ζώδια τοξότης Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Sagittarius

Πολλά θα κινηθούν με τρόπους που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα μέσα στον Σεπτέμβριο, αγαπητοί Τοξότες!

Στο πλευρό σας θα σταθούν τώρα ο Δίας της τύχης και η Δήμητρα της σοδιάς, σε αντίθεση με το γεγονός ότι η εν λόγω πλανήτης συνήθως πρόσκειται αρνητικά προς εσάς.

Η ατμόσφαιρα αυτής της περιόδου, σε συνδυασμό με τις αποφάσεις που θα πάρετε εσείς οι ίδιοι, αναμένεται να φέρουν αποτελέσματα που θα σας χαροποιήσουν και θα σας ικανοποιήσουν!

zodia-taro-45

Το στοιχείο που θα βοηθήσει πολύ την εξέλιξή σας κατά τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, θα είναι η συνεχής κίνηση. Είναι μια περίοδος που απαιτεί δράση, να μην δίνετε παραπάνω σημασία απ’ όση χρειάζεται σε καταστάσεις που θα σας κουράζουν. Παράλληλα, δεν πρέπει να χαραμίζετε πολύ από τον χρόνο σας μένοντας σε ένα μέρος ή ένα αντικείμενο απασχόλησης. Κυριολεκτικά, μέσα στον Σεπτέμβριο θα ωφεληθείτε αν βρίσκεστε ταυτόχρονα παντού!

Μιας και δεν αναμένονται αλλαγές εκ θεμελίων σε κάποιον τομέα της ζωής σας, πρέπει να συλλογιστείτε αυτή την περίοδο ως φάση αποφυγής κάθε στεναχώριας, κάθε συναισθήματος απόρριψης ή πίεσης. Εξαιτίας των ιδιόρρυθμων κινήσεων του Ερμή στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, η συναισθηματική σας κατάσταση θα έχει τη δυναμική να επηρεάσει άμεσα την υγεία σας. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας αφεθεί σε αρνητικές σκέψεις, γιατί τότε θα νιώσετε σαν να μαζεύονται προβλήματα και να γίνονται βουνό γύρω σας!

ζώδια τοξότης Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro-zodia-76

Σε γενικές γραμμές, αν κάτι δεν κυλήσει ομαλά και με θετικό πρόσημο αυτό τον μήνα, θα φέρετε την ευθύνη εσείς και μόνο. Για να αποκομίσετε τα περισσότερα δυνατά οφέλη, αρκεί να αναλύετε την κάθε κατάσταση ώστε να κατανοείτε το υπόβαθρό της και να αναζητάτε την «ερμηνεία» της. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του, μην ξεφύγει τίποτα της προσοχής σας. Δουλέψτε όσο πρέπει, για να διανύσετε έναν απολαυστικό και αποδοτικό πρώτο μήνα του φθινοπώρου!

Ο επαγγελματική και οικονομικός τομέας θα κυλήσει με ευκολία για εσάς, καθώς έχετε τα εχέγγυα να αποκτήσετε πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Το σύμπαν θα σας παράσχει τις κατευθύνσεις για τις κινήσεις σας προς κάθε πλευρά, ώστε να στρέψετε πολλές καταστάσεις προς όφελός σας. Να έχετε συνεχώς το βλέμμα σας στραμμένο στις πιθανά επικίνδυνες πτυχές των εγχειρημάτων σας – ειδικά όσων αναμένετε να κυλήσουν με απόλυτη επιτυχία, όπως και στους συμμάχους σας!

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι Τοξότες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Σεπτέμβριο θα έχετε το περιθώριο να λειτουργήσετε με περισσότερη ηρεμία και στρατηγικό σχεδιασμό. Οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν θα είναι αρκετές, ώστε να επιφέρετε τις αναδιαρθρώσεις που επιθυμείτε – περισσότερο στους εξωγενείς παράγοντες και λιγότερους στους εσωτερικούς.

Οι δράσεις σας μπορεί να αφορούν την επέκταση του επιτηδεύματός σας, την προσέγγιση μιας διαφορετικής αγοράς ή την κατάληξη μιας σημαντικής καινούργιας συμφωνίας. Η στρατηγική θα αποδειχθεί το καίριο εργαλείο σας μέσα στον Σεπτέμβριο, γι’ αυτό δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να ωθηθείτε από συμβουλές τρίτων. Εσείς πρέπει να είστε οι μόνοι κριτές των συγκυριών, εκείνοι που θα αξιολογήσετε τις προοπτικές αλλά και τις συνέπειες του κάθε επόμενου βήματός σας!

ζώδια τοξότης Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-3-zodia

Όσοι Τοξότες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου καλείστε να δώσετε περισσότερη σημασία στις συμβουλές των ανθρώπων που εμπιστεύεστε και ξέρετε ότι θέλουν το καλό σας. Θα είναι σημαντικό να καθορίσετε από νωρίς την κατεύθυνση που θέλετε να πάρετε, ώστε να αξιοποιήσετε άρτια όλες τις πηγές αλλά και τα κίνητρα που θα έχετε!

Αν σκέφτεστε μια αλλαγή εργασίας, αλλαγή πόστου, τη διεκδίκηση μιας αύξησης η προαγωγής, ο Σεπτέμβριος είναι αίσια στιγμή για να κινηθείτε προς αυτές τις κατευθύνσεις. Έχετε τις καλύτερες προοπτικές, αν εργαστείτε σκληρά και με δημιουργικό πνεύμα. Σε καμία περίπτωση μην αφήσετε την προσοχή σας να αποσπαστεί από τους στόχους σας και μην περιορίσετε τα οράματα και τον εαυτό σας σε ημίμετρα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65