ζώδια Ταύρος Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

boga-burcu-resimi

ζώδια Ποια είναι τα πραγματικά σας ζητούμενα από τη ζωή, αγαπητοί Ταύροι;

Ο φετινός Οκτώβριος έρχεται με όλη την καλή πρόθεση να σας βοηθήσει να κατασταλάξετε ως προς αυτά.

Αφιερώστε τον χρόνο που απαιτείται, για να μπορέσετε μετά να σχεδιάσετε την πορεία της επιτυχίας σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τις πρώτες κιόλας μέρες του Οκτωβρίου, καλείστε να κάνετε μια ανασκόπηση όσων έχετε περάσει. Γυρίστε πίσω και επιθεωρήστε ρεαλιστικά κινήσεις και στόχους, που μπορεί να πέτυχαν μπορεί και όχι… Αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα μπορέσετε να κάνετε το απαραίτητο ξεκαθάρισμα: Τι πραγματικά επιθυμείτε και τι πραγματικά χρειάζεστε!

Θα σας ωφελήσει πολύ αυτή η εκτίμηση των δυνατοτήτων σας. Θα συνειδητοποιήσετε σε ποιο στάδιο βρίσκεστε, όσο αφορά τη διαδρομή που έχετε ονειρευτεί. Θα αντιληφθείτε ότι έχετε πολλές επιλογές μπροστά σας, που οδηγούν στην επίτευξη των στόχων σας!

taro-zodia-76

ζώδια Ταύρος Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μέχρι τις 5 Οκτωβρίου θα έχει βελτιωθεί πολύ η διάθεσή σας… Θα νιώσετε ότι έχετε το περιθώριο και τον χρόνο να κάνετε και συχνά διαλείμματα στο πρόγραμμά σας. Έτσι θα μπορείτε να απολαμβάνετε την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας μέσα σας. Αξιοποιήστε την αίσια ατμόσφαιρα για να βάλετε και την εξάσκηση στην καθημερινότητά σας. Ανέκαθεν η σωματική σας ισορροπία, αποτελεί παράγοντα ευτυχίας για την ιδιοσυγκρασία σας!

Γύρω στις 10 του μήνα θα νιώθετε μια προτροπή να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Το πιο πιθανό είναι να χρειαστείτε κάποιες συμβουλές, ως προς τους τομείς που θα τις πραγματοποιήσετε. Άραγε να αφορούν τα εργασιακά σας, την κατοικία σας ή την προσωπική σας ζωή; Η συζήτηση με έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε, θα σας βοηθήσει να καταλήξετε προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, μην διστάσετε να έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες και συναδέλφους σας. Το καλό κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό χώρο, οφείλεται στην αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ σας!

chartomantia-098

Να κινήστε με όσο το δυνατόν μικρότερη ταχύτητα γύρω στις 15 Οκτωβρίου, αγαπητοί Ταύροι. Η βιασύνη δεν θα ωφελήσει την εξέλιξη των σχεδίων σας, χρειάζονται αργά και σταθερά βήματα. Παράλληλα, θα πρέπει να περνάτε περισσότερο χρόνο και με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Όσο πιο κοντά στη φύση βρίσκεστε, τόσο καλύτερα λειτουργεί το πνεύμα – και το σώμα σας!

ζώδια Ταύρος Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Η ζωή σας γίνεται όλο και πιο ευχάριστη προς τις 20 του μήνα. Οι περισσότεροι τομείς κυλούν ομαλά και αίσια, οι προοπτικές σας διαγράφονται ακόμα πιο ρόδινοι. Οι θαυμάσιες εξελίξεις στα εργασιακά σας, υπογραμμίζουν την αίσθησή σας ότι άξιζε ο κόπος που έχετε καταβάλει στο παρελθόν!

μελλοντολόγος

Μεταξύ 22 και 23 Οκτωβρίου, θα σας προκύψουν κάποιες ευκαιρίες για καινούργιες επαγγελματικές συνέργειες. Πάντα υπάρχει ένα ρίσκο σε τέτοιου είδους κινήσεις… Ωστόσο, στη δική σας περίπτωση οι απολαβές μπορούν να είναι καλύτερες απ’ όσο φαντάζεστε. Κατά μεγάλο μέρος, αυτό οφείλεται στη δικαιοσύνη που σας διέπει: Φροντίζεστε να εργάζονται αλλά και να ανταμείβονται ισότιμα όλες οι πλευρές!

Μια μάχη ισχύος ενδέχεται να ανακύψει αυτές τις μέρες. Να δώσετε την δέουσα σημασία, γιατί έχει να σας δώσει ένα σημαντικό μάθημα. Προσεγγίστε τα προβληματικά σημεία με διαφορετική οπτική. Όσο πιο ψύχραιμοι και ευγενείς παραμείνετε, τόσο περισσότερα έχετε να κερδίσετε από αυτή τη δοκιμασία!

ζώδια Ταύρος Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Ταύροι, φροντίστε να απολαμβάνετε την αρμονία που επικρατεί στο περιβάλλον σας όσο ο Οκτώβριος προχωρά προς το τέλος του. Να χαίρεστε την κάθε μέρα και να γιορτάζετε την κατάκτηση των στόχων σας. Επίσης, μην αμελείτε να ευχαριστείτε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας που συντελούν πάντα στις επιτυχίες σας!

Η παθιασμένη φύση σας παίρνει την ανιούσα γύρω στις 28 του μήνα. Τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, έχετε εστιάσει στην ουσία των πραγμάτων. Χωρίς να χάνετε την ευρύτερη εικόνα, νιώθετε διαισθητικά ποιες είναι οι διαδρομές που πρέπει να επιλέξετε. Το ένστικτό σας δεν λανθάνει, γι’ αυτό κλείνετε τον Οκτώβριο με επιτυχίες σε όλους τους τομείς!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66