Ζώδια, Το μαντικό Εκκρεμές δίνει απαντήσεις μέσα από ένα ΝΑΙ ή ΌΧΙ

0c0165ec70626d4946ee7c57ec4b0d7d

Ζώδια, Το μαντικό Εκκρεμές δίνει απαντήσεις μέσα από ένα ΝΑΙ ή ΌΧΙ

Ζώδια προβλέψεις για 1 – 3 εβδομάδες:

Κριός ΝΑΙ

Μόνο θετικές και ουσιώδεις, θα είναι οι απαντήσεις που θα λάβετε από το άτομο που αγαπάτε. Μπορεί να έχουν αργήσει αλλά σίγουρα, μέσα από όλα αυτά θα βγείτε δικαιωμένοι.

zodia-taro-45

Ταύρος ΟΧΙ

Δεν είναι τελικά, ο οριστικός χωρισμός αυτός που ζείτε. Μπορεί να έχετε καβγαδίσει, με το άτομο που αγαπάτε, αλλά από την νέα εβδομάδα, οι επικοινωνίες θα ξανα- αρχίσουν.

Δίδυμοι ΝΑΙ

Περιμένετε εδώ και καιρό, μια είδηση από τον επαγγελματικό σας χώρο. Έρχεται και είναι ακόμη καλύτερη από αυτήν που περιμένατε. Τώρα πρέπει να δράσετε με ωριμότητα.

Καρκίνος ΟΧΙ

Δεν θα δώσετε τελικά από την δική σας την μεριά, μια ακόμη ευκαιρία, στο άτομο που σας την ζητάει, αν πρώτα δεν γίνουν κάποιες σοβαρές αλλαγές στην καθημερινότητα του.

zodia-9865

Ζώδια, Το μαντικό Εκκρεμές δίνει απαντήσεις

Λέων ΟΧΙ

Δεν είστε έτοιμοι, για να μπείτε σε μια πιο σοβαρή και επίσημη σχέση. Θέλετε από την μεριά σας πρώτα να πεισθείτε ότι όλα αυτά, που σας λέει είναι πέρα για πέρα αληθινά.

Παρθένος ΟΧΙ

Δεν είναι αυτός που σκέφτεστε, το επόμενο σας ταίρι! Θα δείτε ότι μέσα από τις συμπεριφορές του, θα σας δείξει πράματα που δεν θέλετε να έχετε μέσα στην καθημερινότητα σας.

Ζυγός ΟΧΙ

Είναι περίεργα τα πράματα μέσα στο μυαλό σας, και μάλλον δεν είστε και σε όλα σας έτοιμοι, για να φύγετε από αυτήν την τόσο δύσκολη αισθηματικά σχέση.

zodia-zwdia-9988

Σκορπιός ΝΑΙ

Θα έχετε την ευκαιρία, μέσα στις επόμενες ημέρες, και πριν να έρθει ο Μάρτιος, να ξεκαθαρίσετε με το άτομο που αγαπάτε, τι θέλει ο καθένας, από αυτήν την ιστορία.

Τοξότης ΝΑΙ

Ελπίδες πολλές θα σας δώσει ο πρώην σας, μέσα από μια επόμενη του επικοινωνία – συνάντηση, και μέσα στις τελευταίες ημέρες του μήνα, θα γίνετε πάλι ζευγάρι.

Αιγόκερως ΟΧΙ

Δεν θα κλείσετε αυτήν την φορά τα μάτια σας, σε καταστάσεις που δεν σας αρέσουν. Το πιο πιθανόν είναι άμεσα εσείς να απομακρυνθείτε, από άτομα που είναι διαφορετικά από εσάς.

zodia-88

Υδροχόος ΟΧΙ

Θα μάθετε κάτι για το άτομο που σας ενδιαφέρει, αρκετά σοβαρό και μάλλον αυτό θα σας σταματήσει, από την ερωτική σας πολιορκία και διεκδίκηση του!

Ιχθείς ΝΑΙ

Μια νέα αγάπη, έρχεται στον δρόμο σας. Ισχυρή προσωπικότητα θα σας πλησιάσει άμεσα και θα σας δώσει αισθηματικά, ότι σας έχει λείψει από τα παλιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia