ζώδια Υδροχόος Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

Μια αρκετά αίσια περίοδος για όλους τους τομείς της ζωής σας προβλέπεται να είναι ο Μάιος, αγαπητοί Υδροχόοι.

Οι σημαντικές αλλαγές που καλείστε να κάνετε, θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε αρκετά από τα προβλήματα που σας αγχώνουν. Ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο, αναμένονται πολλές επιτυχίες!

Η Αφροδίτη αποτελεί την κινητήρια δύναμη για το ζώδιο του Υδροχόου, με τον Ποσειδώνα να σας κυβερνά. Στη διάρκεια του μήνα και οι δύο πλανήτες θα βρίσκονται σε αίσια θέση απέναντί σας, που θα ενδυναμωθεί από τη Σελήνη. Αν και όλη αυτή η χρονιά έχει αίσιο πρόσημο για εσάς τους Υδροχόους, ο Μάιος είναι ο μήνας που η εύνοια θα φτάσει στην κορύφωσή της. Η ώθηση που θα λάβετε και η θετική οπτική, είναι τα εργαλεία σας για να την αξιοποιήσετε!

zodia-taro-45

Σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτή η ατμόσφαιρα θα σας επιτρέψει να εκμεταλλευτείτε όλες τις παλιές και νέες επαφές σας. Μπορείτε τώρα να εξελίξετε ή/και να οικοδομήσετε εγχειρήματα ακόμα και μεγάλης έκτασης. Σε προσωπικό επίπεδο, καλείστε να είστε πιο κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Δώστε τους το χώρο και τον χρόνο να επιλέξουν τις δικές τους διαδρομές, για τις οποίες θα τους στηρίξετε. Όσοι Υδροχόοι έχετε ήδη οικογένεια, θα έχετε τις ευκαιρίες να υλοποιήσετε σχέδια που καταστρώνετε εδώ και καιρό!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Υδροχόος Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να είναι οι πιο προσοδοφόρες σε θέματα καρδιάς! Αυτό δεν αφορά μόνο τις στενές σας σχέσεις, αφορά και άτομα που μπορεί να έχετε απομακρυνθεί αλλά θέλετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Επίσης, θα ευνοηθεί η προσέγγιση καινούργιων ανθρώπων για να τους εντάξετε στους κύκλους σας. Με αυτά τα δεδομένα, όλοι οι Υδροχόοι πρέπει να κινήστε γρήγορα και ευέλικτα, ώστε να προλαβαίνετε να προσαρμόζεστε στις νέες καταστάσεις!

Δώστε σημασία σε αυτό το σημείο, καθώς εσείς και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας θα είστε σε σύμπνοια. Μην σας τρομάξουν τα συναισθήματα και αποφύγετε να επιβάλετε τις δικές σας απόψεις. Να περνάτε περισσότερο χρόνο με φιλικές και άλλες παρέες, με διάθεση να βρίσκετε τη χρυσή τομή στην επικοινωνία σας. Μην βιάζεστε να καταλήγετε σε συμπεράσματα, ειδικά σε υλικά και οικονομικά θέματα. Αποφύγετε τις υπερβολές, κινηθείτε με ρυθμούς που σας είναι οικείοι και μην πάρετε αχρείαστα ρίσκα!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου θα απαιτήσει από εσάς να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα! Θα στρέψει την προσοχή σας σε επαγγελματικά θέματα, όπου πρέπει να επιστρατεύσετε όλες τις δεξιότητές σας. Όσοι Υδροχόοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μην αλλάξετε αποφάσεις σας επειδή άλλοι πέτυχαν με διαφορετική πρακτική. Να ξέρετε ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σας, γι’ αυτό δώστε τώρα περισσότερη σημασία στον τεχνολογικό σας εξοπλισμό και την ορθή εφαρμογή των κανόνων ασφαλείας!

ζώδια Υδροχόος Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Υδροχόοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να είστε αυστηροί αλλά δίκαιοι έναντι εργαζομένων ή συναδέλφων σας. Παραμείνετε ελαστικοί αλλά και επιφυλακτικοί, ειδικά όσο αφορά τα κίνητρα των άλλων: Να δείχνετε εμπιστοσύνη, μέχρι του σημείου που δεν θα εμπλακείτε σε κρυφές ατζέντες. Η δική σας διαδρομή θα είναι πιο εύκολη τώρα, καθώς θα έχετε ξεκάθαρους στόχους και θα βρίσκετε απλούς τρόπους για να τους υλοποιήσετε. Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, μην βιαστείτε να κάνετε επιλογές. Να είστε ειλικρινείς αλλά όχι αφελείς: Θα έχετε πληθώρα ευκαιριών, όσο πιο γρήγορα βγάλετε τα καλοπροαίρετα ροζ γυαλιά σας!

tarw-zwdia

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου θα σας δώσει την αίσθηση ότι είναι το πιο ήρεμο διάστημα του μήνα – αλλά δεν θα είναι! Θα προκύψουν σημαντικά γεγονότα, που όμως θα εξελίσσονται με τον πλέον φυσικό και αρμονικό τρόπο. Για κάποιον περίεργο λόγο, αυτό θα εκπλήξει τους γύρω σας περισσότερο απ’ όσο εσάς: Γι’ αυτό πρέπει να κινήστε γρήγορα και να αξιοποιείτε τις συγκυρίες. Αν σχεδιάζετε μια αγορά ή οικοδόμηση κατοικίας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να βάλετε σε κίνηση τις σχετικές διαδικασίες. Η περίοδος ενδείκνυται για μεγάλες αγορές και επενδύσεις!

ζώδια Υδροχόος Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Σε προσωπικό επίπεδο, οι τελευταίες μέρες του Μαΐου ευνοούν τις σημαντικές αποφάσεις ζωής. Αλλά όσοι Υδροχόοι είστε ήδη δεσμευμένοι, αποφύγετε επί του παρόντος τα σχέδια για απόκτηση παιδιού. Θα είναι άλλες οι προτεραιότητές σας, ακόμα κι αν δεν είναι εξίσου σπουδαίες. Προτιμήστε να ευχαριστηθείτε όσα έχετε καταφέρει ως τώρα, τονώστε τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση του έτερού σας ήμισυ. Είναι μια τρυφερή και αίσια περίοδος, που ίσως να σας υποκρύπτει και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra