ζώδια Ταύρος Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

boga-burcu-resimi

Μια αρκετά αίσια περίοδος για όλους τους τομείς της ζωής σας προβλέπεται να είναι ο Μάρτιος, αγαπητοί Ταύροι.

Κάποιες προκλήσεις που θα σας προσεγγίσουν, θα έχουν στόχο να ανακόψουν λίγο τη φόρα σας… Γιατί πρέπει να γίνετε ακόμα πιο ακέραιοι!

Πιο συγκεκριμένα, η Σελήνη αποτελεί τον υποκινητή δράσης για το ζώδιο του Ταύρου. Στη διάρκεια του Μαρτίου θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό την επήρεια του Ήλιου, θέση που απαγορεύει κάθε αρνητισμό σε θέματα αρχών. Μεγάλη βοήθεια στην καθημερινότητά σας, θα λάβετε από το ένστικτό σας: Γι’ αυτό να είστε συντονισμένοι με την εσωτερική σας φωνή όσο μπορείτε περισσότερο!

zodia-taro-45

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης προβλέπεται να είναι μια θεμελιώδης και απρόσμενα ήρεμη περίοδος για εσάς. Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, με δεδομένη την έντονη δραστηριότητα που θα επικρατεί στο περιβάλλον σας. Αλλά να θυμάστε ότι μόνοι σας αποφασίζετε πόση αξία θα δώσετε στον περίγυρο!

ζώδια Ταύρος Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μην διστάσετε να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις σας αυτές τις μέρες, ειδικά αν πρόκειται να ωφελήσετε κάποιους. Ο Μάρτιος θα απαιτήσει από εσάς κάτι περισσότερο από το ασκείτε πίεση, ειδικά όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα δείτε να σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες σε αυτό τον τομέα. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε, είναι να αθετήσετε υποσχέσεις ή να φερθείτε ανέντιμα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου προβλέπεται να είναι οι πιο ενσυνείδητες του μήνα. Το πιο πιθανό είναι να πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση με το ταίρι σας. Δώστε προσοχή σε αυτό το σημείο, καθώς εσείς και οι πιο αγαπημένοι σας άνθρωποι θα είστε σε σύμπνοια. Μην σας τρομάξουν τα συναισθήματά σας – και μην φοβηθείτε να αποστασιοποιηθείτε εξαιτίας τους από πρόσωπα και πράγματα!

Να περνάτε χρόνο με φιλικές και άλλες παρέες, αρκεί να απαρτίζονται από άτομα που γνωρίζετε καλά. Μην βιάζεστε να καταλήγετε σε συμπεράσματα, ειδικά σε υλικά και οικονομικά θέματα. Αποφάσεις που θα πάρετε με το συναίσθημα, θα στηρίξουν τη λογική σας αυτή την περίοδο – ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιήσετε αρχικά. Αποφύγετε τις υπερβολές, κινηθείτε με ρυθμούς που σας είναι οικείοι και μην πάρετε αχρείαστα ρίσκα!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να αλλάξει κάπως την εστίασή σας. Θα στρέψει την προσοχή σας σε επαγγελματικά θέματα, όπου πρέπει να επιστρατεύσετε όλες τις δεξιότητές σας. Όσοι Ταύροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μην αλλάξετε πρότερες αποφάσεις σας επειδή άλλοι πέτυχαν με διαφορετική πρακτική. Να ξέρετε ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σας, γι’ αυτό η βιασύνη θα σας βλάψει περισσότερο από κάποια λανθασμένη κρίση!

ζώδια Ταύρος Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Να είστε αυστηροί αλλά δίκαιοι έναντι εργαζομένων ή συναδέλφων σας. Παραμείνετε ελαστικοί αλλά και επιφυλακτικοί, ειδικά όσο αφορά τα κίνητρα των άλλων. Να δείχνετε εμπιστοσύνη μέχρι του σημείου που δεν χρειάζεται να μεταλλάξετε τις θέσεις σας. Όσοι Ταύροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα έχετε πιο εύκολη διαδρομή τώρα. Θα έχετε ξεκάθαρους στόχους και θα βρίσκετε απλούς τρόπους για να τους υλοποιήσετε. Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, μην βιαστείτε να δημιουργήσετε σχέσεις. Θα έχετε πληθώρα ευκαιριών και επιλογών, γι’ αυτό αρκεί να κατασταλάξετε στα ζητούμενά σας για να πάρετε αποφάσεις!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα είναι το διάστημα που θα σας ωθήσει να δράσετε εδώ και τώρα: Προβλέπεται να αποτελέσει το αποκορύφωμα πολλών ανατροπών, που θα υφανθούν απρόσμενα σε ένα μεγάλο κουβάρι! Για κάποιον περίεργο λόγο, όλο αυτό θα εκπλήξει τους γύρω σας περισσότερο απ’ όσο εσάς. Γι’ αυτό πρέπει να δραστηριοποιηθείτε γρήγορα και να αξιοποιήσετε τη συγκυρία!

Δεν υπάρχει λόγος να απομονωθείτε με τα προβλήματά σας αυτές τις μέρες. Είναι πολλοί οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Επιτρέψτε τους να το κάνουν, μάθετε από αυτούς. Να είστε επιφυλακτικοί προς τις καινούργιες γνωριμίες, να είστε πιο κοντά σε άτομα που γνωρίζετε καλά. Αυτή είναι ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, να προχωρήσετε σε μια ανακαίνιση ή επισκευές που εκκρεμούν. Όχι μόνο θα σας ικανοποιήσουν και θα σας ανακουφίσουν, θα αποδειχθούν και ευεργετικές στο μέλλον!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9