ζώδια Υδροχόος Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Aquarius-star

Αγαπητοί Υδροχόοι, το σύμπαν σας δίνει το ελεύθερο να κινηθείτε με άνεση προς όλες τις κατευθύνσεις!

Ευχάριστες εξελίξεις σας αναμένουν μέσα στον Απρίλιο. Αυτές θα αφορούν τόσο καινούργιες ευκαιρίες που θα προκύψουν, όσο και αυξήσεις των εισοδημάτων σας!

ζώδια Υδροχόος Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις παίρνουν πιο θετικό πρόσημο κατά τον δεύτερο μήνα της Άνοιξης. Θα βοηθήσετε εσείς τον εαυτό σας, όπως και πολλά άτομα του περιβάλλοντός σας. Μεγάλη χαρά θα σας δώσει η ενδυνάμωση των σχέσεών σας στους κόλπους της οικογένειας. Η υγεία σας θα είναι καλή, γι’ αυτό ενδείκνυται να μην καταπονήσετε τις σωματικές σας αντοχές!

zodia-taro-45

Για όλη αυτή τη ζωτικότητά σας, θα φροντίσει ο Ποσειδώνας που αποτελεί την κινητήρια δύναμή σας. Παράλληλα, η κυρίαρχη θέση του Ήλιου απέναντί σας όλη αυτή τη χρονιά, προσθέτει τον παράγοντα της επιτυχίας στις δράσεις σας. Να είστε σε επαγρύπνηση και δεκτική διάθεση, γιατί σας αναμένουν εκπλήξεις και απρόβλεπτες τροπές: Δεν πρέπει να αποφύγετε τις ενδεδειγμένες αλλαγές, σε αυτή τη φάση που ευνοεί τις σημαντικές αποφάσεις και τις οικονομικές επενδύσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να αποτελέσουν εναρκτήριο λάκτισμα για πολλούς τομείς. Θα δείτε να μεταλλάσσονται πολλές τάσεις και απόψεις που έχετε ως τώρα, όσο κι αν θελήσετε να αντισταθείτε. Είναι πιο συνετό να καλωσορίσετε τους καινούργιους κανόνες και να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Έτσι θα αντιληφθείτε πιο γρήγορα τα οφέλη και τα πλεονεκτήματά τους!

Στα εργασιακά σας, μπορείτε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αν αυξηθούν τα καθήκοντά σας στη διάρκεια του μήνα, μην εκφράσετε αντιρρήσεις. Η αποδοτική και έγκαιρη διεκπεραίωσή τους, θα σας επιφέρει κέρδη που ίσως να μην έχετε ονειρευτεί καν. Αν κάτι σας ενοχλήσει, να στηρίξετε τις θέσεις σας και να παλέψετε για το δίκαιο. Όσοι Υδροχόοι έχετε δική σας επιχείρηση: Μην κινήστε αυτόνομα και μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Ο χρόνος θα είναι αντίπαλός σας, γι’ αυτό μην καθυστερείτε άσκοπα!

ζώδια Υδροχόος Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου θα διέπεται από εξισορροπητική διάθεση. Αν εστιάσετε όλη την προσοχή σας στα εργασιακά, θα σας απορροφήσουν πριν καν το καταλάβετε. Γι’ αυτό προτιμήστε να ασχοληθείτε με κάποια οικογενειακά θέματα. Όσοι Υδροχόοι είστε δεσμευμένοι, προσέξτε την καθημερινότητά σας. Οι όποιες διαφωνίες πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα, με εξάλειψη των αιτιών τους. Μην παίρνετε τα πάντα προσωπικά και μην αλλάζετε το θέμα των συζητήσεων. Όσο πιο γρήγορα επιλύετε τις δυσχέρειες, τόσο περισσότερο χρόνο θα εξοικονομείτε για τις «άλλες» ανάγκες της σχέσης σας!

Κάποια οικονομικά θέματα μπορεί να σας εκπλήξουν αυτή την περίοδο… Επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητα και την φαντασία σας, τα στοιχεία που διαθέτει σε πλεόνασμα το ζώδιό σας! Όσοι Υδροχόοι είστε αδέσμευτοι, θα νιώθετε καλά τώρα που όλα γύρω σας θα είναι απλά και διαυγή. Αν χρειαστεί να κάνετε μια σημαντική επιλογή, να προχωρήσετε χωρίς να δημιουργήσετε αντιπαλότητες. Η ζωή είναι δική σας, δεν έχετε να λογοδοτήσετε σε κανέναν για την πορεία που της δίνετε. Διατηρήστε την επαφή με τους φίλους σας: Θα σας στηρίξουν σε δύσκολες στιγμές, αν και είναι πιο πιθανό εκείνοι να θέλουν συμβουλές από εσάς!

ζώδια Υδροχόος Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να αποτελέσει την κορύφωση αυτής της περιόδου. Τώρα πρέπει να μοιράσετε εξίσου τον χρόνο σας στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Είναι αίσια στιγμή για να κάνετε εμπορικές και οικονομικές συνδιαλλαγές. Φροντίστε μόνο να έχετε μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, να μην αφήσετε περιθώριο για αμέλειες. Αν έχετε συζητήσεις με συναδέλφους, να εμμείνετε στις θέσεις σας μέχρι να επικρατήσουν. Αν στην πορεία διαπιστώσετε ότι έχετε άδικο, μην διστάσετε να απολογηθείτε και να επανορθώσετε το συντομότερο!

Η ελαστικότητα είναι απαραίτητη αυτές τις μέρες και σε όσους Υδροχόους έχουν δική τους επιχείρηση. Να την επιδείξετε σε συναντήσεις με συνεργάτες – αλλά όχι με ανταγωνιστές. Και η προσωπική σας ζωή χρειάζεται παρουσία και συνεργατικό πνεύμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε προβλήματα. Να ξέρετε ότι δεν πρέπει να αποδυναμώσετε τους δεσμούς με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy