ζώδια Τοξότης Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

sagittarius-and-health

Καλή χρονιά σε όλους, αγαπητοί Τοξότες! Είστε έτοιμοι για αλλαγές;

Με αυτές θα ασχοληθείτε τον Ιανουάριο του 2019, που μπαίνει έτοιμος να καθορίσει την κατεύθυνσή σας για όλη τη χρονιά!

Οι ενδείξεις έχουν θετικό πρόσημο για την πορεία σας, αρκεί να είστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση!

zodia-taro-45

Η μόνη περίπτωση να σημειωθούν αστάθειες στην καθημερινότητά σας, είναι να την αλλάξετε εσείς. Επί αυτού θα ασχοληθεί η Έριδα, η υποκινητής του ζωδίου σας, η οποία θα συνυπάρξει στον άξονα Γης – Ήλιου που κυριαρχεί σε αυτό τον κύκλο.

Πιο συγκεκριμένα, η δυναμική των γεγονότων μέσα στον Ιανουάριο δεν θα έχει τη διαδοχή που έχετε συνηθίσει. Οι Τοξότες μπαίνετε σε μια «μαχητική» αρένα, για την οποία δεν θα έχετε χρόνο να προετοιμαστείτε. Χωρίς να σας είναι απαραίτητο, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τους γνήσιους φίλους σας… Αυτός είναι ο μήνας που η φιλία, η κοινωνικότητα και η θετική σκέψη θα βρεθούν στο προσκήνιο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Είναι γεγονός ότι το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα είναι η πιο δύσκολη περίοδος για όλους τους Τοξότες. Παραδοσιακά, είναι ένα διάστημα που κανείς δεν είναι εξαιρετικά δραστήριος… Αλλά αν εσείς αδρανήσετε, ρισκάρετε να χάσετε εξαιρετικές ευκαιρίες. Είναι καίριας σημασίας να εστιάσετε στα ρεαλιστικά δεδομένα σας, ειδικά όσοι θέλετε να επιφέρετε αλλαγές στη ζωή σας!

ζώδια Τοξότης Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτή την περίοδο, οι αδέσμευτοι Τοξότες ενδέχεται να συναντήσετε αναπάντεχα το άλλο σας μισό! Το πόσο δυνατή και μακροπρόθεσμη θα είναι αυτή η σχέση, είναι διαφορετικό κεφάλαιο. Όσοι Τοξότες είστε δεσμευμένοι, θα δείτε να επιλύετε πιο εύκολα τα θέματα της καθημερινότητας. Το μόνο που θα χρειαστούν, είναι περισσότερη προσοχή και λιγότερο κόπο. Έτσι θα μπορέσετε να διοχετεύσετε την ενέργεια και τη σκέψη σας στον εργασιακό και οικονομικό τομέα. Τα αποτελέσματα που θα έχετε και τα έσοδά σας, θα είναι αρκετά για να κάνετε επιτυχημένα ξεκινήματα. Όσα πραγματώσετε τώρα, θα αποτελέσουν εξαιρετική επένδυση συνολικά για τη ζωή σας!

chartomantia-098

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, οι Τοξότες προβλέπεται να βιώσετε κάποια συναισθηματική ανατροπή. Το πιο πιθανό είναι να αφορά σημαντικά γεγονότα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια ιατρική επέμβαση ή έχετε θέματα υγείας, αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να ασχοληθείτε. Ενώ άλλοι ανακτούν την ταχύτητά τους αυτές τις μέρες, εσείς καλείστε να πάτε αντίθετα στην παράδοση… Εναπόκειται σ’ εσάς να επιλέξετε να ξεκουραστείτε ή όχι. Κάθε τομέας θα εξελίσσεται αυτόνομα, γι’ αυτό δεν υπάρχουν αποδοτικές ή μη λύσεις!

ζώδια Τοξότης Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτή την περίοδο ενδέχεται να λάβατε ανέλπιστα οικονομικά οφέλη, αρκεί να έχετε καταβάλει από πριν τη σκληρή δουλειά που απαιτείται. Όσοι Τοξότες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, έχετε αίσιες προοπτικές για δυναμικές εξελίξεις. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να χειριστείτε συμβόλαια και συμφωνίες, που αφορούν νέα ξεκινήματα ή επέκταση σε καινούργιες αγορές!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου αναμένεται να φέρει πολλές επιτυχίες! Ιδιαίτερα θα ευνοηθούν οι Τοξότες που εργάζονται με υπαλληλική σχέση ή όσοι τώρα ξεκινούν ατομικά επιτηδεύματα. Στο τέλος του πρώτου μήνα του 2019 θα κάνετε τις πιο σημαίνουσες καινούργιες επαφές. Θα νιώσετε ότι μπορείτε να αδράξετε κάτι θετικό, υπό οποιεσδήποτε συγκυρίες!

Για να καταφέρετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, πρέπει να αποτιμάτε επιμελώς όλους τους παράγοντες. Δεν είναι συνετό να παραδίνεστε στα συναισθηματικά σας θέλω, ούτε να παραμελείτε την επίλυση των δυσκολιών που θα ανακύπτουν. Τώρα καλείστε να σκέφτεστε διεξοδικά το κάθε επόμενο βήμα σας!

ζώδια Τοξότης Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αν κάποιοι νιώσετε να επιβαρύνεστε από τις συνεχείς αλλαγές των καταστάσεων, πρέπει να μειώνετε ταχύτητα ή να αποσύρεστε για λίγο. Με αυτή τη στρατηγική, θα καταφέρετε περισσότερα αποτελέσματα από όσα αναμένετε. Στα τέλη του Ιανουαρίου θα νιώθετε πιο ήρεμοι στην προσωπική σας ζωή, ενώ η εργασιακή θα κινείται δυναμικά. Η ατμόσφαιρα θα συνάδει πλήρως με τις πρακτικές απαιτήσεις, άρα μπορείτε να δράσετε με άνεση και ψυχραιμία. Με αυτό το σκεπτικό, θα καταφέρετε πιο σύντομα όσα συνήθως θα απαιτούσαν περισσότερο χρόνο… Αρκεί να το αποφασίσετε και να το κάνετε πράξη!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra