ζώδια Υδροχόος Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Aquarius

Ο Δεκέμβριος αναμένεται να εξελιχθεί ως μια εξαιρετικά επιτυχημένη περίοδος για τη ζωή όσων ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου!

Όπως για όλα τα ζώδια του Αέρα, στο πλάι σας θα σταθεί ο πολεμιστής Άρης… Πρόκειται για έναν πλανήτη που συνήθως δεν σχετίζεται με το ζώδιό σας.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την συνεχή παρουσία του κυβερνήτη σας του Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσουν να αγγίξετε νέες κορυφές!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο τελευταίος μήνας της φετινής χρονιάς μπορεί να καταστεί η πλέον ιδανική περίοδος της ζωής σας για να αφομοιώσετε καινούργιες πληροφορίες. Είναι σχεδόν απίθανο να βρεθεί κάποιος ή κάτι, που να σας εμποδίσει να ανακαλύψετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Επιπρόσθετα, η περίοδος ενδείκνυται για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να εξελίξετε την πνευματικότητα και τη δημιουργικότητά σας.

Από την άλλη πλευρά, ο Δεκέμβριος θα έχει την ιδιαιτερότητα της οικονομικής ελευθερίας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε το περιθώριο να κινηθείτε χωρίς περιορισμούς και χωρίς συγκεκριμένους στόχους… Φυσικά, δεν πρέπει να υπερβάλετε ή να κάνετε σπατάλες. Θα έχετε την ευχέρεια να πάρετε κάποια ρίσκα σε οικονομικό επίπεδο, χωρίς να διστάσετε για τις συνέπειες!

taro-zodia-76

Η επαγγελματική και οικονομική αρένα θα κυλήσει με σχετική ευκολία για εσάς στη διάρκεια αυτού του μήνα. Αυτή την θα την νιώσετε από τις πρώτες κιόλας μέρες του. Θα σας παρέχονται κατευθύνσεις για τις κινήσεις σας, που θα σας επιτρέψουν να ορίζετε την ακριβή πορεία σας. Διαθέτοντας αυτό το πλεονέκτημα, θα καταφέρετε να στρέψετε πολλές καταστάσεις προς όφελός σας και να εξαλείψετε εύκολα τον ανταγωνισμό!

ζώδια Υδροχόος Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Να έχετε υπόψιν σας ότι η ετοιμότητα θα είναι αυτή που θα καθορίσει όλες τις εξελίξεις. Τούτου λεχθέντος, ο Δεκέμβριος ενδείκνυται για την προώθηση όσων εγχειρημάτων έχετε ήδη σε εξέλιξη. Καλύτερα να μην ξεκινήσετε κάτι τώρα εκ θεμελίων και εστιάστε στα σημαντικά σημεία του κάθε στόχου σας. Πρέπει να δράτε τη συγκεκριμένη στιγμή που σας δίνεται το έναυσμα, γιατί ίσως να μην μπορείτε να επιστρέψετε ξανά σε εκείνο το σημείο αργότερα. Γι’ αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα και με προσοχή, στα σχέδια και όσα πραγματικά λαχταράτε να πετύχετε στη ζωή σας!

chartomantia-098

Όσοι Υδροχόοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, τώρα μπορείτε να επικεντρωθείτε ολοκληρωτικά στα εγχειρήματα που συλλογίζεστε εδώ και καιρό αλλά δεν καταφέρνατε να πραγματώσετε. Αυτά μπορεί να αφορούν την επέκταση του επιτηδεύματός σας ή την κατάληξη μιας σημαντικής καινούργιας συμφωνίας. Οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν θα είναι πολλές και θα ακολουθούν η μία την άλλη με γοργό ρυθμό, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να μετατραπείτε σε μια μηχανή εστιασμένης ενέργειας!

ζώδια Υδροχόος Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Ακόμα κι αν κάποιοι παράγοντες διαφέρουν πολύ από αυτούς που έχετε συνηθίσει, το σύμπαν θα σας παράσχει εργαλεία για να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο. Μην παραβλέπετε τις συμβουλές που θα σας δίνουν οι συνεργάτες σας… Αλλά να το σκέφτεστε πολύ πριν τις μετατρέψετε σε πράξη. Μην αμελήσετε να διαβάσετε και τα πιο μικρά γράμματα σε καθετί που θα κληθείτε να υπογράψετε, ακόμα κι αν πρόκειται για συμφωνία με άτομα που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε!

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Υδροχόοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Δεκέμβριο πρέπει να επιδείξετε αυτοσυγκράτηση. Να είστε σε ετοιμότητα να δράσετε προς πολλές κατευθύνσεις, χωρίς να χάνετε την επαφή σας με τις αλλαγές που θα συντελούνται γύρω σας. Είναι πιθανή μια αλλαγή πόστου, μια αύξηση ή μια γενικότερη βελτίωση των εργασιακών σας συνθηκών. Ωστόσο, φροντίστε να μην αποσπαστεί η προσοχή από τα ζητούμενά σας, αν το κέντρισμα δεν αφορά κάτι εξαιρετικά σημαντικό…

Σε γενικές γραμμές, ο τελευταίος μήνας της χρονιάς θα είναι ενδιαφέρων και δραστήριος αν είστε ανοικτοί σε νέες εναλλακτικές των προοπτικών σας. Το βασικό του ζητούμενο, είναι να δώσετε περισσότερη σημασία στην εσωτερική σας ωρίμανση και όχι στην εξωτερική εξέλιξη!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66