ζώδια Υδροχόος Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Aquarius-star

ζώδια Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι μια ήρεμη και γαλήνια περίοδος για εσάς, αγαπητοί Υδροχόοι.

Το πλανητικό σκηνικό θα έχει κάποιες ιδιορρυθμίες, που σε κάποιους τομείς θα ενισχύσουν και σε άλλους θα βάλουν φρένο στις κινήσεις σας.

Γι’ αυτό τα άστρα σας συστήνουν να αποφύγετε για τώρα τα πολύ σημαντικά θέματα και τα σχέδια σε βάθος χρόνου!

zodia-taro-45

Πιο συγκεκριμένα: Ο Ποσειδώνας, που αποτελεί την κινητήρια δύναμη για όλους τους Υδροχόους, θα βρεθεί σε αντιπαράθεση με την Σελήνη. Αυτή η συγκυρία θα μειώσει αρκετά τη δυναμική του. Ωστόσο, η κυβερνήτης σας θα σας στηρίξει τόσο ώστε να κάνετε βήματα προόδου. Απλά θα πρέπει να τα περιορίσετε στο παρόν και το άμεσο μέλλον, αντί να κάνετε μακροχρόνιους σχεδιασμούς!

Τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι δεν θα έρθετε αντιμέτωποι με δυσκολίες μέσα στον Ιούνιο. Οι ιδέες σας θα σας ενθουσιάζουν και θα καταφέρετε να τις υλοποιήσετε προς τα τέλη του μήνα. Γι’ αυτό εστιάστε τη δύναμη και την ενέργειά σας στις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν τότε, ώστε να τις αδράξετε. Ο χρόνος θα λειτουργήσει προς όφελός σας, γι’ αυτό αγνοήστε όσους προσπαθήσουν να σας πιέσουν. Με αργά και σταθερά βήματα, μπορείτε να καταστείτε μέχρι και παράδειγμα προς μίμηση για το περιβάλλον σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να σας δυσκολέψου λίγο σε σχέση με τα οικονομικά σας. Είναι μια σχεδόν ιδεώδης περίοδος για να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν αλλά και να θέσετε καινούργια οράματα. Πορευτείτε προς την κατεύθυνση της προσέγγισης νέων συμφωνιών και την εξασφάλιση περισσότερων συμμάχων. Αυτοί οι «εξωγενείς» παράγοντες θα αποτελέσουν το κίνητρο που χρειάζεστε τώρα για να σημειώσετε πρόοδο. Όσοι Υδροχόοι έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Ιούνιο καλείστε να ακολουθείτε ψύχραιμα και ήρεμα τη ροή των πραγμάτων. Ξεκαθαρίστε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς, ώστε να σχεδιάσετε την κατάλληλη στρατηγική που θα ακολουθήσετε λίγο αργότερα!

ζώδια Υδροχόος Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Θα είναι καλύτερα να μην αναπτύξετε πιο στενές σχέσεις με τους συνεργάτες σας απ’ όσο είναι απαραίτητο. Σε γενικές γραμμές, θα είναι συνετό να μην δείχνετε απόλυτη εμπιστοσύνη στα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας… Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ακούσετε τις συστάσεις τους, καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε κάπως. Η αξιολόγηση και ο απολογισμός της πορείας σας, ενδείκνυται και για όσους Υδροχόους εργάζεστε με υπαλληλική σχέση. Μέσα στον Ιούνιο θα υπάρξουν ευκαιρίες να αναγνωριστεί η δουλειά σας και να λάβετε μια προαγωγή ή αύξηση. Αν έχετε προαχθεί πρόσφατα, αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο για να ενδυναμώσετε το καινούργιο σας πόστο!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι πιο ενδιαφέρουσα περίοδος, ειδικά σε σχέση με την προσωπική σας ζωή. Ενδέχεται να σας πιάσουν προ απροόπτου κάποιες συμπεριφορές του έτερού σας ήμισυ. Αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελούν λογική συνέχεια όσων γνωρίζετε ήδη… Άρα ουσιαστικά θα είστε έτοιμοι για κάθε προοπτική – συνειδητά ή ασυνείδητα!

Όσοι Υδροχόοι είστε αδέσμευτοι, έχετε αποφασίσει να κάνετε επιπλέον κινήσεις μόνο σε περιπτώσεις που είναι πραγματικά υποσχόμενες. Τα άστρα δεν υπόσχονται ότι θα γνωρίσετε τώρα τον έρωτα της ζωής σας – ωστόσο σίγουρα θα επιβεβαιωθείτε για το ποιες είναι οι ουσιαστικές και αξιόλογες φιλίες σας. Αυτό θα το βιώσουν πιο έντονα όσοι είναι κάτω των 32 ετών.

ζώδια Υδροχόος Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-zvdia-alexΟι αυτοεργοδοτούμενοι Υδροχόοι ενδέχεται να κάνουν ένα δυναμικό και αίσιο άλμα μπροστά, που θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν άμεσα αρκετές δυσχέρειες. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεται για να καταλήξετε στις αποφάσεις σας. Όσοι είστε υπάλληλοι, καλείστε να δράτε πιο γρήγορα τώρα. Μην αμφιβάλετε στιγμή για τις ικανότητές σας και να επιδείξετε υπομονή για τα πιο άρτια αποτελέσματα!

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι η πιο δραστήρια φάση όλου του μήνα. Όλα τα γεγονότα που θα εξελιχθούν τώρα, θα σχετίζονται με ευχάριστες και αίσιες «συμπτώσεις». Αφού θα έχετε βάλει όλες τις υποχρεώσεις σας σε σειρά, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο και το περιθώριο να κάνετε προσθήκες στον προγραμματισμό σας. Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να κάνετε συνδιαλλαγές και να εκσυγχρονίσετε την παραγωγή σας σε τεχνολογικό επίπεδο!

ζώδια Υδροχόος Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Υδροχόοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, φροντίστε να κλείνετε κάθε υπόθεση στην ώρα της και να μην αποσπάται η προσοχή σας. Οι συμμαχικές προσεγγίσεις θα βοηθήσουν την πορεία σας, γι’ αυτό να προσφέρετε βοήθεια σε συναδέλφους ακόμα κι αν δεν σας ζητηθεί. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή είναι η στιγμή να κάνετε τις θεμελιώδεις αλλαγές που σκέφτεστε. Μην τις φοβηθείτε, γιατί δεν θα εξελιχθούν με την ταχύτητα που φαντάζεστε. Παράλληλα, διαθέστε επιπλέον χρόνο στον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia