ζώδια ταύρος Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Ο Σεπτέμβριος μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας ιδιόρρυθμος μήνας για εσάς, αγαπητοί Ταύροι.

Το πλανητικό σκηνικό δεν θα είναι και το πλέον ευνοϊκό απέναντί σας, με την πιθανότητα κάποιες φορές να μην καταλήγετε στο αποτέλεσμα που αποζητάτε.

Ωστόσο, δεν πρέπει να σας ανησυχεί η ανυπαρξία σημαντικών εξελίξεων, γιατί όλα γίνονται προς όφελός σας και το παρόν κλίμα έχει τη δυναμική να λειτουργήσει υπέρ σας!

zodia-taro-45

Οι Ταύροι ανήκετε στην κατηγορία των ζωδίων που εκπροσωπούν το στοιχείο της Γης στον αστρολογικό χάρτη. Στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, βασικός προστάτης σας θα καταστεί η Σελήνη – που παραδοσιακά αποτελεί τον ουράνιο ηγέτη του στοιχείου του Νερού.

Παράλληλα, με το μέρος σας θα ταχθεί ο Ερμής της επικοινωνίας και η Αφροδίτη της ισορροπίας και της αρμονίας. Όμως, όσο κι αν θελήσουν να σας στηρίξουν σε δυσχερείς καταστάσεις, η δική τους ισχύ θα είναι ασύγκριτη με τις δικές σας δυνατότητες!

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Με άλλα λόγια, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις προσωπικές σας επιλογές και αποφάσεις αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό καλείστε να στηριχτείτε απόλυτα στα χαρίσματα και τα θετικά στοιχεία της ιδιοσυγκρασίας σας, προκειμένου να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Να ξέρετε ότι όλο αυτό το κλίμα, δεν σημαίνει ότι θα βρεθείτε μπροστά σε περίπλοκες καταστάσεις ή δράματα.

Αντιθέτως, η «νηνεμία» θα σας δώσει όλο το περιθώριο να επισκοπήσετε πολλές πτυχές της καθημερινότητάς σας και να δράτε μόνο όπου είναι απολύτως απαραίτητο. Διαφορετικά, θα είναι εύκολο να δημιουργήσετε αχρείαστο χάος. Επίσης, θα καταφέρετε να οργανώσετε καλύτερες συνθήκες για την προώθηση των προοπτικών σας, χωρίς να σας απασχολήσει η άμεση υλοποίηση των μακροπρόθεσμων σχεδίων σας!

ζώδια ταύρος Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε μέσα στον Σεπτέμβριο, είναι να μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας και να αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Είναι καίριο να αντιληφθείτε ότι αρκεί να σκέφτεστε διεξοδικά, να πάρετε αποφάσεις να που συνάδουν με τα ζητούμενα και τις ικανότητές σας και να μην σταματάτε να κινήστε.

Αν κάποια πράγματα δεν κυλήσουν όπως τα έχετε σχεδιάσει, αυτό θα οφείλεται σε κάποια δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε όσο αφορά την αμοιβαία κατανόηση. Να ξέρετε ότι παραδόξως, ο επικοινωνιακός τομέας θα εξελιχθεί προς όφελός σας σε αυτή τη φάση, γι’ αυτό μην σας απασχολήσει πολύ η μη αντίληψη των θέσεών σας από άλλους!

taro-zodia-098

Σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, θα διατηρήσετε τα κεκτημένα σας με τη στήριξη και των πιστών σας συμμάχων. Μην παραβλέψετε τις συμβουλές των ανθρώπων που εμπιστεύεστε και έχουν δοκιμαστεί στο πέρασμα του χρόνου. Από την άλλη πλευρά, τις θέσεις ατόμων που έχουν επιδείξει φθόνο ή στενομυαλιά προς τις απόψεις σας, μπορείτε να τις αγνοήσετε και να τους γυρίσετε την πλάτη!

Δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική αρένα στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου. Δεν φέρετε καμία ευθύνη εσείς γι’ αυτή την ατμόσφαιρα, απλώς αυτή η περίοδος δεν διέπεται από δημιουργικότητα και οικονομικές επιτυχίες.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Ταύροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, δεν έχετε κανένα λόγο να πιέζετε πρόσωπα και πράγματα σε αυτή τη φάση. Θα έχετε μια ομαλή και εύκολη διαδρομή προς την κατεύθυνση που έχετε ήδη ορίσει και το μόνο που καλείστε να κάνετε είναι να την ακολουθήσετε. Η επιμέλεια θα επικρατήσει έναντι της αισιοδοξίας, της σταθερότητας και των υπολοίπων θετικών στοιχείων της ιδιοσυγκρασίας σας!

ζώδια ταύρος Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-tarw-zodia-19Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να βιάζεστε σε καμία περίπτωση, ακόμα κι αν είστε απόλυτα βέβαιοι για την ικανότητά σας να αντεπεξέλθετε σε κάθε κατάσταση. Ο Σεπτέμβριος θα σας προσφέρει επιλογές, που θα σας επιτρέψουν να βρείτε λύσεις σε πολλά θέματα που λιμνάζουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Εναπόκειται σε εσάς να τις αξιοποιήσετε, ώστε να ετοιμάσετε το έδαφος για σημαντικές νίκες στο μέλλον και για καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σας!

Όσοι Ταύροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα πρέπει να διασφαλίσετε την αγαστή συνεργασία με τους συναδέλφους σας. Ειδικά για σημαντικά ομαδικά εγχειρήματα, η σύμπνοια θα είναι ο πιο ζωτικός παράγοντας επιτυχίας. Η βασική συμβουλή των άστρων για αυτή την περίοδο, είναι να μην είστε βιαστικοί και να αντιδράτε με σύνεση και μετριοπάθεια.

ζώδια ταύρος Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Να κάνετε συχνά έλεγχο της πραγματικότητας με τον εαυτό σας, γιατί μόνο έτσι θα κατανοείτε γιατί συμβαίνει το καθετί και θα ποια είναι η δική σας θέση στις μετέπειτα εξελίξεις!
Όσο κι αν ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου δεν θα διέπεται από συναρπαστική δραστηριότητα, δεν σημαίνει ότι εσείς θα είστε άνευ αντικειμένου… Αξιοποιήστε τον για να παρατηρήσετε τους συνεργάτες σας, ειδικά όσους είναι ιεραρχικά ανώτεροί σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα εντοπίσετε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, που αργότερα θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia