ζώδια Υδροχόος Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Aquarius-star

Καλή χρονιά σε όλους, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο Ιανουάριος του 2019 θα είναι ένας μήνας με θετικό πρόσημο για όλους σας.

Ευχάριστη εξέλιξη θα αποτελέσει το γεγονός ότι δεν θα είναι μια φάση έντονης δράσης, όπως για τα περισσότερα ζώδια.

Αυτό θα σας κάνει πιο ανεξάρτητους, άρα και πιο ρεαλιστικούς έναντι όλων των καταστάσεων!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ποσειδώνας αποτελεί την κινητήρια δύναμη για το ζώδιο του Υδροχόου. Μέσα στον Ιανουάριο θα είναι μειωμένη η ενεργειακή του επίδραση πάνω σας, γι’ αυτό θα είστε πιο ήρεμοι και χαλαροί. Παράλληλα, θα βρίσκετε παραπάνω από έναν τρόπους για να αντεπεξέλθετε σε κάθε συγκυρία. Αυτή η ουράνια ατμόσφαιρα σας δίνει το ελεύθερο να δράσετε με όποιον τρόπο θέλετε, ορμητικά ή με επιφύλαξη… Η ιδιαιτερότητα αυτού του μήνα, είναι ότι θα έχετε χρόνο να σκεφτείτε και να αδράξετε όλα τα πλεονεκτήματα κάθε κατάστασης!

ζώδια Υδροχόος Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Με αυτή την πρακτική θα χαρείτε επιτυχίες, τόσο σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο όσο και στα προσωπικά σας. Υπάρχουν οι δυνατότητες να σημειώσετε κέρδη, όπως και να ανορθώσετε την επαγγελματική σας δράση σε ανώτερα επίπεδα. Στον εργασιακό χώρο θα σας δοθούν ευκαιρίες να αποδείξετε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα απολαύσετε την εμπειρία και θα ανοίξετε νέες προοπτικές για τον εαυτό σας. Να ξέρετε ότι ο υλικός και ο συναισθηματικός τομέας θα συμβαδίζουν αυτή την περίοδο, γι’ αυτό να αναμένετε και έρωτες!

taro-zodia-76

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα θέσει τον βηματισμό σας για τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Θα κατανοήσετε γρήγορα τις ιδιαιτερότητες αυτού του κύκλου και θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε προς όφελός σας τις καταστάσεις που θα αλλάζουν γρήγορα. Η συμβουλή των άστρων για εσάς είναι να μην σκέφτεστε μακροπρόθεσμα σε αυτή τη φάση, ούτε καν για την επόμενη εβδομάδα. Μην κλείσετε για τώρα σημαντικές συναντήσεις με συνεργάτες ή και φίλους!

Διαφαίνεται απίθανο να υπάρξουν άτομα που θα σας υπονομεύσουν εσκεμμένα… Ωστόσο, θα είναι κρίμα να σας διαφύγουν πτυχές των καταστάσεων που ενδέχεται να μειώσουν τις επιτυχίες σας. Εσείς πρέπει να έχετε το βλέμμα στραμμένο μόνο στη νίκη, να μην μοιραστείτε με κανέναν τους θριάμβους σας. Αν σας ενδιαφέρει ένα ιδιαίτερο άτομο, να κάνετε ό,τι χρειάζεται μέχρι να πάρετε την απάντηση που θέλετε. Όπως κινήστε επιθετικά στα επαγγελματικά σας, έτσι και στον προσωπικό τομέα θα σας ευνοήσει ο αιφνιδιασμός: Θα σας επιτρέψει να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους!

tarw-erwtoskopio

Το δεύτερο δεκαήμερο του φετινού Ιανουαρίου αναμένεται να είναι πολύ πιο ξεκάθαρο. Τώρα θα βρουν τον σταθερό βηματισμό τους οι τάσεις αυτής της περιόδου, ξεκαθαρίζοντας τις επιλογές σας για την πορεία που θα ακολουθήσετε. Έχει σημασία να προσέξετε ιδιαίτερα τις παραδοσιακές «συγκρούσεις», μεταξύ γονέων και παιδιών. Αν είστε ο γονέας, μην το παρακάνετε με την αυστηρότητα και μην απουσιάσετε από τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων. Μπορείτε να δηλώσετε ότι δεν θα αναμειχθείτε σε κάποια θέματα, ωστόσο να τα παρακολουθείτε παρασκηνιακά εν αγνοία των άλλων… Καλύτερα να μην κάνετε κινήσεις αυτόνομα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε!

ζώδια Υδροχόος Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αν είστε στην πλευρά του παιδιού, αυτές τις μέρες πρέπει να κινηθείτε διακριτικά. Μην πάρετε ρίσκα, ακόμα και σε καταστάσεις που θεωρείτε ότι μπορείτε να ελέγξετε. Οι επιπόλαιες αποφάσεις δεν ευνοούνται, μόνο οι συνεπείς κινήσεις θα σας δώσουν λύσεις και θα σας φτάσουν στον τερματισμό. Όσο πιο γνήσιοι προς τον εαυτό σας παραμείνετε, τόσο πιο πολλά θα καταφέρετε… Ακόμα και εκεί που άλλοι θα αποτύχουν!

zwdia-tarw-zodia-19

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου του 2019, θα είναι η πιο δυναμική αλλά και προβλέψιμη περίοδος αυτού του μήνα. Μην χασομερήσετε με θέματα που δεν κατανοείτε, αποδεχθείτε τις όποιες αλλαγές και προχωρήστε παρακάτω. Δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσουν τώρα συγγενείς που δεν έχετε πολλές επαφές. Επίσης, ενδέχεται να αποφασίσει αιφνίδια ο προϊστάμενός σας να σας μεταθέσει σε άλλο τμήμα. Αντιδράστε με ειλικρίνεια ή και αθωότητα – αλλά σε καμία περίπτωση με υπόγειες δολοπλοκίες… Δεν είναι μια πρακτική που μπορείτε να διαπρέψετε!

ζώδια Υδροχόος Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Στον τομέα της υγείας, τα τέλη αυτού του μήνα είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Φροντίστε να στήσετε ένα τακτικό πρόγραμμα εξάσκησης, με όποιο τρόπο κι αν προτιμάτε να γυμνάζεστε. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και μην αμφιβάλετε για τον εαυτό σας… Είστε ικανοί να εκπλήξετε πολλούς με τα ταλέντα σας, όπως και κάποιοι να εκπλήξουν εσάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream