ζώδια Ταύρος Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

boga-burcu-resimi

Ο Μάιος αναμένεται να είναι μια ήρεμη αλλά επιτυχημένη περίοδος για τη ζωή όλων όσων ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου!

Αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να καταβάλετε τους κόπους που θα απαιτηθούν. Πρέπει να κινηθείτε για να εντοπίσετε τους τομείς που θα ραντίσει το ραβδάκι της εύνοιας, για να την αδράξετε!

Αγαπητοί Ταύροι, επιστρατεύστε την ευφυΐα και την αυθεντικότητά σας μέσα στον Μάιο. Είναι η ιδανική στιγμή για να οικοδομήσετε μια άρτια επιθετική στρατηγική, όσο αφορά τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Μην διστάσετε να αναλάβετε ηγετικούς ρόλους αν το κρίνετε αντικειμενικά απαραίτητο. Να είστε ουδέτεροι στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς κάποιες στιγμές θα χρειαστείτε την στήριξη συμμάχων!

zodia-taro-45

Δεν αποκλείεται αυτός ο μήνας να αποτελέσει μια κοινωνική δοκιμασία για εσάς. Αν την περάσετε, είναι βέβαιο ότι θα λάβετε οικονομικά οφέλη. Μην προσπαθήσετε να παίξετε σε δύο ταμπλό, γιατί είναι πιθανό να σας παρασύρουν επίδοξοι προβοκάτορες των σχεδίων σας… Ειδικά όσοι Ταύροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, δεν πρέπει να βιαστείτε να αλλάξετε τα δεδομένα σας. Αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν αυτόνομα για λίγο, ώστε να δείτε την πορεία που σας δείχνουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να είναι εξαιρετικά δυναμικές, καθώς θα καθορίσετε τους στόχους σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην βιάζεστε να συμμετέχετε στα πάντα. Θα σας ωφελήσει να μένετε μόνοι κάποιες στιγμές, για να σταθμίζετε τις προοπτικές που ενέχει η κάθε κατάσταση.

Ωστόσο, φροντίστε να είστε παρόντες στη δράση και να αναζητάτε τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητάς σας. Αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να σκεφτείτε τις εναλλακτικές σας, αν σας ενδιαφέρει να αλλάξετε επαγγελματική απασχόληση. Οι τολμηρές αποφάσεις μπορούν να έχουν αίσια αποτελέσματα: Αυτό ισχύει εξίσου για Ταύρους με δική τους επιχείρηση όσο και για υπαλλήλους. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να υλοποιήσετε ακόμη και μεγαλεπήβολα σχέδια, ενώ είναι βέβαιο ότι θα αυξηθούν τα εισοδήματά σας!

ζώδια Ταύρος Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στον Μάιο θα μπορέσετε να κάνετε αλλαγές και στην προσωπική σας ζωή. Όσο αφορά το σπιτικό σας, να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο το θερμό κλίμα που θα επικρατεί. Δώστε χρόνο και τρυφερότητα στους δικούς σας ανθρώπους και να εξωτερικεύετε τα αισθήματά σας. Δεν υπάρχει λόγος να αναβάλετε πλέον όσα λαχταράτε. Να καταβάλετε τη δουλειά που χρειάζεται, να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τα άτομα του περιβάλλοντός σας και να στοχεύετε στο καλύτερο και μόνο!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να διέπεται από περισσότερο δημιουργική διάθεση. Τα επαγγελματικά θέματα θα παραμείνουν στην καθημερινότητά σας με καίριο ρόλο – αλλά όχι τον πρωταγωνιστικό. Αυτές τις μέρες καλείστε να προσφέρετε περισσότερα στον τομέα της προσωπικής σας ζωής. Φροντίστε να εξωτερικεύετε με λόγια και πράξεις τα συναισθήματά σας στους δικούς σας ανθρώπους, να δείχνετε την αγάπη και την εκτίμησή σας για τη στήριξη που σας παράσχουν. Η ευγένειά σας θα ανταποδοθεί με φιλικά αλλά και ρομαντικά συναισθήματα – ακόμα κι από εκεί που δεν το περιμένετε!

ζώδια Ταύρος Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Ταύροι είστε αδέσμευτοι, θα ωφεληθείτε αν αλλάξετε κάποιες απόψεις σας για την ρομαντική αρένα: Για παράδειγμα, πρέπει να πάψετε να υποθέτετε ότι ίσως υπάρχουν απώτερα κίνητρα σε κάθε προσέγγιση που σας γίνετε. Τότε θα νιώσετε πιο χαλαροί και θα απολαμβάνετε περισσότερο την καθημερινότητα. Όσοι Ταύροι είστε ήδη δεσμευμένοι, είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες αλλαγές με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Αυτές μπορεί να εκτείνονται από μια συμβίωση μέχρι και έναν γάμο! Η περίοδος ευνοεί τέτοιες κινήσεις, γιατί θα σας ανοίξουν πιο παραγωγικά και δυναμικά μονοπάτια ζωής!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι το πιο ρομαντικό και μυστηριώδες για εσάς, αγαπητοί Ταύροι! Θα συνεχίσετε να χαράσσετε καινούργιες πορείας και θα αποζητάτε περισσότερο τη συντροφιά παρά τη μοναξιά. Να ξέρετε ότι τα επαγγελματικά σας θα παραγκωνιστούν κάπως, καθώς θα ασχοληθείτε με κάποιες ανέλπιστα ευχάριστες γνωριμίες! Αυτή είναι μια περίοδος που ίσως να έρθετε ξανά σε επαφή με άτομα από το παρελθόν σας. Αναζητήστε περισσότερη ανθρώπινη επαφή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή του τηλεφώνου, ακόμα και με ομαδικές συναθροίσεις!

ζώδια Ταύρος Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτή είναι μια ανάπαυλα που σας χαρίζει το σύμπαν, προκειμένου να απολαύσετε την ευχάριστη και πιο ανέμελη πλευρά της ζωής. Παράλληλα, είναι ένας τρόπος να διευρύνετε τον κύκλο σας για να αυξήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Δεν έχει σημασία αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή υπάλληλοι: Πρέπει να ακουστούν οι απόψεις σας – αλλά να μην αποκαλύπτετε όλα τα σχέδιά σας. Να είστε σε επαγρύπνηση και συνεχή επαφή με όσα τεκταίνονται στο εργασιακό περιβάλλον. Σε γενικές γραμμές, ο Μάιος σας καλεί να προτιμήσετε την απλότητα και την εξωστρέφεια. Θα δείτε ότι θα πετύχετε πολύ περισσότερα με την αυθεντικότητα και την σταθερότητά σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia