ζώδια Υδροχόος Ιούλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

ζώδια Ως επικές χαρακτηρίζονται οι εξελίξεις που επιφυλάσσει για εσάς ο Ιούλιος, αγαπητοί Υδροχόοι!

Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, το σύμπαν στήνει ένα αίσιο σκηνικό για επιθυμητές εξελίξεις.

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι να είστε σε επαγρύπνηση για να αδράξετε τις ευκαιρίες!

zodia-taro-45

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του Ιουλίου σας αναμένουν σημαντικές αλλαγές: Δεν αποκλείεται να αλλάξετε καθήκοντα ή εργασιακό χώρο. Όποιο κι αν συμβεί, να ριχτείτε αμέσως στη δουλειά και να αφήσετε τις συζητήσεις για αργότερα. Μην περιορίσετε τον δημιουργικό σας οίστρο και μην αρκεστείτε σε ημίμετρα – γιατί όλα θα είναι εφικτά για εσάς!

Να είστε εστιασμένοι στους στόχους σας και να έχετε συνεχή επαφή με όσα θα τεκταίνονται. Είναι καίριο σημείο προσοχής το να μην γίνετε μανιακοί: Να λειτουργείτε με αυτοπεποίθηση και να αγνοείτε τους όποιους «αρνητικούς» στο περιβάλλον σας. Επίσης, μην αποκαλύψετε σε κανέναν τα μυστικά σας αυτή την περίοδο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να φέρουν ευκαιρίες για να αναλάβετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Έχετε ήδη στήσει το σχέδιό σας, γι’ αυτό επικεντρωθείτε στην υλοποίησή του και μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι. Αν τώρα στήνετε την εργασιακή στρατηγική σας, σκεφτείτε τον εκσυγχρονισμό σας ή την αναδιάρθρωση των πρακτικών σας. Μην διαχωρίσετε τις υποχρεώσεις σας σε σημαντικές και δευτερεύουσες, γιατί είναι βέβαιο ότι θα σας διαφύγει κάτι σημαντικό!

ζώδια Υδροχόος Ιούλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Κινηθείτε συστηματικά, μιας και το σύμπαν θα σας παράσχει την αναγκαία δύναμη και ενέργεια. Όσοι Υδροχόοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, φυσικά και πρέπει να μελετάτε τις προοπτικές σας. Ωστόσο, να προτιμήσετε να δράτε αντί να μιλάτε και να σχεδιάζετε.

Όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, μην αποζητήσετε τον έλεγχο επί παντός επιστητού. Μην ενδώσετε σε κάποιες τάσεις ζήλιας, γιατί ο παρορμητισμός στις αντιδράσεις σας θα επιφέρει πολλά προβλήματα. Όσοι Υδροχόοι είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να κάνετε ιδιαίτερες γνωριμίες αυτές τις ημέρες!

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος Ιούλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να αποτελέσει ορόσημο για τη ζωή πολλών Υδροχόων: Θα διέπεται από δυναμισμό και εύνοια, ενώ θα αρχίσουν να διαφαίνονται αποτελέσματα σε αποφάσεις που πήρατε πρωτύτερα. Από πλευράς σας, δεν πρέπει να χρονοτριβήσετε σε θέματα που αφορούν το παρελθόν ή το μέλλον. Πρέπει να είστε εστιασμένοι στο παρόν, χωρίς φανατισμούς. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για οικονομικές συνδιαλλαγές και επενδύσεις. Μην στηριχτείτε σε τρίτα πρόσωπα, δράστε μόνοι και θα δείτε αποτελέσματα που δεν φανταζόσασταν καν!

Και στην προσωπική σας ζωή προβλέπεται να βιώσετε θριάμβους αυτή την περίοδο. Ειδικά όσοι Υδροχόοι έχετε ήδη οικογένεια, μπορείτε να πετύχετε όποιον στόχο κι αν θέσετε. Μην αποστασιοποιηθείτε από τα όποια προβλήματα του σπιτικού σας και μην καθυστερείτε τη λήψη αναγκαίων αποφάσεων. Κάθε επίλυση και εξέλιξη θα αποτελέσει τη βάση της ευτυχίας σας, ακόμη κι αν αρχικά δεν το αντιλαμβάνεστε!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να αποτελέσει την λογική κατάληξη των προηγούμενων ημερών. Εσείς μπορεί να νιώσετε ότι μειώνεται ο ενθουσιασμός για τα τρέχοντα γεγονότα… Ωστόσο, το βάθος και η σημασία τους θα πολλαπλασιαστεί. Όλα τα θέματά σας θα φτάσουν στο απόγειό τους, γι’ αυτό θα κληθείτε να αποφασίσετε πώς και ποιο θα είναι το τελικό σας βήμα. Η μεγάλη ευθύνη που φέρει αυτή η συγκυρία, μπορεί να σας πιέσει κάπως. Όμως θα έχετε ανέλπιστη και μεγάλη στήριξη, γι’ αυτό τολμήστε να προχωρήσετε παρακάτω!

ζώδια Υδροχόος Ιούλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Υδροχόοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να θυμάστε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να αναμένετε μια αύξηση ή μια προαγωγή. Όσοι Υδροχόοι έχετε δική σας επιχείρηση, επιτέλους θα επιλύσετε πολλά προβλήματα που χρονίζουν. Κυριολεκτικά, η εργασιακή σας ζωή θα περάσει σε καινούργια επίπεδα!
Στην προσωπική σας ζωή, αυτή την περίοδο θα καταφέρετε να ενδυναμώσετε όλες τις σχέσεις σας. Σε καμία περίπτωση μην χάσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας. Μάλιστα, στα τέλη του μήνα κάποιοι αδέσμευτοι Υδροχόοι θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη φήμη του ήρωα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia