ζώδια Υδροχόος Αύγουστος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Aquarius

ζώδια Η γαλήνη και η ηρεμία δεν είναι στοιχεία που διευκολύνουν την ιδιοσυγκρασία σας, αγαπητοί Υδροχόοι!

Εσείς είστε άτομα της δράσης, της εξέλιξης και της καινοτομίας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αύγουστος θα σας φανεί εξαιρετικά πιεστικός.

Ενδέχεται να δυσκολευτείτε στο συντονισμό με τα άτομα που θα είναι γύρω σας… Ίσως να έχετε μια αίσθηση ότι μένετε πίσω, ότι δεν προλαβαίνετε τους ρυθμούς της ζωής!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρά την δυσχερή πρώτη εικόνα του μήνα, όλα εναπόκεινται στη δική σας αποφασιστικότητα. Ο Αύγουστος θα σας δώσει ευκαιρίες να συνειδητοποιήσετε ότι οι καταστάσεις σας προχωρούν, απλώς με εντελώς διαφορετική στρατηγική. Κάποια πράγματα που είχατε σχεδιάσει ενδέχεται να αναβληθούν προς το παρόν, άλλα είναι πιθανό να καταστούν εντελώς αδιάφορα!

Αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι θα κεντριστεί ο ψυχολογικός σας τομέας. Θα υπάρξουν στιγμές στην έναρξη του μήνα, που θα θεωρήσετε ότι δεν σας εκτιμούν και ότι οι πιέσεις πανταχόθεν σας εξαντλούν. Το καίριο εργαλείο σας θα είναι να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους και να παραμένετε συντονισμένοι με τις εξελίξεις. Με λίγα λόγια, καλείστε να επιλέξετε αν θα αξιοποιήσετε τον χρόνο σας ή θα τον σπαταλήσετε άνευ στόχου!

zodia-zwdia-9988

ζώδια Υδροχόος Αύγουστος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα, αναμένεται να ανοίξουν κάποιες καινούργιες προοπτικές προόδου μετά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ σας, γι’ αυτό μην βιαστείτε να κάνετε κινήσεις ή να πάρετε αποφάσεις. Το σύμπαν σας δίνει το περιθώριο να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις, ώστε να προσαρμοστείτε στις νέες συγκυρίες. Το ευχάριστο νέο για αυτό τον μήνα, είναι ότι δεν αναμένεται καμία ανατροπή ή αρνητική εξέλιξη στα θέλω σας!

Ο οικονομικός τομέας θα κυλήσει επίσης με σταθερό ρυθμό μέσα στον Αύγουστο. Επειδή δεν διαβλέπονται ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας, να ξέρετε ότι θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή για την πραγμάτωση των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο «νηνεμίας» για να κλείσετε εκκρεμότητες δευτερεύουσας σημασίας. Από τα μέσα του μήνα και μετά ασχοληθείτε με την τελειοποίηση σχεδίων για τα μελλοντικά σας εγχειρήματα, κίνηση που θα αποβεί προς όφελός σας στη συνέχεια!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια Υδροχόος Αύγουστος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Η κοινωνική σας ζωή θα αντιμετωπίσει κάποιες προκλήσεις μέσα στον Αύγουστο. Αυτές θα σας δώσουν την ώθηση να ρίξετε μια ματιά στο πρόσφατο παρελθόν: Να ασχοληθείτε με κάποια προβλήματα που δεν τους δώσατε την ενδεδειγμένη λύση ή τα αφήσατε να λιμνάσουν γι’ αυτό σας απασχολούν ακόμη. Αυτή είναι ιδανική στιγμή να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος!

Από τα μέσα του μήνα και μετά, η ατμόσφαιρα και οι συγκυρίες στους περισσότερους τομείς αναμένεται να αλλάξουν. Θα σας προκύψουν κάποιες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προκλήσεις… Αλλά πρέπει να είστε διατεθημένοι να βγάλετε στην επιφάνεια τις ευαίσθητες πτυχές σας που συνηθίζετε να κρύβετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9