε σχέση με αυτές της αρχής του μήνα, δεν θα διαφέρουν σε ένταση αλλά σε ουσία. Το πιο πιθανό είναι να καταλάβετε κάτι, απροσδόκητα. Προς έκπληξη όσων βρίσκονται στο περιβάλλον σας, θα συνειδητοποιήσετε το παρασκήνιο κάποιων γεγονότων που τελικά λειτουργούν εις βάρος σας!

ζώδια Ταύρος Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Προσέξτε, όλα αυτά δεν αφορούν κάποια συνωμοσία. Σημαίνουν μόνο ότι η καινούργια σας διαύγεια θα αποτρέψει δυσχερείς καταστάσεις και θα σας φέρει τις επιτυχίες πιο γρήγορα. Κάθε φταίχτης θα τιμωρηθεί – αλλά όχι από εσάς. Γι’ αυτό να μην πάρετε τίποτα κατάκαρδα ούτε να γίνετε εξοργισμένοι τιμωροί. Τα οικονομικά σας θα αποκτήσουν σταθερότητα, όπως και η προσωπική σας ζωή. Να θυμάστε ότι όλα εξαρτώνται από τις αποφάσεις που θα πάρετε στην έναρξη του μήνα!

taro-6-9

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, προβλέπεται να είναι η πιο ενδιαφέρουσα περίοδος για όλους τους Ταύρους. Αρχικά, θα φτάσετε στο ζενίθ της παραγωγικότητάς σας και θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους πρώτους καρπούς των κόπων σας. Είναι καίριας σημασίας σε αυτό το στάδιο να μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα, ειδικά στην προσωπική σας ζωή.

ζώδια Ταύρος Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αν υπάρχουν άλυτα θέματα με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς, πρέπει να τα προσεγγίσετε και να εξομαλύνετε το κλίμα μεταξύ σας. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Πλούτωνας θα σας εμποδίσει να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Πρόκειται για τον πλανήτη που ευθύνεται για την παρακμή του ζωδίου σας – και θα εκμεταλλευτεί κάθε αμέλειά σας!

Είναι αρκετά εύκολο να κατανοήσετε και να ακολουθήσετε τις συμβουλές των άστρων για τον πρώτο μήνα του 2019. Θα είναι ο πλοηγός σας, που εγγυάται την αποφυγή κάθε αρνητικού αποτελέσματος. Να φροντίζετε και να προσέχετε τους αγαπημένους σας στη διάρκεια του μήνα. Όσο περισσότερη θαλπωρή και αγάπη δώσετε στους άλλους τώρα, τόσο περισσότερη εύνοια θα λάβετε εσείς από το σύμπαν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66