ζώδια Τοξότης Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

sagittarius

Ο Δεκέμβριος αναμένεται να είναι ένας ιδιαίτερος και ενδιαφέρων μήνας για την πορεία που θα πάρει η ζωή σας στο εξής, αγαπητοί Τοξότες!

Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα σε πολλούς τομείς, είναι αυτές που θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια.

Από πλευράς σας καλείστε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες, για να αρχίσετε να απολαμβάνετε τη ζωή σας με λιγότερο κόπο.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για τον τελευταίο μήνα αυτής της χρονιάς θα υπάρχει μια εξαιρετικά ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η Έρις και ο Άρης θα αποτελέσουν τους ουράνιους προστάτες σας και θα μετατρέψουν κάθε κατάσταση σε αποδοτική ευκαιρία. Εσείς καλείστε να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό σας, προκειμένου να αποτελέσει την ώθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε και να εξελίξετε τα όνειρά σας!

ζώδια Τοξότης Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Σε γενικές γραμμές, οι πρακτικές που θα ακολουθήσετε σε κάθε τομέα της ζωής σας, θα είναι αυτές που θα καθορίσουν τον τρόπο λειτουργίας σας στη συνέχεια. Γι’ αυτό μην βιάζεστε για τίποτα και να είστε εστιασμένοι στη βελτίωση του επικοινωνιακού σας χαρίσματος. Αν και τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε την τύχη σας στα χέρια σας, ο παρορμητισμός σας είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε αποφάσεις που να μην υλοποιούν τους στόχους σας… Θα είναι συνετό για εσάς να κάνετε τους συμβιβασμούς που απαιτούνται, για να καταλήξετε στις καλύτερες δυνατές συμφωνίες!

taro-zodia-76

Να ξέρετε ότι μέσα στον Δεκέμβριο ο πολεμιστής Άρης θα σας ωθεί να δράσετε όσο πιο δυναμικά γίνεται. Εσείς πρέπει να αντισταθείτε στις παρορμήσεις και να δράσετε στρατηγικά. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να επιστρατεύσετε τη σύνεση αλλά και τη διαίσθησή σας, προκειμένου να κάνετε επιλογές που θα εξομαλύνουν τα δυσχερή σημεία σε όλων των τύπων τις σχέσεις σας.

ζώδια Τοξότης Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Τα άστρα σας συστήνουν να κάνετε την κάθε κίνησή σας με γνώμονα την ευθύνη σας προς το μέλλον. Πολλές διχόνοιες μπορούν να ξεπεραστούν και να ξεχαστούν, αρκεί να είστε ειλικρινείς και συνεπείς σε όσα λέτε. Να δράτε με αισιοδοξία και χωρίς δισταγμό, να παρατηρείτε και να αναπτύσσετε κάθε μέσο που σας παρέχεται. Η αρτιότητα και μελέτη των κινήσεων θα αποτελέσει το πλεονέκτημά σας στις πιο καίριες στιγμές!

taro-6-9

Όσοι Τοξότες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Δεκέμβριο θα έχετε τα φόντα να σημειώσετε σημαντική πρόοδο και στον οικονομικό τομέα. Θα έχετε την ευχέρεια να ολοκληρώσετε κάθε παράπλευρο εγχείρημά σας, ώστε να μείνετε στη συνέχεια εστιασμένοι μόνο σε όσα έχουν πραγματικά σημασία. Δεν αναμένονται εμπόδια ή προβλήματα σε αυτή την πορεία, τα περισσότερα πεδία θα διέπονται από αίσιες συνθήκες.

Αυτό που είναι καίριο στη διάρκεια αυτού του μήνα, είναι να μελετήσετε συνειδητά τους ανθρώπους που συνεργάζεστε… Ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση, το γνωστικό πεδίο και η ετοιμότητά τους σε κάθε συγκυρία, θα αποδειχθούν ζωτικές πτυχές για την εξέλιξη της επιχείρησής σας. Να ξέρετε ότι δεν ενδείκνυται καμία συμπεριφορά εγωκεντρισμού και επιβολής, γιατί θα λειτουργήσει εναντίον σας ακόμα και στην πιο αθώα έκφρασή της!

tarw-erwtoskopio

ζώδια Τοξότης Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Τοξότες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, κατά τον τελευταίο μήνα αυτής της χρονιάς πρέπει να κινηθείτε με μειωμένη ταχύτητα. Θα είναι σημαντικό να καθορίσετε μέσα σας τώρα, όσα λαχταράτε να πραγματώσετε στην επαγγελματική σας αρένα. Όλα τα υπόλοιπα θα βρουν αυτόνομα τη θέση τους στη συνέχεια. Μην ενδώσετε στην παρόρμηση να χρονοτριβείτε ή να αποσπάτε η προσοχής σας τις εργάσιμες ώρες… Θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα η έγκαιρη ολοκλήρωση κάθε υποχρέωσής σας χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα!

Αν ανοίξετε τον Δεκέμβριο με άρτιο σχεδιασμό των καθηκόντων σας, δεν θα χρειαστεί να επανέλθετε σε κάτι για αναθεώρηση. Η συνέπεια και η αποδοτικότητά σας θα τραβήξουν την προσοχή των ατόμων με επιρροή, που θα σας ανοίξουν πόρτες για την άνοδό σας στην επαγγελματική κλίμακα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia