ζώδια Ταύρος Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

taurus_content_628x575

ζώδια Έχετε κάνει ήδη σχέδια για το καλοκαιράκι και τα επόμενα βήματά σας, αγαπητοί Ταύροι;

Έχετε πολλές πιθανότητες να τα πραγματώσετε, ακριβώς όπως τα έχετε προγραμματίσει.

Επιστρατεύστε την ελαστικότητα στις απόψεις σας και την σταθερότητα στις δράσεις σας – και μπορείτε να λάβετε πολλά οφέλη από την ατμόσφαιρα αυτής της περιόδου!

zodia-taro-45

Ο Ιούνιος θα είναι μια δυναμική περίοδος για όλους τους Ταύρους. Στο πλάι σας θα έχετε την Σελήνη – που αποτελεί την κινητήρια δύναμή σας – αλλά και την Αφροδίτη που σας κυβερνά. Στη διάρκεια του μήνα θα έχουν αίσια θέση στο πλανητικό σκηνικό σας, που θα ενισχυθεί από την επίδραση του αγγελιαφόρου Ερμή. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Ότι θα ευεργετηθείτε εμπράκτως όσο αφορά τα οικονομικά σας αλλά και τις αισθητικές απολαύσεις!

Ταυτόχρονα, ο Ιούνιος θα διέπεται από κάποια αστάθεια και δεν πρέπει να αρκεστείτε σε ημίμετρα σε καμία περίπτωση. Πρέπει να δράσετε με αυτοπεποίθηση και εστιασμένα, για να υλοποιήσετε όσα λαχταράτε και να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ανελιχθείτε στην καριέρα σας ή να ξεκινήσετε ένα ατομικό επιχειρηματικό εγχείρημα. Θα δείτε ότι θα είναι εύκολο να διαμορφώσετε και να σταθεροποιήσετε σχέσεις με πολλούς ανθρώπους, σε όλους τους τομείς!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου δεν προβλέπεται να είναι πιεστικές, αρκεί να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Θα σημειωθούν καίριες αλλαγές, που δεν θα είναι όλες εμφανείς άμεσα. Γι’ αυτό πρέπει να είστε έτοιμοι να αλλάξετε στρατηγική, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στους στόχους σας. Μην αφήσετε άλλους να πάρουν αποφάσεις για εσάς, γιατί μόνοι σας πρέπει να καθορίσετε τη διαδρομή σας. Αυτό δεν σημαίνει να κλείσετε τα αφτιά στις συμβουλές. Αντιθέτως, να τις ακούσετε όλες και να τις αξιολογείτε!

ζώδια Ταύρος Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Ταύροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μπορεί να μην κατανοείτε άμεσα τι αποζητούν οι σύμμαχοί σας, όμως θα είναι ξεκάθαρη η θέση των ανταγωνιστών σας. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία, για να κάνετε προειδοποιητικές βολές αφήνοντας χώρο για ελιγμούς. Να κάνετε όλες τις αναπροσαρμογές που χρειάζονται, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες σας. Όσοι Ταύροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, δεν χρειάζεται να πορευτείτε προς μία κατεύθυνση. Κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και κοιτάξτε γύρω σας, θα βρείτε τρόπους να αξιοποιήσετε απρόβλεπτες εναλλακτικές διαδρομές!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να αποτελέσει ένα δυναμικό έναυσμα για εσάς. Κάποια παρόρμηση μπορεί να σας κατευθύνει προς εντελώς διαφορετικές πορείες. Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, αν και αυτή η περίοδος ευνοεί γενικότερα τις επενδύσεις. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα ατομικό εγχείρημα, μην εγκαταλείψετε ακόμη μια μόνιμη θέση εργασίας!

ζώδια Ταύρος Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Τώρα πρέπει να χαλαρώσετε και να επιστρέψετε στη δημιουργικότητα που έχετε παραμελήσει κάπως. Συγκεντρωθείτε, αξιολογήστε τις ικανότητές σας. Το πιο πιθανό είναι να έχετε καιρό να βιώσετε κάτι ευχάριστο – και αυτό αφορά όλους τους τομείς της ζωής σας. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τους δικούς σας ανθρώπους. Αν και θα βιώσετε πολλές ευχάριστες στιγμές, δεν θα είναι σημαντικά τα γεγονότα καθ’ αυτά: Σημαντικές θα είναι οι αντιδράσεις του στενού σας κύκλου προς αυτά. Ας είστε σε επαγρύπνηση, γιατί θα λάβετε βοήθεια με τους πλέον ανέλπιστους τρόπους!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να απελευθερώσει όλα τα δημιουργικά σας ταλέντα, αγαπητοί Ταύροι! Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αρκεστείτε σε αυτά που ήδη έχετε. Να κάνετε μεγαλεπήβολα όνειρα και να διευρύνετε την οπτική σας, προς αυτά που δεν έχετε. Όσοι Ταύροι έχετε δική σας επιχείρηση, θα χρειαστεί να εκσυγχρονίσετε τον εξοπλισμό και τον τρόπο λειτουργίας σας. Όσοι Ταύροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να μην ξεχνάτε ότι η εξέλιξή σας εξαρτάται από τις σχέσεις σας με προϊσταμένους και συναδέλφους!

ζώδια Ταύρος Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα ευνοήσουν ιδιαιτέρως τις καλλιτεχνικές προσωπικότητες. Όσα ονειρεύεστε για το μέλλον, θα προχωρήσουν με σταθερά αίσιο βηματισμό. Για τους δεσμευμένους Ταύρους, θα βρεθούν οι χρυσές τομές ακόμα και σε διαφωνίες που έχετε με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι Ταύροι έχετε την προοπτική να μπείτε σε σοβαρές σχέσεις, αρκεί να κάνετε αποφασιστικές επιλογές. Από εσάς εξαρτάται να κατανοήσετε αυτές τις επιλογές… Το βασικό είναι να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες και το συναίσθημά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love