ζώδια Ταύρος Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

boga-burcu-resimi

ζώδια Ένα περιβάλλον που σας ταιριάζει θα είναι αυτό που θα επικρατήσει τον φετινό Σεπτέμβριο, αγαπητοί Ταύροι!

Επί αυτού θα φροντίσει η εποχή της Παρθένου, με την οποία θα ανοίξει την αυλαία του ο μήνας.

Η μετάβαση της ηγετικής σκυτάλης στον Ζυγό αργότερα, ενδέχεται να σας πιέσει κάπως αλλά δεν θα περιορίσει σε τίποτα την πορεία σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όποια σχέδια και προγραμματισμούς αν έχετε κάνει για τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου, θα έχουν αίσια έκβαση. Αλλά επειδή κάποια πράγματα ίσως να αλλάξουν μορφή, καλό θα είναι να επιστρατεύσετε την ελαστικότητά σας. Έτσι θα προσαρμοστείτε γρήγορα σε κάθε ανέλπιστη τροπή και θα κάνετε τον απαραίτητο ανασχεδιασμό!

Ειδικά στο πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου, θα είναι ιδιαίτερα ανορθωμένη η αποφασιστικότητα αλλά και η αυτοπεποίθησή σας. Είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή για να ανελιχθείτε στην καριέρα σας ή να μελετήσετε περαιτέρω ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Θα νιώσετε να σας είναι πιο εύκολο να διαμορφώσετε και να σταθεροποιήσετε σχέσεις, με πολλούς ανθρώπους: Αυτοί θα είναι καινούργιες γνωριμίες ή άτομα που υπάρχουν ήδη στον κύκλο σας!

taro-zodia-76

ζώδια Ταύρος Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτό που πρέπει να κατανοήσετε για τον φετινό Σεπτέμβριο, είναι ότι το δεύτερο μέρος του μπορεί να σας είναι λιγότερο «βολικό». Θα νιώσετε σαν να βρεθήκατε στο σινεμά, που παίζει μια γλυκανάλατη ρομαντική κομεντί. Το πιο πιθανό είναι να μην σας αφορά και να μην σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, υπάρχει μια ευχάριστη είδηση επί αυτού: Μπορείτε να σηκωθείτε και να φύγετε από την αίθουσα όποια στιγμή θέλετε!

Μεταφέρετε αυτή την εικόνα σε όλων των ειδών τις σχέσεις και τις δράσεις σας – και θα είστε σε θέση να χειριστείτε κάθε συγκυρία. Ακόμη και οι φιλίες σας, στην αρχή του μήνα θα είναι πιο χαλαρές και άνετες. Όσο κυλούν οι μέρες, το κλίμα θα αλλάζει και θα γίνεται πιο ουσιαστικό… Δεν αποκλείεται να έχετε αποκαλυπτικές ή εξομολογητικές συζητήσεις, με άτομα που έως τώρα είχατε πιο απόμακρη επαφή!

tarw-taro-xartomanteia

Μέσα στον Σεπτέμβριο πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ακόμα και να αλλάξετε στρατηγικές, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Ωστόσο, μην κάνετε συμβιβασμούς στους στόχους σας και μην αφήσετε άλλους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας: Μόνοι σας πρέπει να καθορίσετε τη διαδρομή σας. Αυτό δεν σημαίνει να κλείσετε τα αφτιά στις συμβουλές. Αντιθέτως, θα τις ακούσετε όλες και θα τις αξιολογήσετε!

ζώδια Ταύρος Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Να κάνετε όλες τις αναπροσαρμογές που χρειάζονται, προκειμένου να αξιοποιήσετε όλα τα ταλέντα σας. Μην κάνετε περικοπές στα όνειρά σας, γιατί η περίοδος ενδείκνυται για επεκτάσεις και επενδύσεις. Μην αρκεστείτε σε αυτά που ήδη έχετε, να κάνετε μεγαλεπήβολα όνειρα και να διευρύνετε την οπτική σας. Συγκεντρωθείτε, αξιολογήστε τις ικανότητές σας και επιστρέψτε στη δημιουργικότητά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia